0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht

Prins Willem van Oranjestraat 4

WOUDRICHEM
€ 310.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 94 m2
  • Perceeloppervlakte 173 m2
  • Aantal slaapkamers 3
  • Bouwjaar 1957

Omschrijving

Wauw, wat een fantastische plek om te leven
Word jij de gelukkige die komt wonen op de Prins Willem van Oranjestraat 4 in Woudrichem?

Hier word je echt blij, blij van de fenomenale plek
Je woont in een rustige straat waar alleen bestemmingsverkeer komt en direct tegenover een groen park met speeltuin en hertenkamp, ideaal voor de kinderen. Aan de achterzijde grenst de tuin aan een glooiend dijktalud. Maar het mooiste is de ligging aan de achterzijde, je loopt zo over de dijk naar de rivier met witte strandjes en de monumentale vestingstad Woudrichem. Je honden kunnen zwemmen in de rivier en je kunt zelf heerlijk wandelen of fietsen in de geweldige omgeving. Je kunt een hapje eten in het prachtige stadje Woudrichem of 'cultuur snuiven' in de nabijgelegen vesting. Je wordt ook blij van deze uitgebouwde eengezinswoning met een heerlijke tuin en 3 slaapkamers. Wij begrijpen dat je dit wil zien….welkom!

Alleen maar pluspunten
•Woonoppervlakte: 90 m² (NEN gemeten)
•Kavel: 173 m²
•Bouwjaar: 1957
•Sfeervolle woonkamer met inbouw houthaard
•Rechte keukenopstelling met apparatuur
•Praktische bijkeuken
•Achterzijde fors uitgebouwd + daklicht
•3 (slaap)kamers + nette badkamer
•2 woonlagen + zolderberging
•Voor- en achtertuin
•Fijne achtertuin met berging en achterom
•6 zonnepanelen, dubbele beglazing en spouwmuur isolatie
•Energielabel B

INDELING BEGANE GROND
Hal/entree met trapopgang naar de verdieping, meterkast, toilet, opbergruimte onder de trap in de vorm van een kelder en toegang tot de fijne, lichte woonkamer.

Het zitgedeelte is gesitueerd aan de voorzijde bij de gezellige inbouw houthaard. Hier geniet je vanaf de bank van het uitzicht over het park. De achterzijde is fors uitgebouwd en voorzien van een daklicht, zodat er voldoende ruimte is voor een eettafel en keuken. De keuken is voorzien van een rechte opstelling met strak landelijke kastfronten en apparatuur o.a. 4-pits gascomfort, afzuigkap, combioven, koelkast en een vaatwasmachine. De vloer is keurig afgewerkt met een parketvloer in houten delen. Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken bereikbaar met aansluitingen voor de wasmachine en droger en loopdeur naar de tuin. De vloer is afgewerkt met laminaat.

INDELING EERSTE VERDIEPING
De overloop met vaste kast geeft toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en er is een vlizotrap naar de bergzolder. De eerste slaapkamer aan de voorzijde heeft een mooi formaat en is voorzien van diverse inbouwkasten. Ook de tweede slaapkamer aan de achterzijde is lekker ruim en voorzien van inbouwkasten. De laatste slaapkamer is wat kleiner en heeft een deur naar het platte dak. De badkamer is compact en voorzien van een wastafel en een douche.

INDELING BERGZOLDER
Deze bergzolder is ideaal als opbergplek en bereikbaar vanaf de overloop via een vlizotrap. Hier is de opstelplaats van de c.v.-ketel aanwezig.

Tuin- kavel: 173 m2
De achtertuin heeft een fijne sfeer en is ingericht met sierbestrating, borders en een dakplataan. De ligging op het noordoosten maakt de tuin de ideale plek om een dagdeel in de zon en een dagdeel in de schaduw te vertoeven, de tuin is diep genoeg. Hapje en drankje mee, vuurkorf aan en goed gezelschap erbij... optimaal genieten. Door de geplaatste schuttingen en achterom kan je genieten van optimale privacy. De fietsenberging van 6m2 grenst aan de achtergevel met naastgelegen overkapping. Achter de brandgang is nog een stukje grond dat bij de woning hoort en voorzien is van een eenvoudige bergruimte van 5m2.

Prettige leefomgeving voor de echte levensgenieters
Wij zijn fan van de stad Woudrichem. Woudrichem is een schilderachtig vestingstadje, waar de Afgedamde Maas samenvloeit met de Waal en samen verdergaat als de Merwede. Dit zorgt voor een uniek stukje natuur rondom de stad. Door deze samenvloeiing wordt Woudrichem ook wel het 'drieprovinciënpunt' genoemd, omdat hier de grenzen van Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland bij elkaar komen. Het woonhuis ligt net buiten het vestingstadje Woudrichem. Het monumentale karakter van het stadje, de witte stranden langs de rivier, de historische haven, winkels, galeries en leuke eettentjes zijn allemaal op loopafstand van de woning te vinden. Je vindt hier naast diverse mooie wandelroutes ook de voetveren naar Fort Vuren, Slot Loevestein en Gorinchem.

Dichtbij voorzieningen
In Woudrichem zelf zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig in de vorm van winkels, horeca, huisartsenpost/apotheek en scholen. Ook is er een goede busverbinding naar Den Bosch en Gorinchem. Bovendien zijn verschillende omliggende steden via de uitvalsweg A27 gemakkelijk te bereiken.

Kortom
Dit is een geweldige kans om te wonen in een knusse woning met een unieke indeling, gelegen in een wonderschone omgeving.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Tussenwoning
Bouwjaar 1957
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een park, aan een rustige weg, open ligging

Indeling

Woonoppervlakte 94 m²
Perceeloppervlakte 173 m²
Inhoud 354 m³
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse B
Energie einddatum dinsdag 10 januari 2034
Isolatie Muurisolatie, dubbel glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel, houtkachel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 60 m²
Ligging hoofdtuin Noord-oost
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Verzorgd

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Aangebouwd steen

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Openbaar parkeren

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Buitenzonwering, rookkanaal, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Woudrichem
Sectie H
Perceelnummer 1018
Oppervlakte 173 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
PLR55485
Interesse in deze woning?

Dionne helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen