0183 - 635011 Stel een vraag

Aankoopcoach

Zelf een woning aankopen met advies van onze aankoopcoach
We kunnen ons voorstellen dat u graag zelf de touwtjes in handen hebt wanneer u een woning aankoopt, maar wel wat advies kan gebruiken van iemand die verstand heeft van de woningmarkt. De aankoopcoach van Van der Brugge Makelaardij is een laagdrempelige dienst waarbij we u adviseren wanneer u het nodig hebt. Het mooiste is: het kan allemaal comfortabel vanaf de bank!

jong-koppel-zittend-op-de-bank-thuis-kijken-in-laptop

Hoe werkt de Aankoopcoach van Van der Brugge Makelaardij?

Wanneer u een een woning heeft gezien waar u geïnteresseerd in bent, stuurt u onze aankoopcoach een berichtje via WhatsApp. Onze aankoopcoach kijkt vervolgens met u mee naar de woning die u op het oog heeft. We controleren de beschikbare informatie bij de verkopend makelaar en doen objectief onderzoek naar de waarde van de woning. Komen we iets opvallends tegen? Dan laten we dat natuurlijk weten. Op basis van deze informatie weet u waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Zo kunt u vervolgens zelf een geïnformeerd bod uitbrengen.

Wat kost aankoopcoach bij Van der Brugge Makelaardij?

Iemand die meedenkt over een woning, de informatie checkt en dat gemakkelijk via WhatsApp. Hoe handig is dat? Het advies wat u ontvangt wordt gegeven door een van onze aankoopcoaches die zorgvuldig alle informatie voor u heeft uitgezocht. Zo weet u wat een woning waard is en factoren waar u rekening mee moet houden. Daardoor betaalt u nooit teveel voor een woning.

Eenmalig advies van onze aankoopcoach is slechts € 150,-. Liever een pakket? Voor € 495.- krijgt u advies voor maximaal 4 woningen.

Heeft u voor één keer advies gekocht van onze aankoopcoach, maar wilt u graag uitbreiden naar het grotere pakket? Dat is zo gebeurt. Wat u al heeft betaald wordt dan verrekend met de pakketprijs. U kunt vervolgens meteen weer gebruik maken van onze kennis en expertise!

Lees hier de voorwaarden van onze aankoopcoach.

Op zoek naar extra begeleiding en advies?

Pakt u het liever grondig aankopen van uw toekomstige woning? De aankoopmakelaars van Van der Brugge Makelaardij staan voor u klaar. Wij bieden persoonlijke begeleiding en advies tijdens elke fase van de aankoop van uw droomwoning.

Onze aankoopmakelaar

Twijfelt u wat het beste bij u past?

Vergelijk eenvoudig de aankoopcoach met aankoopmakelaar via deze tabel. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen via 0183 - 635 011.

ActiviteitenAankoopcoachAankoopmakelaar
Mailen nieuw aanbodVV
Contact via WhatsApp groepVV
Vrijblijvende kennismaking op kantoorV
Mee naar bezichtigingV
Gratis financieel adviesVV
Woning analyseVV
Onderzoek woningwaardeVV
Advies over uit te brengen voorstelVV
Uitvoeren onderhandelingen met verkopend makelaarV
Beoordelen en controleren koopovereenkomstV
Begeleiden bij de oplevering van de woningV
€ 150,- incl. btw€ 3200,- incl. btw
Meer lezen over een woning aankopen? Lees meer