0183 - 635011 Stel een vraag

Gratis waardebepaling woning

Van der Brugge bepaalt de verkoopwaarde van uw huis. Helemaal gratis! De woningmarkt is weer volop in beweging en de rente is historisch laag. Er zijn volop kopers en het aantal transacties groeit. Wacht niet en vraag direct de gratis waardebepaling voor uw huis aan.

Aanvragen waardebepaling
Image-header-intro-2

Of u wel of niet geïnteresseerd bent in een nieuwe woning en of uw verhuisplannen klein, groot of er nog helemaal niet zijn; de huidige situatie op de huizenmarkt is een goed moment om te kijken naar waar uw kansen en mogelijkheden liggen. Ook wanneer u zonder grootse plannen gewoon wilt weten wat uw woning op dit moment waard is, is een gratis waardebepaling van uw huis een goede optie. Op deze manier weet u zeker dat u bij de verkoop van uw woning het maximale er uit haalt wat er in zit.

Een gratis waardebepaling bepaalt de verkoopwaarde van uw woning

Wanneer de plannen om te verhuizen wel serieus zijn, biedt een waardebepaling van uw woning zeker meerwaarde voor het vervolgtraject. De waarde van uw huidige huis zorgt namelijk voor meer inzicht in de kansen en mogelijkheden voor een toekomstige woning. Daarnaast is het door verschillende factoren lastig om zelf de verkoopwaarde van uw woning te schatten. Wat kunt u op de huizenmarkt vragen voor uw woning? Bij een gratis waardebepaling komen wij langs om uw woning te bezichtigen en de waarde te bepalen. Geheel vrijblijvend! Heeft u na de waardebepaling de knoop doorgehakt om uw woning te verkopen? In dat geval staat Van der Brugge ook voor de verkoopbemiddeling voor u klaar. Tijdens de waardebepaling van uw huis heeft u tevens kennis kunnen maken met uw nieuwe makelaar!

Een taxatie rapport biedt een specifiekere waardeoordeel

Een gratis waardebepaling van uw huis kan gebruikt worden voor het bepalen van de vraagprijs van uw woning. Heeft u, voor bijvoorbeeld uw lening- of hypotheekverstrekker, een specifiek en objectief waardeoordeel nodig? Kies in dat geval voor een taxatie, waardoor u een taxatierapport hebt. Bij Van der Brugge beschikken wij tevens over ervaren taxateurs!

Wenst u een waardebepaling of taxatie?

Wilt u snel aan de slag met de verkoop van uw woning of heeft u behoefte aan meer informatie? Vul het contactformulier in, neem telefonisch contact op of kom langs bij één van onze vestigingen. Wij helpen u graag verder!

Waarmee kunnen we u nog meer helpen? Bekijk alle verzekeringen