0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht

Rijksstraatweg 137

SLEEUWIJK
€ 695.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 137 m2
  • Perceeloppervlakte 1007 m2
  • Aantal slaapkamers 3
  • Bouwjaar 1930

Omschrijving

Royaal genieten - wonderbaarlijke diepe tuin

Liefde op het eerste gezicht! Deze charmante jaren '30 woning, uitgebreid en vrijstaand, met een betoverende tuin van 1.007 m², moet je zien! De diepe achtertuin is een idyllische plek om te ontspannen en het buitenleven te omarmen. Met een berging en grote hobbyschuur voor al je creatieve bezigheden. Perfect wonen aan de statige Rijksstraatweg, vlakbij het gezellige winkelcentrum en voorzieningen. Een droomplek die wacht om ontdekt te worden!

Highlights:
•Bouwjaar 1930
•Woonoppervlakte 137m2
•Perceel 1.007m2
•Externe Bergruimte 32m2 (hobbyschuur 24m2 + berging 8m2)
•Twee opritten
•Carport, ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein
•Ruime woonkamer 28m2
•Leefkeuken 25m2
•Doucheruimte beneden
•Verdieping v.z.v. 3 slaapkamers met kastruimte
•Wasruimte
•Complete badkamer
•Separaat tweede toilet
•Airconditioning zowel beneden als boven
•Dak is vernieuwd 

INDELING BEGANE GROND

Welkom!
Deze charmante woning nodigt je uit om binnen te stappen en de warme, huiselijke sfeer te ervaren. Bij binnenkomst door de centrale voordeur leidt de hal je rechts naar de sfeervolle woonkamer en links naar de ruime woonkeuken, beide voorzien van veel licht en comfort. In de hal vind je ook een meterkast, trapopgang, kelderkast, toilet en toegang tot de achterhal. Achterin de woning bevindt zich een hal met een doucheruimte en toegang tot de prachtige achtertuin.

Woonkamer
Wat deze woning zo bijzonder maakt, is de gezellige, lichte woonkamer. Aan de voorzijde een charmant erkerraam, aan de zijkant een extra lichtraam, en aan de achterkant een prachtig uitzicht op de tuin. Er is volop ruimte voor een comfortabele zithoek en een eettafel, perfect voor gezellige avonden met vrienden en familie. De visgraat parketvloer met zwarte bies voegt een vleugje elegantie toe, waardoor de ruimte nog sfeervoller wordt.

Woonkeuken
Links van de hal vind je de grote, uitnodigende leefkeuken, een heerlijke plek voor culinaire creativiteit en gezellig samenzijn. Met veel lichtramen en een charmant erkerraam stroomt het daglicht binnen en creëert een warme, open sfeer. De ruime hoekkeuken is van alle gemakken voorzien en biedt voldoende werkruimte. Er is ruim plaats voor een lange eettafel, perfect voor lange, gezellige maaltijden met familie en vrienden. Hier geniet je van heerlijk eten, goede gesprekken en onvergetelijke momenten in een sfeervolle en lichte omgeving.

INDELING EERSTE VERDIEPING
Bij het betreden van de eerste verdieping valt direct de ruime en lichte overloop op, een prettige binnenkomer. Hier bevinden zich drie comfortabele slaapkamers: twee aan de voorzijde en één aan de achterzijde. Elke slaapkamer is voorzien van vaste inbouwkasten, wat zorgt voor veel opbergruimte, en één van de kamers heeft zelfs toegang tot het platte dak van de aanbouw. De praktische wasruimte met dakkapel maakt het dagelijkse leven net iets makkelijker. De royale badkamer is een waar luxe toevluchtsoord, uitgerust met een separaat toilet, een douchecabine, een stijlvol wastafelmeubel en een heerlijk hoekligbad.

Bergzolder
De woning beschikt over een handige bergzolder, perfect voor het opbergen van seizoensgebonden spullen en andere zaken die je niet dagelijks nodig heeft. Daar bevindt zich tevens de CV.

Tuin en buitenruimtes
Stap de tuin in en ontdek een groene oase die je hart zal veroveren. Deze diepe tuin van 1.007m², grenzend aan uitgestrekte landerijen en een paardenbak, biedt een idyllische omgeving. Gelegen op het zuiden, baadt de tuin in zonlicht en is hij perfect voor zowel ontspanning als plezier.

Onder de grote overkapping, los van het huis, kun je het hele jaar door genieten van het buitenleven. Nodig familie en vrienden uit voor een gezellige barbecue en geniet onder het genot van een koel drankje van zwoele zomeravonden.

De tuin is niet alleen prachtig, maar ook praktisch. Met twee gekoppelde bergingen, twee opritten en een carport heb je volop opbergruimte en parkeergelegenheid. Dit is een plek waar je kunt ontspannen, dromen en genieten van de schoonheid van de natuur.

De oase aan de Rijksstraatweg 137 in Sleeuwijk biedt jou een unieke kans om te wonen in een prachtige woning vol ruimte en karakter. Ben jij nieuwsgierig en wil je deze charmante woning zelf ervaren? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1930
Bouwvorm Bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte 137 m²
Perceeloppervlakte 1007 m²
Inhoud 518 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal woonlagen 2

Energie

Energieklasse E
Energie einddatum zaterdag 6 mei 2034
Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas
Warmwater Cv ketel, elektrische boiler eigendom
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Tuin rondom
Hoofdtuin Tuin rondom
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Fraai aangelegd

Bergruimte

Garage Carport, geen garage
Schuur / Berging Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Samengesteld dak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Rolluiken, tv kabel, buitenzonwering, airconditioning, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Werkendam
Sectie S
Perceelnummer 1161
Oppervlakte 880 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_3_PLFX3313
Interesse in deze woning?

Stefan helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen