Wij gebruiken cookies. Akkoord
0183 - 635011 Stel een vraag

Gratis waardebepaling woning

Van der Brugge bepaalt de verkoopwaarde van uw huis. Helemaal gratis! De woningmarkt is weer volop in beweging en de rente is historisch laag. Er zijn volop kopers en het aantal transacties groeit.

Aanvragen waardebepaling
Image-header-intro-2

Of u wel of niet geïnteresseerd bent in een nieuwe woning en of uw verhuisplannen klein, groot of er nog helemaal niet zijn; de huidige situatie op de huizenmarkt is een goed moment om te kijken naar waar uw kansen en mogelijkheden liggen. Ook wanneer u zonder grootse plannen gewoon wilt weten wat uw woning op dit moment waard is, is een gratis waardebepaling een goede optie. Op deze manier weet u zeker dat u bij de verkoop van uw woning het maximale er uit haalt wat er in zit.

Een waardebepaling bepaalt de verkoopwaarde van uw woning

Wanneer de plannen om te verhuizen wel serieus zijn, biedt een waardebepaling zeker meerwaarde voor het vervolgtraject. De waarde van uw huidige huis zorgt namelijk voor meer inzicht in de kansen en mogelijkheden voor een toekomstige woning. Daarnaast is het door verschillende factoren lastig om zelf de verkoopwaarde van uw woning te schatten. Wat kunt u op de huizenmarkt vragen voor uw woning? Bij een gratis waardebepaling komen wij langs om uw woning te bezichtigen en de waarde te bepalen. Geheel vrijblijvend! Heeft u na de waardebepaling de knoop doogehakt om uw woning te verkopen? In dat geval staat Van der Brugge ook voor de verkoopbemiddeling voor u klaar. Tijdens de waardebepaling heeft u tevens kennis kunnen maken met uw nieuwe makelaar!

Een taxatie rapport biedt een specifiekere waardeoordeel

Een waardebepaling kan gebruikt worden voor het bepalen van de vraagprijs van uw woning. Heeft u, voor bijvoorbeeld uw lening- of hypotheekverstrekker, een specifiek en objectief waardeoordeel nodig? Kies in dat geval voor een taxatierapport. Bij Van der Brugge beschikken wij tevens over ervaren taxateurs!

Wenst u een waardebepaling of taxatie?

Wilt u snel aan de slag met de verkoop van uw woning of heeft u behoefte aan meer informatie? Vul het contactformulier in, neem telefonisch contact op of kom langs bij één van onze vestigingen. Wij helpen u graag verder!

Waarmee kunnen we u nog meer helpen? Bekijk alle verzekeringen