0183 - 635011 Stel een vraag

De Witte - Vrijstaande woning 9

SLEEUWIJK
€ 750.000,- v.o.n.
  • Woonoppervlakte 170 m2
  • Perceeloppervlakte 449 m2
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwjaar 2023

Omschrijving

Genieten van samen dorps wonen in het centraal gelegen dorp Sleeuwijk? Met plezier laten we u kennismaken met de Witte, een uniek en variërend nieuwbouwplan aan de Rijksstraatweg 162.

- Voel je thuis in project de Witte
Op de voormalige locatie van garagebedrijf de Witte gaat ThuisinBouwen een woningbouwproject realiseren. Het plan beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid en zal door de situering alleen bestemmingsverkeer aantrekken, waardoor er een autoluwe straat wordt gecreëerd. Het nieuwbouwplan wordt opgezet als een boerenerfje met een groene uitstraling, door de invulling met half verharding, hagen, plantvakken en bomen. Het hoofdvolume, dat bestaat uit twee kopwoningen en vier rijwoning, ontleent haar vorm aan de boerderijtypologie. Het volume met daarin de twee-onder-een-kapwoningen is duidelijk ondergeschikt aan het hoofdvolume en ontleent haar vorm aan de typologie van de kapschuur. De villa is door haar vormentaal duidelijk afwijkend van de overige bebouwing, wat past binnen het pandsgewijs ontwikkelen aan de Rijksstraatweg.

- Voel je thuis in een nieuwbouw woning
Het is een zeer gevarieerd aanbod van woningen, gericht op starters, het middensegment en met de villa voor het hogere segment. De woningen zijn daarbij ook erg uiteenlopend in prijsklasse en grootte. Alle woningen zijn van hoge kwaliteit en worden duurzaam gebouwd, waarbij ze voldoen aan de hoge eisen die hieraan worden gesteld. Het resultaat is een energiezuinig en comfortabel huis, met natuurlijke ventilatie, een warmtepomp en volledig gasloos.

- Voel je thuis in Sleeuwijk
Sleeuwijk heeft goede voorzieningen op loop- en fietsafstand. Zorg- en sportfaciliteiten, basisscholen, twee voortgezet onderwijsscholen, een kinderdagverblijf én een groot winkelcentrum vindt u in het dorp. Vestingstad Gorinchem bevindt zich aan de overkant van de rivier de Merwede en is bereikbaar via de Merwedebrug. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A27 van waaruit grote steden in de randstad en Noord Brabant met circa een half uur te bereiken zijn.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Dionne via 0183-635011 of dionne@vanderbrugge.nl, en kom erachter welke woningen nog beschikbaar zijn.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Onder optie
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2023
Bouwvorm Nieuwbouw

Indeling

Woonoppervlakte 170 m²
Inhoud 1015 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal woonlagen 1

Buitenruimte

Tuin Tuin rondom
Hoofdtuin Tuin rondom
Achterom Ja

Bergruimte

Garage Geen garage

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend

Kadastrale gegevens

Gemeente Werkendam
Sectie S
Perceelnummer 342
Oppervlakte 449 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
PLR55485
Interesse in deze woning?

Dionne helpt u graag

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Deel deze woning

Ligging

Vergelijkbare woningen