0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht onder voorbehoud

Oude Ban 33

WOUDRICHEM
€ 350.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 93 m2
  • Perceeloppervlakte 126 m2
  • Aantal slaapkamers 3
  • Bouwjaar 1988

Omschrijving

Genieten!
Wonen wordt genieten in deze leuke tussenwoning met nieuwe badkamer, twee nieuw geplaatste dakkapellen en helemaal gestuct. De heerlijke tuin is ook nog eens gelegen op het zonnige zuiden, dubbel genieten! Daarnaast woon je super strategisch op loopafstand van het winkelhart ’t Rond en ook de basisschool en de vesting zijn om de hoek. Verder is de woning voorzien van een speels ingedeelde woonkamer, top keuken, 3 slaapkamers en een open zolder met twee dakramen. De dakkapellen aan de voor- en achterzijde op de eerste verdieping zorgen voor extra ruimte. Kortom, een perfect gezinshuis klaar om direct te betrekken.

Indeling begane grond:
Hal met meterkast , Z-vormige lichte woonkamer met zowel aan de voor als aan de achterzijde een grote raampartij en onder de trap een provisiekast. De open keuken met L-opstelling is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat, combi-oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer. Via de achterdeur bereik je de zonnige tuin. Het portaal met trapopgang naar de verdieping geeft toegang tot het toilet, dat is ingedeeld met een zwevend toilet en fontein. De vloeren zijn afgewerkt met laminaat.

Indeling eerste verdieping
De overloop verleent toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer 2 is eveneens gesitueerd aan de voorzijde van de woning en thans in gebruik als kastenkamer. Slaapkamer 3 is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. De vloeren zijn afgewerkt met laminaat en de kunststof dakkapellen zijn voorzien van HR++ glas. De badkamer is gloednieuw en is voorzien van een inloopdouche, een wastafelmeubel met spiegel en een tweede zwevend toilet.

Indeling tweede verdieping
Open zolder ingedeeld met praktische inbouwkasten, wasmachine en droger aansluitingen en CV-opstelling type Intergas kompact HRE.

Tuin
Super tuin! De achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden. Van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar kan je heerlijk genieten van deze fijne tuin, voorzien van sierbestrating. Door de houten schuttingdelen heb je optimale privacy. Achterom aanwezig.

Berging
Praktische stenen berging. Hier is voldoende opslagruimte voor het stallen van fietsen, de tuinkussens en het (tuin)gereedschap. Aan de berging is een overkapping gerealiseerd waaronder onder meer fietsen kunnen worden geplaatst.

Omgeving
Wij zijn fan van de stad Woudrichem. Maar dat is dan ook niet zomaar. Het huis ligt lekker rustig maar wel op een paar minuten lopen van het winkelhart. De boodschappen doe jij dus voortaan lopend. Woudrichem is gelegen in het land van Heusden en Altena tussen de steden Gorinchem, Zaltbommel en Den Bosch. Een mooi rustig stadje met als kers op de taart de oude vesting. De rivier de Waal met haar uiterwaarden voorziet in talloze mooie plekjes voor de natuurliefhebber. De oude vesting kent een rijke historie en is doorspekt met talloze winkeltjes, restaurantjes en oude panden. Je vindt hier naast diverse mooie wandelroutes ook de voetveren naar Fort Vuren, Slot Loevestein en Gorinchem. In Woudrichem zelf zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig in de vorm van winkels, horeca, huisartsenpost/apotheek en scholen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Tussenwoning
Bouwjaar 1988
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, in een woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte 93 m²
Perceeloppervlakte 126 m²
Inhoud 322 m³
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse C
Energie einddatum maandag 27 januari 2025
Isolatie Dubbel glas, volledig geïsoleerd, hr glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 58 m²
Ligging hoofdtuin Zuid
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Fraai aangelegd

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Openbaar parkeren

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Buitenzonwering, dakraam

Kadastrale gegevens

Gemeente Woudrichem
Sectie D
Perceelnummer 1474
Oppervlakte 126 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
PLR55485
Interesse in deze woning?

Dionne helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen