Wij gebruiken cookies. Akkoord
0183 - 635011 Stel een vraag

Van der Brugge makelaar Leerdam

Denkt u erover uw woning te verkopen? Of hebt u juist uw droomhuis bij ons gevonden? Daar willen wij u dan graag bij helpen. Sterker nog, we nemen het met liefde uit handen! Want wat u van een succesvolle makelaar kunt verwachten, bieden wij onze kopers en verkopers al ruim 35 jaar. Het leukste? Die verwachting overtreffen met het team van uw makelaar Leerdam en omliggende regio’s.

P1020660_copyHaven_Leerdam

Een passievolle aanpak

Niet alleen hebben wij een passie voor alles dat met wonen te maken heeft, ook hebben wij een grote passie voor winnen. Elke dag opnieuw de beste willen zijn, zo ook met de aan- of verkoop van uw (nieuwe) woning.

De grootste makelaar in Leerdam? De grootste van de regio!

En dat word je niet zomaar. En dat beseffen we. Door sinds jaar en dag ieder jaar de meeste woningen in uw regio te verkopen, streven we dat elke dag opnieuw na. Hoe we dat doen? Daar zijn we heel open over.

  • We hebben het grootste aanbod in uw regio en de meeste potentiële kopers;
  • Wij presenteren uw woning op onze eigen website en Social Media, Funda én op andere grote websites;
  • Wij adverteren voor uw woning in kleur op de achterpagina van de regionale kranten;
  • Daarnaast hebben wij ook een eigen Woonkrant met een oplage van 60.000 exemplaren;
  • Op een telefoontje hoeven we niet altijd te wachten. Wij matchen kopers en verkopers namelijk ook zelf met het aanbod van woningen;
  • Maar we bellen ook zelf alle aanvragen voor brochures na;
  • Naast ons kantoor in Leerdam, hebben wij ook een vestiging in Gorinchem en Werkendam. En deze vestigingen hebben, nog altijd effectief, goed gevulde raametalages.

Persoonlijk en servicegericht

Uw woning is onze woning. Niet letterlijk natuurlijk, maar zo voelt het voor ons wel. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u zich thuis voelt bij uw makelaar in Leerdam. Zowel service als persoonlijk advies staan bij ons hoog in het vaandel. We denken mee én vooruit, zodat u zich bezig kunt houden met andere zaken die komen kijken bij het kopen of verkopen van een woning.

Makelaar Leerdam: Van alle markten thuis

En voor een deel van die zaken kunnen wij u ook gewoon adviseren of verder helpen. De waarde van uw woning, ver- of aankoopbemiddelingen, de nodige verzekeringen, uw hypotheek of een uitgebreid taxatierapport: uw makelaar in Leerdam is van alle markten thuis.

Wilt u snel aan de slag met de verkoop van uw woning of heeft u behoefte aan wat meer informatie? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Benieuwd naar ons woningaanbod in Leerdam? Bekijk ons aanbod