0183 - 635011 Stel een vraag

Dé makelaar in Sleeuwijk.
Uw droomwoning een stap dichterbij.

Groepsfoto-team-2022-maart
Bekijk ons complete woningaanbod
Populair
Loonsweer 30 WERKENDAM € 600.000,- k.k.
Populair
Rijksstraatweg 137 SLEEUWIJK € 695.000,- k.k.
Populair
Buitendijk 4 NIEUWENDIJK € 995.000,- k.k.
Populair
Loevestein 7 SLEEUWIJK € 389.000,- k.k.
Populair
Steurstraat 41 WOUDRICHEM € 350.000,- k.k.
463 Woningen verkocht in het afgelopen jaar
9,3 Gemiddelde van 388 Funda beoordelingen
Volg ons op Facebook Mis nooit het laatste woningaanbod. Nog voordat het op Funda staat! Volg ons op Facebook

Bent u op zoek naar een makelaar in Sleeuwijk? Bij Van der Brugge Makelaardij staan we iedere dag voor u klaar om uw droomwoning een stap dichterbij te brengen. Zo komen we graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling, zodat u weet wat uw huis waard is mocht u in de toekomst willen verkopen. Voor de aankoop- en verkoop van uw woning bent u bij ons van harte welkom, maar ook voor uw hypotheek, verzekeringen en ander financieel advies zijn wij u graag van dienst vanuit onze gezellige ‘huiskamer’ in Sleeuwijk aan de Nieuwe Es.

U bent welkom bij ons kantoor in Sleeuwijk

Ons Van der Brugge kantoor is gevestigd op de Nieuwe Es 11 in Sleeuwijk, middenin het winkelcentrum De Nieuwe Es. Dit doen wij samen met de HypotheekWeter. We zijn centraal gevestigd in Sleeuwijk en makkelijk te bereiken! Onze deur staat altijd voor u open, met én zonder afspraak. U kunt zo bij ons kantoor in Sleeuwijk binnenlopen na het boodschappen doen voor een kopje thee of koffie. U kunt dan uw vraag stellen of advies inwinnen bij onze makelaar Dionne van Van der Brugge Makelaardij of assurantiemedewerker Mirella van de HypotheekWeter. Wij zijn er trots op dat we u vanuit ons regionale kantoor kunnen helpen.

Vanuit het Van der Brugge kantoor in Sleeuwijk streven we naar een warme, persoonsgerichte aanpak tijdens het verkoop- of aankoopproces en financieel advies. In ons kantoor vindt u daarom een comfortabele bank waarop we de plannen onder het gemak van een kopje thee of koffie met u door kunnen nemen. Is het een officieel moment? Dan schuiven we aan bij onze ronde tafel. Zodra er wat te vieren valt, maken we er natuurlijk een feestje van!

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Kom langs bij ons kantoor in Sleeuwijk!

Wij proberen de wensen van onze kopers en de woningen van onze verkopers zo goed mogelijk te leren kennen. Alleen op die manier kunnen we zorgen voor de perfecte match. Door persoonlijk en servicegericht te werk te gaan, hopen wij dat u zich thuis voelt bij ons als uw makelaar in Sleeuwijk. We denken graag met u mee. Daarom nodigen we u uit om snel eens kennis te komen maken bij ons nieuwe kantoor in Sleeuwijk. Hopelijk voelt u zich er net zo thuis als wij!

Wilt u meer weten over Van der Brugge Makelaardij in Sleeuwijk of afspreken om een kopje koffie te komen drinken? Neem dan contact op via 0183- 635011 of bel Dionne.

Op zoek in Land van Heusden en Altena? Bekijk ons aanbod