0183 - 635011 Stel een vraag

Een gratis waardebepaling

Er kunnen tal van redenen zijn waarom je de waarde van je woning zou willen weten. Ga je bijvoorbeeld verhuizen? Overweeg je een nieuwe woning te kopen, maar is dat afhankelijk van de waarde van jouw huidige woning? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Dan is een gratis en vrijblijvende waardebepaling door een van onze ervaren makelaars de juiste start.

Waardebepaling aanvragen
Shoot sept 2023-52

Hoe werkt het?

Je vult het formulier in op deze pagina. Na je aanvraag nemen wij contact op voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak. Een van onze ervaren en lokaal bekende makelaars komt bij je thuis om je huis te bekijken en voor een persoonlijk advies. Vooraf hebben we al grondig onderzoek gedaan naar de waarde en verkoopprijzen van de woningen in de omgeving. We kijken ook onder andere naar de locatie, waardeverhogende aspecten en juridische aspecten van de woning. Al deze punten worden zorgvuldig geanalyseerd en samengevoegd om tot een nauwkeurige waardebepaling te komen.

Altijd bereikbaar met vier vestigingen

Van der Brugge is de actiefste makelaar in de regio, die zich uitstrekt van Sliedrecht tot Geldermalsen: de Alblasserwaard, de Vijfheerenlanden, de West-Betuwe en het land van Heusden en Altena. Ons team is dynamisch, enthousiast en altijd bereikbaar met vier vestigingen in Gorinchem, Leerdam, Sleeuwijk en Hardinxveld-Giessendam.

Gratis en vrijblijvend

Een gratis waardebepaling verplicht je tot niets. Je krijgt persoonlijk advies en je krijgt direct inzicht in de actuele waarde van jouw woning.

Wij komen graag bij je langs! Waardebepaling aanvragen