0183 - 635011 Stel een vraag

Dé makelaar in Leerdam.
Uw droomwoning een stap dichterbij.

Groepsfoto Makelaar (personen) 2023 v1
Bekijk ons complete woningaanbod
Populair
Lingedijk 91 WADENOIJEN € 400.000,- k.k.
Populair
Eksterstraat 7 VUREN € 625.000,- k.k.
Populair
Fonteinstraat 11 a LEERDAM € 225.000,- k.k.
Populair
Zevenblad 51 DE MEERN € 625.000,- k.k.
Populair
Nieuweweg ong KEDICHEM € 300.000,- k.k.
463 Woningen verkocht in het afgelopen jaar
9,3 Gemiddelde van 388 Funda beoordelingen
Volg ons op Facebook Mis nooit het laatste woningaanbod. Nog voordat het op Funda staat! Volg ons op Facebook

Denkt u erover uw woning te verkopen in Leerdam? Of hebt u juist uw droomhuis bij ons gevonden? Daar willen wij u dan graag bij helpen. Sterker nog, we nemen het met liefde uit handen! Want wat u van een succesvolle makelaar in Leerdam kunt verwachten, bieden wij onze kopers en verkopers al ruim 50 jaar.

Van der Brugge Makelaardij: ook in Leerdam een passievolle aanpak

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren makelaar in Leerdam? Zoek dan niet verder dan Van der Brugge Makelaardij! Wij zijn dé specialist in de regio als het gaat om de verkoop en aankoop van woningen. Niet alleen hebben wij een passie voor alles dat met wonen te maken heeft, ook hebben wij een grote passie voor winnen. Elke dag opnieuw de beste willen zijn, zo ook met de aan- of verkoop van uw (nieuwe) woning.

Succesvol uw woning verkopen in Leerdam doet u met Van der Brugge Makelaardij

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw woning op de juiste manier te presenteren aan potentiële kopers. Daarom werken wij met een persoonlijk marketingplan afgestemd op uw wensen, om uw woning zo goed mogelijk in de markt te zetten. Van professionele foto's tot aan geavanceerde online advertenties, wij zorgen ervoor dat uw woning opvalt tussen het aanbod.

  • We hebben het grootste woningaanbod in Leerdam en omstreken en de meeste potentiële kopers;
  • Wij presenteren uw woning op onze eigen website, Funda en op onze social media met meer dan 10.000 volgers: het grootste bereik van de regio!
  • Wij adverteren voor uw woning in Leerdam op Funda én social media;
  • Het grootste zoekersbestand: wij matchen kopers en verkopers met het aanbod van woningen in Leerdam;
  • Maar we bellen ook zelf alle aanvragen voor brochures na;
  • Naast ons kantoor in Leerdam, hebben wij ook een vestiging in Gorinchem en Sleeuwijk. En deze vestigingen hebben, nog altijd effectief, goed gevulde raam etalages.
Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram

Gratis waardebepaling Leerdam door Van der Brugge Makelaardij

Bovendien bieden wij een gratis waardebepaling van uw woning in Leerdam aan. Zo weet u precies wat uw woning waard is en kunt u een weloverwogen beslissing maken over de verkoop ervan. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring in de regio Leerdam en omstreken en weten als geen ander wat er speelt op de lokale woningmarkt.

Uw woning is onze woning. Niet letterlijk natuurlijk, maar zo voelt het voor ons wel. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u zich thuis voelt bij Van der Brugge Makelaardij Leerdam. Bij Van der Brugge Makelaardij staan we bekend om onze persoonlijke aanpak. We denken mee vooruit, zodat u zich bezig kunt houden met andere zaken die komen kijken bij het kopen of verkopen van een woning. Als uw makelaar in Leerdam begeleiden we u tijdens het gehele verkooptraject. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Gratis waardebepaling aanvragen

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Uw makelaar in het hart van Leerdam

De ‘glasstad’ Leerdam heeft een gezellig centrum met vele winkels, restaurants en cafés. U vindt hier ons kantoor midden in het hart van Leerdam, aan de Fonteinstraat 2. Wanneer u op zoek bent naar een makelaar in Leerdam, is Van der Brugge Makelaardij dus om de hoek!

Alles onder één dak bij Van der Brugge Makelaardij Leerdam

Naast het verkopen van uw woning in Leerdam, helpen wij u graag bij de aankoop van uw nieuwe droomwoning in de regio Leerdam. Wist u al dat we een aankoopcoach en aankoopmakelaar hebben? Ook voor een gratis waardebepaling komen we graag bij u langs. Maar denk ook eens aan de nodige verzekeringen, uw hypotheek of een uitgebreid taxatierapport: uw makelaar in Leerdam is van alle markten thuis.

Van der Brugge Makelaardij in andere regio’s

Wist u dat we niet alleen actief zijn als makelaar in Leerdam, maar in de hele Vijfheerenlanden? Van Broekgraaf, Spijk, Kedichem, Heukelum, Asperen, Schoonrewoerd. Leerbroek, Nieuwland, Vuren, Herwijnen, Hellouw tot Haaften: wij helpen u graag!

Maak een vrijblijvende afspraak!

Kortom, bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren makelaar in Leerdam? Neem dan contact op met Van der Brugge Makelaardij voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op!
Op zoek in Leerdam en omgeving? Bekijk ons aanbod