0183 - 635011 Stel een vraag

Over ons

Sinds 1973 is Van der Brugge de actiefste makelaar in de regio, die zich uitstrekt van Sliedrecht tot Geldermalsen: de Alblasserwaard, de Vijfheerenlanden, de West-Betuwe en het land van Heusden en Altena. Onze makelaars zijn dynamisch, enthousiast en altijd bereikbaar. We hebben drie vestigingen in Gorinchem, Leerdam en Sleeuwijk. Wij onderscheiden ons door nét een stap extra te zetten. Dat betekent dat we continu innoveren en maatwerk leveren. We houden de lijnen graag kort, dus u kunt ons ook op zaterdag of in de avonduren bereiken. Zo kunnen we snel schakelen. Uw huis de volgende dag online? Bij ons kan het.

Al 50 jaar uw makelaar
Dit jaar bestaat Van der Brugge Makelaardij 50 jaar, reden genoeg dus voor een feestje! Sinds 1973 zijn we regionaal actief en is het onze missie om mensen te helpen aan hun droomwoning. Benieuwd naar onze geschiedenis? Neem dan een kijkje op op onze jubileumpagina.

Kracht van zichtbaarheid
Van der Brugge Makelaardij heeft het grootste aanbod in zowel nieuwbouw als bestaande woningen. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van woningzoekenden en hun wensen. Wij geloven in de kracht van zichtbaarheid en zijn daarom de actiefste makelaar op sociale media. Hier hebben we het meeste volgers van alle makelaars in de regio, waardoor uw woning dus écht opvalt! Uw woning kan ook in verschillende fases te koop worden aangeboden, waarbij we uw woning op meerdere momenten in de markt kunnen zetten om verkoopkansen te creëren. Net wat u wilt.

Meer dan een makelaar
Van der Brugge is méér dan een makelaar. Door bijvoorbeeld nauw samen te werken met Van der Brugge Verzekeringen en de HypotheekWeter hebben we alles in huis om de aan- en verkoop van uw huis van begin tot eind te begeleiden. Van energielabel, bouwkundige keuring tot de offerte van de schilder, wij regelen het.

Wij willen iedere dag opnieuw de beste zijn, om uw droomwoning een stap dichterbij te brengen.

Recente berichten