0183 - 635011 Stel een vraag

Uw nieuwe woning aankopen met Van der Brugge Makelaardij

Een huis kopen doet u niet zomaar. Het gebeurt niet even tussendoor zoals veel andere dingen in het dagelijks leven. De aankoop van een nieuwe woning is spannend en er komt een hoop bij kijken. Vaak zitten mensen met een hoop vragen. Is de vraagprijs wel goed? Met welke factoren moet u rekening houden bij een woning? Zijn er zaken die u over het hoofd ziet? Daarom kan het fijn zijn dat er iemand met u meedenkt.

Bij Van der Brugge Makelaardij helpen we u graag bij de aankoop van uw toekomstige woning. Onze aankoopmakelaars staan voor u klaar met genoeg kennis over de markt en jaren aan ervaring. Hoe we dat doen? Dat ligt aan waar u behoefte aan heeft.

glimlachende-man-en-vrouw-die-samen-lunch-hebben-thuis (1)

Duidelijkheid over uw financiële situatie

Voordat u een huis koopt, is het belangrijk om te weten wat uw financiële mogelijkheden zijn. Daarom bieden we voorafgaand uw toekomstige aankoop een gratis en vrijblijvend gesprek aan met onze collega’s van de HypotheekWeter. Samen met u inventariseren zij uw woonwensen en geven passend advies bij belangrijke financiële zaken rondom wonen. Zo bent u helemaal klaar voor de volgende stap.

Onze Aankoopcoach

Zelf een woning aankopen met advies van onze aankoopcoach
We kunnen ons voorstellen dat u graag zelf de touwtjes in handen hebt wanneer u een woning aankoopt, maar wel wat advies kan gebruiken van iemand die verstand heeft van de woningmarkt. De aankoopcoach van Van der Brugge Makelaardij is een laagdrempelige dienst waarbij we u adviseren wanneer u het nodig hebt. Het mooiste is: het kan allemaal comfortabel vanaf de bank!

Meer informatie

Onze Aankoopmakelaar

Zorgeloos uw droomwoning aankopen
Pakt u het liever grondig aankopen van uw toekomstige woning? De aankoopmakelaars van Van der Brugge Makelaardij staan voor u klaar. Wij bieden persoonlijke begeleiding en advies tijdens elke fase van de aankoop van uw droomwoning.

Meer informatie

Twijfelt u wat het beste bij u past?

Vergelijk eenvoudig de aankoopcoach met aankoopmakelaar via deze tabel. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen via 0183 - 635 011.

ActiviteitenAankoopcoachAankoopmakelaar
Mailen nieuw aanbodVV
Contact via WhatsApp groepVV
Vrijblijvende kennismaking op kantoorV
Mee naar bezichtigingV
Gratis financieel adviesVV
Woning analyseVV
Onderzoek woningwaardeVV
Advies over uit te brengen voorstelVV
Uitvoeren onderhandelingen met verkopend makelaarV
Beoordelen en controleren koopovereenkomstV
Begeleiden bij de oplevering van de woningV
€ 150,- incl. btw€ 3200,- incl. btw
Meer lezen over ons kantoor? Lees waar wij voor staan