0183 - 635011 Stel een vraag

Beoordelingen

Wij zijn trots op de beoordelingen van onze klanten. Bekijk onze beoordelingen op:

Groepsfoto Makelaar  2024 v1 februari

Eerste contact snel gelegd. Goede kennis van de lokale markt. Verwachtingen t.a.v. verkoop en prijs helemaal waar gemaakt. Zowel begeleiding bij verkoop als financiering tot volle tevredenheid.

Dhr. Punt 10

Van der Brugge, is langsgeweest voor een gratis waardebepaling. Makelaar die de tijd heeft genomen en tevens prettige gesprekspartner bleek. Net rapport ontvangen met de waardebepaling en onderbouwing hiervan; super!

Dave Rietveld

Wij konden Stefan al van tweeënhalf jaar geleden, toen wij zelf op zoek waren naar een nieuwe woning in de bovenstad van Gorinchem. Destijds vonden wij het contact al erg prettig, ondanks dat we toen geen huis via v/d Brugge hebben gekocht. Dus toen we zelf ons huis gingen verkopen was de keuze snel gemaakt.

Het eerste contact was met Stefan en Erika, erg prettig en ze reageren zeer snel op vragen. De bezichtigingen werden gedaan door Stefan, Leo en Geffrey. Stuk voor stuk geschikte makelaars die open en eerlijk communiceren. Direct na de bezichtigingen werden we netjes op de hoogte gebracht of het een serieuze kandidaat was. Geen mooie praatjes, gewoon zeggen waar het op staat.

Uiteindelijk is ons huis binnen 10 weken verkocht voor de prijs die we vooraf hadden besproken. Van der Brugge is een zeer betrouwbare makelaar met een duidelijke en open communicatie. Erg prettig om mee samen te werken.

Berrie G

Van der Brugge Makelaardij heeft als team de verkoop van ons huis zeer voortvarend aangepakt. De marktinschatting van ons pand is door Pieter zeer zorgvuldig ingeschat. De fotografie door Mark was heel doeltreffend. De tekst van Erica bracht het uniek karakter van het pand prima onder de aandacht. Het hele procesverloop door de Move-applicatie maakte het hele proces kort bondig en overzichtelijk. De begeleiding en afhandeling door Robert was professioneel maar ook heel hartelijk. Uiteraard is er achter de schermen door het hele team van Van der Brugge Makelaardij, voortvarend aan deze verkoop gewerkt. Dit alles heeft geresulteerd een een snelle verkoop onder plezierige omstandigheden.

Verkoper Burgstraat 60 8

Mijn ervaring is mega top over van der Brugge. En Robert Wubben wat een top gozer. Altijd tijd genomen op m’n vragen te beantwoorden. Altijd tip top geholpen! Dus ben zeer blij met van der Brugge. Volgende huis ga ik weer zaken doen met jullie.

Berry Romijn 10

Na een slechte ervaring met een andere makelaar gelijk naar makelaar Van Bruggen gebeld. Al rap staat Robert Wubben voor de deur en met hem een vat vol 'skils'. Onder meer creatief, meedenkend, adviserend en nooit voor een gat te vangen. Nondeju; wat een energieke man....en binnen één maand de woning verkocht. Petje af Robert!

Lenie en Bert van Straten

Wij zijn erg tevreden over de service en het advies van Van der Brugge Makelaardij (Stefan Schreuder en Leo van Velzen). Voor vragen zijn de heren goed bereikbaar en krijg je snel reactie. Erika den Breejen heeft ons goed geadviseerd omtrent de styling van het huis. Al met al heeft deze combinatie er toe geleid dat wij onze woning binnen 4 weken hebben verkocht. Bedankt Stefan, Leo en Erika!

Ivo Jansen 10

Vanaf het moment dat wij nadachten over verkoop van onze woning dacht de makelaar met ons mee. Hij adviseerde professionele fotografie, wat heel belangrijk is voor de presentatie en uiteraard adviseerden ze ons ook over de prijsstelling. De verkoopbrochure was echt perfect verzorgd. De bezichtigingen werden keurig vooraf gemeld. De onderhandelingen over prijs en voorwaarden gebeurden professioneel en in de avonduren even bellen was ook geen probleem. Kortom, wij zijn zeer tevreden over het team van Van der Brugge.

Henk Fennema 9

Onze makelaar Leo van Velzen was zeer actief betrokken bij de verkoop van ons huis. Hij deed ook enorm zijn best om het perfecte huis voor ons te vinden, dit is gelukt! Het contact was enorm fijn, een aanrader voor iedereen!

Suzette Groenewegen 10

Het was makkelijk om contact met Robert te krijgen. rondleiding en sleuteloverdracht was goed geregeld.

Chantal Versluijs

De contacten met Stefan zijn altijd open, positief en vooral eerlijk. Hij is een zeer deskundige makelaar met een goede kennis van het marktgebied en een uitgebreid netwerk. Ook de latere ervaringen met Robert waren positief. Al met al zijn wij zeer tevreden over het proces van de verkoop en de afhandeling.

Dhr. van Dam 9,5

De contacten verliepen vanaf het begin vlot en soepel. De informatie was accuraat en de bijgeleverde map gaf een goed inzicht van het te verwachten verkoopproces. Alles verliep in een ontspannen informele sfeer. We werden elke keer goed op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen. Van enige druk was totaal geen sprake. Er werd goed rekening gehouden met de Corona maatregelen bij besprekingen en bezichtigingen. Bovendien is het fijn om gerustgesteld te worden in onbekende situaties.

Verkoper Tureluur 21 9

Onze beoordeling bij Funda