0183 - 635011 Stel een vraag
Beschikbaar

B.A. van der Colffstraat 12

WOUDRICHEM
€ 325.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 93 m2
  • Perceeloppervlakte 242 m2
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwjaar 1966

Omschrijving

HEERLIJK GEZINSHUIS!
In een fijn dorp, in een kindvriendelijke wijk in Woudrichem, mogen wij deze mooie hoekwoning met aangebouwde garage aanbieden. Het betreft een geïsoleerde woning (dak- en spouwmuurisolatie en dubbel glas) met Energielabel C op een perceel van 242 m². De woning heeft een doorzon woonkamer en een fijne keuken met deur naar de tuin. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers van een goed formaat en een badkamer. De tweede verdieping heeft een overloop en er is een vierde slaapkamer met dakraam. Aan de achterzijde beschik je over een diepe tuin met 2 bergingen. Al met al een ideale gezinswoning in een rustige, brede straat. Parkeren kan op eigen erf. Kortom: een heerlijk gezinshuis, dat een nieuwe eigenaar volop kansen biedt.

Indeling begane grond
Via je eigen voortuin met oprit heb je toegang tot de garage en de voordeur.
De hal zorgt voor een fijne binnenkomst. Hier bevinden zich de toiletruimte, meterkast, trapkast met aansluiting voor de wasmachine en de trapopgang naar de eerste verdieping. De toiletruimte is modern betegeld en heeft een zwevend toilet. De sfeervolle woonkamer is lekker licht door de grote ramen aan de voor- en achterzijde en het extra zijraam. De ruimte is opgedeeld in een zit- en eetgedeelte. De dichte keuken is opgesteld in een rechte keukenunit met crèmekleurige kastfronten en apparatuur o.a. een gascomfort, afzuigkap, combi- oven, vaatwasser, en koel-vriescombinatie.

Garage
De aangebouwde garage (17 m2) heeft een loopdeur naar de tuin en een roldeur aan de voorzijde. In de garage kun je een auto parkeren.

Indeling eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop, een vaste kast, 3 slaapkamers (2 aan de achterzijde en 1 aan de voorzijde), een badkamer en de trapopgang naar de verdieping. De nette badkamer is voorzien van een douche en een wastafelmeubel met twee laden en een spiegel.

Indeling tweede verdieping
De tweede verdieping is ingericht met een overloop en een vierde slaapkamer met dakraam. Er is bergruimte aanwezig onder meer achter de knieschotten.

TUIN
Kavel 242 m².
De voortuin is verzorgd. Naast de woning kun je twee auto’s op eigen terrein parkeren. De achtertuin meet circa 17,5 x 8 m (lxb) en is onderhoudsvriendelijk ingericht met een groen gazon, fleurige borders en sierbestrating. Achterin de tuin zijn twee bergingen. De tuin ligt op het noorden maar door de ruime tuin is er de gehele dag zon te vinden. Door de houten erfafscheiding zit je hier heerlijk vrij. Achterom aanwezig.

Omgeving
Wij zijn fan van de stad Woudrichem. Maar dat is dan ook niet zomaar. Het huis ligt lekker rustig maar wel op loopafstand van het winkelhart. Woudrichem is gelegen in het land van Heusden en Altena tussen de steden Gorinchem, Zaltbommel en Den Bosch. Een mooi rustig stadje met als kers op de taart de oude vesting. De rivier de Waal met haar uiterwaarden voorziet in talloze mooie plekjes voor de natuurliefhebber. De oude vesting kent een rijke historie en is doorspekt met talloze winkeltjes, restaurantjes en oude panden. Je vindt hier naast diverse mooie wandelroutes ook de voetveren naar Fort Vuren, Slot Loevestein en Gorinchem. In Woudrichem zelf zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig in de vorm van winkels, horeca, huisartsenpost/apotheek en scholen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Hoekwoning
Bouwjaar 1966
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, in een woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte 93 m²
Perceeloppervlakte 242 m²
Inhoud 325 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse C
Energie einddatum dinsdag 19 augustus 2025
Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas, hr glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 140 m²
Ligging hoofdtuin Noord
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Verzorgd

Bergruimte

Garage Aangebouwd steen
Schuur / Berging Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Openbaar parkeren, op eigen terrein

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Dakraam

Kadastrale gegevens

Gemeente Woudrichem
Sectie D
Perceelnummer 991
Oppervlakte 242 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
PLR55485
Interesse in deze woning?

Dionne helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen