Wij gebruiken cookies. Akkoord
0183 - 635011 Stel een vraag

Woningmakelaardij Gorinchem

Onze kantoor is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.15 uur geopend en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

0059563200

Ons team

MVF-6252-0199_Hires Pieter

Pieter van der Brugge

 • Registermakelaar-taxateur VastgoedCert Wonen (RMT)
 • Register-Taxateur Bedrijfsmatig (RT)

Vanaf mijn 18e ben ik al actief binnen de makelaardij. Sinds 15 jaar ben ik eigenaar van het bedrijf. Het allerleukste binnen dit vak is omgaan met de mensen en het van dienst zijn bij een van de grootste beslissingen uit het leven. Enthousiast en vol passie, ik help u graag.

MVF-6252-0190_LR Stefan

Stefan Schreuder

 • Algemeen directeur
 • Registermakelaar-taxateur VastgoedCert Wonen (RMT)

Als kind wist ik het al: ik wil makelaar worden! Destijds omdat ik woningen interessant vond, nu ook omdat het zo'n alomvattend vak is waar ik mijn energie goed in kwijt kan. En dat is precies wat ons bedrijf zo leuk maakt. Wij komen stuk voor stuk elke dag naar ons werk om iets te doen wat we fijn vinden. Zakelijk, met een persoonlijke aanpak. Ik leer u graag kennen.

MVF-4293-0082

Leo van Velzen

 • Registermakelaar-taxateur VastgoedCert Wonen (RMT)

Sociaal, flexibel en een denkende doener. Zo sta ik sinds 2011 iedere dag met veel plezier voor de klant klaar.

MVF-6252-0041_LR Geffrey

Geffrey Hoogendoorn

 • Makelaar

Uw duizendpoot in de woningmarkt, of het nu gaat om koop of huur. Meedenkend en daadkrachtig, met als doel: het beste resultaat voor u!

robert wubben

Robert Wubben

 • Makelaar

Bij Van der Brugge werk ik in een afwisselende en dynamische omgeving met gedreven en enthousiaste collega’s.
Op mijn eigen enthousiaste manier doorloop ik elk uniek verkoopproces. Ik blijf altijd in kansen denken voor de verkoper en/ of koper. Niets is te gek voor mij! Ik ga graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor uw persoonlijke ver- of aankoop met u door te nemen!

MVF-6252-0090_Hires Chanel

Chanel Wittenberg

 • Woonmatchmakelaar
 • Verhuurmakelaar
 • Vastgoedbeheerder

Ik help verkopers bij het vinden van de juiste kopers, maar ook woningzoekenden bij het vinden van een nieuwe woning. Daarvoor maak ik graag samen met u een vrijblijvend zoekprofiel aan. Als dan uw droomhuis op de markt verschijnt, breng ik u hiervan natuurlijk als eerste op hoogte! Daarnaast ben ik huurders en verhuurders van dienst, zo maken we er samen het beste van!

MVF-6252-0074_Hires Nieke

Nieke Spijker-Luijerink

 • Woonmatchmakelaar

Enthousiast, direct, resultaatgericht, commerciëel, punctueel, empathisch, vriendelijk, hart voor de zaak en een echte teamplayer. Gezien Pieter en ik een gezamenlijke werkplek “delen” zit ik altijd dichtbij het vuur en zijn de lijntjes kort. Snel schakelen, meedenken en vooruitdenken zijn altijd van groot belang. Elke dag is anders en de voorbijkomende uitdagingen zijn mij op het lijf geschreven.

1a. MVF-6372-0061

Erika den Breejen

 • Makelaar
 • Gecertificeerd Vastgoedstyliste

Enthousiast, gedreven en krachtig. De combinatie ‘huizen & mensen’ is precies goed voor mij. We hebben vaak leuke en bijzondere woningen in Gorinchem en omgeving in de verkoop. En sympathieke klanten. Elke dag is anders, het huizenvak verveelt nooit! Je krijgt mijn lessen uit 35 jaar praktijkervaring erbij, zodat jij het allerbeste verkoopresultaat bereikt. Dat is mijn missie en passie. Ik ontmoet je graag!

MVF-6252-0256_LR Barbara

Barbara van den Heuvel

 • Secretaresse

Wanneer u ons belt of het kantoor binnenloopt, is de kans groot dat wij elkaar tegenkomen. Vertel me wat ik voor u kan doen, ik help u graag. Dit doe ik met veel plezier en al meer dan 20 jaar bij Van der Brugge Makelaardij, dat is waarom ik elke dag doe wat ik doe. Welkom!

0088405977

Annemieke Uiterwijk

 • Financieel medewerker

Zorgzaam, lief, punctueel en altijd bereikbaar voor vragen over uw factuur.

Woningmakelaardij Gorinchem Meer weten over Van der Brugge?