0183 - 635011 Stel een vraag

Dé makelaar in Hardinxveld-Giessendam.
Uw droomwoning een stap dichterbij.

Groepsfoto Makelaar (personen) 2023 v1
Bekijk ons complete woningaanbod
Populair
Kloevelaan 2 GIESSENBURG € 1.100.000,- k.k.
Populair
Blauwe Reiger 16 HARDINXVELD-GIESSENDAM € 300.000,- k.k.
Populair
Peulenstraat 164 HARDINXVELD-GIESSENDAM € 300.000,- k.k.
Populair
Dwarsdeel 24 HARDINXVELD-GIESSENDAM € 360.000,- k.k.
Populair
Amerhof 8 HARDINXVELD-GIESSENDAM € 499.000,- k.k.
463 Woningen verkocht in het afgelopen jaar
9,3 Gemiddelde van 388 Funda beoordelingen
Volg ons op Facebook Mis nooit het laatste woningaanbod. Nog voordat het op Funda staat! Volg ons op Facebook

Van der Brugge Makelaardij - Uw lokale makelaar in Hardinxveld-Giessendam

Bent u op zoek naar een makelaar in Hardinxveld-Giessendam? Dan bent u bij Van der Brugge Makelaardij aan het juiste adres! Wij zijn uw lokale makelaar en kennen de regio als geen ander. Met onze jarenlange ervaring als makelaar in Hardinxveld-Giessendam en uitgebreid netwerk brengen we uw droomwoning een stap dichterbij.

Persoonlijk en servicegericht - dat is Van der Brugge Makelaardij Hardinxveld-Giessendam

Bij Van der Brugge Makelaardij staan we bekend om onze persoonlijke aanpak. We denken mee vooruit, zodat u zich bezig kunt houden met andere zaken die komen kijken bij het kopen of verkopen van een woning. Als uw makelaar in Hardinxveld-Giessendam begeleiden we u tijdens het gehele verkooptraject. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Gratis waardebepaling bij makelaar in Hardinxveld-Giessendam

Bent u van plan om uw woning in Hardinxveld-Giessendam te verkopen? Dan is het belangrijk om te weten wat uw woning waard is. Bij Van der Brugge Makelaardij kunt u een gratis waardebepaling aanvragen. Onze ervaren makelaars komen bij u langs om uw woning te bekijken en een waarde te bepalen. Zo kunt u uw woning tegen de juiste prijs op de markt zetten. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring in de regio Hardinxveld-Giessendam en omstreken en weten als geen ander wat er speelt op de lokale woningmarkt.

Gratis waardebepaling aanvragen

De beste woningpresentatie in Hardinxveld-Giessendam

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw woning op de juiste manier te presenteren aan potentiële kopers. Daarom werken wij met een uitgebreid marketingplan om uw woning zo goed mogelijk in de markt te zetten. Van professionele foto's tot aan geavanceerde online advertenties, wij zorgen ervoor dat uw woning opvalt tussen het aanbod.

  • We hebben het grootste woningaanbod in Hardinxveld-Giessendam en omstreken; vele mensen gingen u voor!
  • Wij presenteren uw woning op onze eigen website, Funda en op onze social media met meer dan 10.000 volgers: het grootste bereik van de regio!
  • Wij adverteren voor uw woning in Hardinxveld-Giessendam op Funda én social media;
  • Het grootste zoekersbestand: wij matchen kopers en verkopers met het aanbod van woningen in Hardinxveld-Giessendam;
  • Actieve benadering van ons netwerk en bellen zelf alle aanvragen voor brochures na;
  • Naast ons kantoor in Hardinxveld-Giessendam, hebben wij ook vestigingen in Gorinchem, Leerdam en Sleeuwijk. En deze vestigingen hebben, nog altijd effectief, goed gevulde raam etalages.
Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram

Uw makelaar in het hart van Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld heeft een gezellig centrum met vele winkels, restaurants en cafés. U vindt hier binnenkort ons kantoor midden in het hart van Hardinxveld-Giessendam, aan de Peulenstraat 208. Wanneer u op zoek bent naar een makelaar in Hardinxveld, is Van der Brugge Makelaardij dus om de hoek!

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Woning aankopen in Hardinxveld-Giessendam?

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Hardinxveld-Giessendam? Dan helpen wij u graag! Onze makelaars kennen de regio als geen ander en weten precies waar u op moet letten bij het aankopen van een woning. Als uw makelaar in Hardinxveld-Giessendam kunnen we u ondersteunen door mee te kijken, of u volledig ontzorgen in de vorm van aankoopmakelaar.

Een woning aankopen

Alles onder één dak bij Van der Brugge Makelaardij

Naast het verkopen van uw woning in Hardinxveld-Giessendam, helpen wij u graag bij de aankoop van uw nieuwe droomwoning in de regio Hardinxveld. Wist u al dat we een aankoopcoach en aankoopmakelaar hebben? Ook voor een gratis waardebepaling komen we graag bij u langs. Maar denk ook eens aan de nodige verzekeringen, uw hypotheek of een uitgebreid taxatierapport: uw makelaar in Hardinxveld-Giessendam is van alle markten thuis.

Van der Brugge Makelaardij in de regio

Wist u dat we niet alleen actief zijn als makelaar in Hardinxveld-Giessendam, maar in de hele regio? Van Hardinxveld, Giessendam, Boven-Hardinxveld, Giessen-Oudekerk, Giessenburg, Sliedrecht, Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf, Ottoland, tot Goudriaan: wij zijn uw makelaar.

Maak een vrijblijvende afspraak

Kortom, bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren makelaar in Hardinxveld-Giessendam? Neem dan contact op met Van der Brugge Makelaardij voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op!
Op zoek in regio Hardinxveld-Giessendam? Bekijk ons aanbod