0183 - 635011 Stel een vraag

Verhuurbemiddeling

Van der Brugge Makelaardij bemiddelt bij verhuur. Het komt steeds vaker voor dat woningeigenaren hun woning, of een deel daarvan willen verhuren. Naast traditionele verhuur is het sinds 1 juli 2013 ook mogelijk uw woning, als deze te koop staat, tijdelijk te verhuren op basis van de Leegstandwet. Wij zijn er voor zowel de verhuurder, als voor de huurder.

rawpixel-761473-unsplash

Uw woning verhuren?

Van der Brugge Vastgoedbeheer ontzorgt met een professionele service en een duidelijk advies. We leggen u graag uit wat de mogelijkheden en de voorwaarden zijn en hebben een actueel bestand van mensen die op zoek zijn naar een tijdelijke huurwoning. Indien gewenst zorgt Van der Brugge Vastgoedbeheer ook voor incasso van de huur. Voor meer informatie maakt u een vrijblijvende afspraak en kijken we graag met u naar de mogelijkheden.

Op zoek naar een huurwoning?

Bent u opzoek naar woonruimte? Schrijf u in! Naast ons huidige aanbod huurwoningen, houden wij u graag op de hoogte over toekomstige woningen binnen uw voorkeuren. Bekijk ons actuele overzicht van huurwoningen in Gorinchem en omstreken. Onze makelaars plannen graag een bezichtiging voor u in!