Wij gebruiken cookies. Akkoord
0183 - 635011 Stel een vraag

Woningmakelaardij Gorinchem

Onze kantoor is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.15 uur geopend en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

0059563200

Ons team

1_1_PLFX3294

Pieter van der Brugge

 • Registermakelaar-taxateur VastgoedCert Wonen (RMT)
 • Register-Taxateur Bedrijfsmatig (RT)

Vanaf mijn 18e ben ik al actief binnen de makelaardij. Sinds 15 jaar ben ik eigenaar van het bedrijf. Het allerleukste binnen dit vak is omgaan met de mensen en het van dienst zijn bij een van de grootste beslissingen uit het leven. Enthousiast en vol passie, ik help u graag.

1_3_PLFX3313

Stefan Schreuder

 • Algemeen directeur
 • Registermakelaar-taxateur VastgoedCert Wonen (RMT)

Als kind wist ik het al: ik wil makelaar worden! Destijds omdat ik woningen interessant vond, nu ook omdat het zo'n alomvattend vak is waar ik mijn energie goed in kwijt kan. En dat is precies wat ons bedrijf zo leuk maakt. Wij komen stuk voor stuk elke dag naar ons werk om iets te doen wat we fijn vinden. Zakelijk, met een persoonlijke aanpak. Ik leer u graag kennen.

1_6_PLFX3361

Leo van Velzen

 • Registermakelaar-taxateur VastgoedCert Wonen (RMT)

Sociaal, flexibel en een denkende doener. Zo sta ik sinds 2011 iedere dag met veel plezier voor de klant klaar.

1_10_PLFX3488

Geffrey Hoogendoorn

 • Makelaar

Uw duizendpoot in de woningmarkt, of het nu gaat om koop of huur. Meedenkend en daadkrachtig, met als doel: het beste resultaat voor u!

1_9_PLFX3467

Robert Wubben

 • Makelaar

Op mijn eigen enthousiaste manier doorloop ik elk uniek verkoopproces. Ik blijf altijd in kansen denken voor de verkoper en / of koper. Niets is te gek voor mij! Ik ga graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor uw persoonlijke ver- of aankoop met u door te nemen!

1_4_PLFZ6341

José van Felius

 • Makelaar

Een rol kunnen spelen in een van de meest grote aankopen in iemands leven blijft erg bijzonder. Persoonlijk contact, vanaf het moment van kennismaking tot het vinden van het droomhuis zorgt iedere dag weer voor heel veel werkplezier. Meedenken en er zijn, dat is wat ik doe. Ik zorg er graag voor dat de goede nachtrust in deze spannende tijd is gewaarborgd. Want zeg zou zelf, verhuizen doe je tenslotte niet iedere dag!

1_7_PLFX3382

Erika den Breejen

 • Makelaar
 • Gecertificeerd Vastgoedstyliste

Enthousiast, gedreven en krachtig. De combinatie ‘huizen & mensen’ is precies goed voor mij. We hebben vaak leuke en bijzondere woningen in Gorinchem en omgeving in de verkoop. En sympathieke klanten. Elke dag is anders, het huizenvak verveelt nooit! Je krijgt mijn lessen uit 35 jaar praktijkervaring erbij, zodat jij het allerbeste verkoopresultaat bereikt. Dat is mijn missie en passie. Ik ontmoet je graag!

1_12_PLFX3508-3

Chanel Wittenberg

 • Makelaar

Ik help verkopers bij het vinden van de juiste kopers, maar ook woningzoekenden bij het vinden van een nieuwe woning. Daarvoor maak ik graag samen met u een vrijblijvend zoekprofiel aan. Als dan uw droomhuis op de markt verschijnt, breng ik u hiervan natuurlijk als eerste op hoogte! Daarnaast ben ik huurders en verhuurders van dienst, zo maken we er samen het beste van!

1_2_PLFX3302

Nieke Spijker-Luijerink

 • Personal assistant

Enthousiast, direct, resultaatgericht, commercieel, punctueel, empathisch, vriendelijk, hart voor de zaak en een echte teamplayer. Omdat Pieter en ik een gezamenlijke werkplek hebben,zit ik altijd dichtbij het vuur en zijn de lijntjes kort. Snel schakelen, meedenken en vooruitdenken zijn altijd van groot belang. Elke dag is anders en de uitdagingen die voorbijkomen zijn mij op het lijf geschreven.

1_14_PLFX3669

Koos Dekker

 • Marketing manager

"Iedere dag innoveren", dat is mijn motto. Of het nu om beeldkwaliteit gaat, content, social media of het ontwikkelen van een flyer, ik ondersteun de makelaardij bij al dit soort onderwerpen. Ik ben veel achter de schermen bezig, maar treed met alle media uitingen stiekem juist veel op de voorgrond.

maxine_vierkant

Maxine van Haeren

 • Commercieel binnendienst medewerker

Samen met Barbara ben ik voor veel klanten het eerste aanspreekpunt. Ik help u graag bij het inplannen van een afspraak of het beantwoorden van uw vragen. Vriendelijk en servicegericht, ik maak graag kennis met u!

1_16_PLFX3726

Barbara van den Heuvel

 • Commercieel binnendienst medewerker

Wanneer u ons belt of het kantoor binnenloopt, is de kans groot dat wij elkaar tegenkomen. Vertel me wat ik voor u kan doen, ik help u graag. Dit doe ik met veel plezier en al meer dan 20 jaar bij Van der Brugge Makelaardij, dat is waarom ik elke dag doe wat ik doe. Welkom!

1_2_PLFZ6280

Romy Kortenoever

 • Commercieel binnendienst medewerker

Ik droom ervan om makelaar te worden. Momenteel waak ik ondermeer over de waardebepalingen die u bij ons gratis kunt uitvoeren.

1_8_PLFX3409

Annemieke Uiterwijk

 • Financieel medewerker

Zorgzaam, lief, punctueel en altijd bereikbaar voor vragen over uw factuur.

Woningmakelaardij Gorinchem Meer weten over Van der Brugge?