0183 - 635011 Stel een vraag
Open huis

Blauwkapel 40

GORINCHEM
€ 775.000,- k.k.
Open huis

Meld u telefonisch aan voor de kijkdag op vrijdag 10 mei 2024 van 13:00 tot 17:00 uur.

  • Woonoppervlakte 194 m2
  • Perceeloppervlakte 319 m2
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwjaar 2016

Omschrijving

Open dag | kijkmiddag:
Verkoop via inschrijving met individuele bezichtigingen op de kijkmiddag vrijdag 10 mei van 13:00-17:00 uur. Wil je komen kijken? Pak dan je telefoon en bel ons om vooraf een tijd in te plannen op de aangegeven kijkdag. Dan laten wij je met veel plezier dit leuke huis zien. Samen gaan we er gewoon een leuke bezichtiging van maken! Biedingsdeadline is op woensdag 15 mei 09:00 uur.

Deze woning is klaar voor gezinsgeluk, comfortabel wonen en genieten van het goede leven.

Woontopper met energielabel A!
Deze gasloze robuuste twee-onder-één-kapwoning heeft door de erker en de vrije ligging aan de achterzijde een unieke charmante en statige uitstraling. Dat is echter niet de enige eyecatcher, ook de fors uitgebouwde woonkamer met lichtkoepel, dubbele terrasdeuren naar de tuin en aangrenzende veranda maken het huis tot een pareltje. In 2021 is de gehele benedenverdieping gerestyled met nieuwe indrukwekkende keukeninrichting die kwaliteit uitstraalt, strakke pvc-vloer, verlaagd plafond met inbouwspots en er is een bijkeuken met extra keuken en kastruimte in de berging gerealiseerd. Hier woon je riant, licht en comfortabel en door de aanwezigheid van de waterpomp, geheel vloerverwarming- en koeling en 18 zonnepanelen bovendien duurzaam, het huis is gasloos en heeft energielabel A.

De pluspunten van deze unieke tweekapper:
•De woning is in 2016 opgeleverd en afgewerkt met luxe materialen.
•Woonoppervlakte 194 m2
•Kavel 319 m2
•Uitgebouwde woonkamer met dubbele terrasdeuren
•Aluminium veranda aan de achtergevel
•Fijne leefkeuken met luxe keukeninrichting (2021) aan de voorzijde met fraaie erker
•Bijkeuken met extra keukeninrichting en kastruimte
•Waterontharder
•3 slaapkamers en moderne complete badkamer op de eerste verdieping
•Screens
•Ruime tweede verdieping met 4e slaapkamer, douchecabine en wastafel
•Royale achtertuin op het zuiden
•Parkeren op eigen terrein, oprit met oplaadpunt elektrische auto
•De woning is uitstekend geïsoleerd, HR++ beglazing, gasloos en heeft energielabel A
•Verwarming en koeling middels een warmtepomp
•Zeer onderhoudsarm door toepassing van kunststof kozijnen
•Gasloos, dus energiezuinig en duurzaam wonen!

INDELING BEGANE GROND

Welkom!
Met een royale oprit voor de deur parkeer je eenvoudig op eigen terrein. Vanuit de bouw is aan de voorzijde de entree vergroot, zodat de bijkeuken (voormalige garage) binnendoor bereikbaar is. Hal met garderobenis, meterkast en toilet met wandcloset en urinoir.

Bijkeuken - berging
Vanuit de hal is de bijkeuken bereikbaar met loopdeur naar de achtertuin en ingericht met een extra keuken, wijnklimaatkast, grote koelkast, grote vriezer en hoge kastruimte, perfect voor het bewaren van voorraden.

Royale leefruimte
Vanuit de hal is de speels ingedeelde leefruimte van 70 m² bereikbaar en verdeeld in een woonkamer met dubbele deuren aan de achterzijde naar de aluminium veranda en een woonkeuken met erker aan de voorzijde. De vloeren zijn in 2021 stijlvol afgewerkt met een pvc-vloer gecombineerd met vloerverwarming, strakke wanden en het plafond is verlaagd en voorzien van inbouwspots. Via een 4-vaks glasdeur is de trap naar de verdieping bereikbaar.

Keuken
Aan de voorzijde is de keuken gesitueerd bij het gezellige erkerraam. Prachtige eilandkeuken, uitgevoerd in trendy matzwart gecombineerd met een recht keukenblok in houtlook kastfronten en praktische koffiecorner. Een perfecte mix en match tussen neutrale materialen en kleurkeuzes. De keuken (2021) is voorzien van alle wensbare inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat met kookveldafzuiging, een koel-vriescombinatie, een vaatwasmachine, een combi-oven, een oven, een vaatwasmachine en een spoelbak met handige quooker cube.

INDELING EERSTE VERDIEPING
De verdieping is ingericht met drie slaapkamers, waarvan de master suite voorzien is van een walk-in closet. De moderne uitgebouwde badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet, designradiator en een tweepersoons badkamermeubel met inbouwwandkranen.

INDELING TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping biedt flexibiliteit in ruimte en is voorzien van 2 grote dakramen voor een prettige lichtinval en tevens voorzien van een douchecabine en wastafel. Al een idee wat jij ermee zou doen? De mogelijkheden zijn door de oppervlakte eindeloos: een 4e slaapkamer, een gym of werkruimte. In de functionele aparte wasruimte/technische ruimte is de elektrische combi warmtepomp met warmwatervoorziening, mechanische ventilatie en aansluitingen voor de wasmachine en droger opgesteld.

TUIN, RUIMTELIJK EN GROEN
Zonder inkijk van achterburen genieten van het buitenleven in de ruime verzorgde achtertuin op het zuiden. Via een talud is een natuurlijk afscheiding gemaakt tussen de tuin en het groene park. Aan de achtergevel is een fraaie aluminium overkapping geplaatst. Er is meer dan genoeg ruimte voor een lekkere loungeplek en een riante eettafel. Start de dag 's ochtends met een kopje koffie in het zonnetje en geniet 's avonds van de sfeerverlichting terwijl de barbecue nog nagloeit van een gezellig dinertje met familie. Aan de voorzijde is een ruime oprit met parkeergelegenheid op eigen terrein en poort naar de achtertuin.

Hoog Dalem, alles dichtbij
De wijk Hoog Dalem ligt prachtig tegen de weilanden van Gorinchem aan. Wat een prachtige plek.Met het centrum van de wijk heb je de dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Het moderne winkelcentrum maakt Hoog Dalem nog completer. Handig voor de alledaagse boodschappen of om gezellig wat rond te snuffelen. Ook scholen, kinderopvang en zorgvoorzieningen zijn op korte afstand. Daarbij ligt de historische binnenstad op 10 minuten fietsafstand en ben je zo op de uitvalswegen (A15-A27) richting de snelweg. Er is een brede school met twee basisscholen, een kinderopvang, een sportzaal en een wijkcentrum.

Het is echt een fijne groene plek om te wonen
De autoluwe buurt is heerlijk voor kinderen. Vriendjes en speelplekjes te over. De nieuwbouwwijk Hoog Dalem is in lijn met de nieuwe Hollandse waterlinie opgebouwd. Midden in de forten vind je de besloten buurtjes met een dorps karakter.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Twee onder één kapwoning
Bouwjaar 2016
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, in een woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte 194 m²
Perceeloppervlakte 319 m²
Inhoud 707 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse A
Energie einddatum zondag 6 oktober 2030
Isolatie Volledig geïsoleerd, hr glas
Warmwater Aardwarmte
Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 144 m²
Ligging hoofdtuin Zuid
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Fraai aangelegd

Bergruimte

Garage Geen garage

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, alarminstallatie, buitenzonwering, zonnepanelen

Kadastrale gegevens

Gemeente Gorinchem
Sectie P
Perceelnummer 1949
Oppervlakte 319 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_3_PLFX3313
Interesse in deze woning?

Stefan helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen