0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht onder voorbehoud

Lingsesdijk 9

GORINCHEM
€ 685.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 132 m2
  • Perceeloppervlakte 445 m2
  • Aantal slaapkamers 3
  • Bouwjaar 1956

Omschrijving

Open dag | kijkmiddag:
Verkoop via inschrijving met individuele bezichtigingen op de kijkmiddagen donderdag 29 februari van 14:00-17.15 uur. Wil je komen kijken? Pak dan je telefoon en bel ons om vooraf een tijd in te plannen op de aangegeven kijkdag. Dan laten wij je met veel plezier dit leuke huis zien. Samen gaan we er gewoon een leuke bezichtiging van maken! Biedingsdeadline is op vrijdag 8 maart 09:00 uur.

Vrijstaande woning van je dromen!
Wonen op een idyllische plek in een romantisch vrijstaand huis en mooi bijgebouw (woonopp 19m2) met chillruimte/slaapkamer, badkamer en klusruimte/berging.

Landelijk wonen en tóch dicht bij de stad.
Dit aantrekkelijke object, dat recent helemaal verbouwd is, ligt op één van de mooiste plekjes in Gorinchem aan de landelijke Lingsesdijk en dichtbij alle voorzieningen. Deze moderne gezinswoning is instapklaar en biedt meer dan voldoende ruimte voor hobby's en vrije tijd. Fijne tuin met terrassen rondom de woning waarin je heerlijk kunt ontspannen. Het achtergelegen bijgebouw met verdieping is heerlijk om te chillen maar ook om te klussen. Verder is er aan beide zijden van de woning meer dan genoeg ruimte om je auto te parkeren. De woning is onder andere voorzien van een royale woonkamer, een open luxe keuken met openslaande deuren naar de tuin, 3 slaapkamers en een badkamer. Dan is er nog een bergzolder. Hier geniet je van de rust van het buitenleven, maar dan wel met alle geneugten van de stad binnen handbereik. Op ca. 5 minuten fietsafstand bereik je de historische binnenstad van Gorinchem maar ook scholen, winkelcentra en uitvalswegen zijn dichtbij. Wil jij iedere dag van het jaar genieten van een fijne, bijzondere en ruime plek? We zien je heel graag binnenkort aan de Lingsesdijk 9.

Highlights:
. 24 zonnepanelen
. Voorbereiding 380V voor thuisaccu
. Energielabel C (opgesteld voor de verbouwing en plaatsing zonnepanelen)
. Bijgebouw met chillruimte/slaapkamer, badkamer en klusruimte/berging
. Airconditioning in de hoofdslaapkamer en in bijgebouw
. Uitbouw gerealiseerd in 2023
. Nieuwe luxe keuken met Smeg fornuis 2023
. Nieuwe luxe badkamer 2023
. Hottub op hout gestookt via kachel onder veranda
. 5500 liter watertank regenwateropslag voor sproeien tuin, geplaatst onder terras
. Parkeren op eigen terrein

Indeling begane grond
We kunnen niet wachten je al dit leuks en moois te laten zien. Vanuit de hal heb je toegang tot de toiletruimte, de praktische kelderkast, de meterkast en de woonkamer. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje. Via de hal betreed je de lichte woonkamer. Aan de voorzijde van het huis heb je een gezellig zitgedeelte met leuk uitzicht op de rustige straat. Het plafond met houten delen, de strakke afwerking en de robuuste eiken vloer zorgen voor een sfeervolle woonkamer waar je je meteen thuis voelt. Een eyecatcher is de elektrische sierhaard in de landelijke schouw. Ook is er nog een gedeelte dat ingericht is als speelruimte.

Leefkeuken
De keuken, gelegen aan de achterzijde, staat in open verbinding met de woonkamer. Een heerlijke plek om met vrienden gezellig te tafelen. De geweldige keukenruimte is voorzien van een moderne keuken in een hoekopstelling met bargedeelte. Aan apparatuur is aanwezig: een Smeg fornuis met braadovens en warmhoudoven (ter overname), een afzuigkap, een vaatwasmachine, een Quooker en een Amerikaanse koelkast (ter overname). Door de lades en kasten is er voldoende bergruimte en er is plaats voor een eettafel. De keuken is voorzien van openslaande deuren naar het terras.

Badkamer
Dan heb je nog aansluitend de badkamer. Deze sanitaire ruimte met luxe uitstraling heeft een inloopdouche met regendouche en handdouche en een wastafelmeubel met spiegel. Ook vind je hier de wasmachine en wasdroger geplaatst in een strakke kastenwand.

Eerste verdieping
Via de houten trap bereik je de overloop. De ruimte geeft toegang tot 3 fijne slaapkamers en een inbouwkast over de breedte van de overloop. Daarnaast is er een luik met vlizotrap naar de bergzolder.

Bergzolder
De bergzolder meet 7.70 m x 2.50m, heeft een hoogte van 1.24 m en beschikt over een videgedeelte vanuit de ouderslaapkamer. Hier vind je de opstelplaats van de CV-ketel.

Tuin
Het beste hebben we voor het laatst bewaard. De tuin beschikt over een zonnig terras grenzend aan de keuken en een royale overkapping op een lager niveau. Wat een genot is het om hier te zijn! Zodra de zon zich laat zien, kun je hier lekker zonnen of de koelte opzoeken in de overkapping en in rust genieten van het buitenleven in alle privacy. Aansluitend aan het perceel loopt een sloot. Buitenkraan aanwezig.

Bijgebouw
Deze schitterende gepotdekselde schuur is verdeeld in een ruimte met slaapkamer, badkamer en een berging. Ook is hier een elektrische boiler en een airconditioning geplaatst. Het gebouw beschikt over twee keer twee openslaande deuren en aan de zijkant van de schuur is een luik gesitueerd om grote spullen de zolder op te krijgen. Ook is er een trap naar de bergzolder.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1956
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, vrij uitzicht

Indeling

Woonoppervlakte 132 m²
Perceeloppervlakte 445 m²
Inhoud 628 m³
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse C
Energie einddatum zondag 29 april 2029
Isolatie Dubbel glas, volledig geïsoleerd
Warmwater Cv ketel, elektrische boiler eigendom
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Tuin rondom
Hoofdtuin Tuin rondom
Achterom Nee
Kwaliteit tuin Fraai aangelegd

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Airconditioning, dakraam, zonnepanelen

Kadastrale gegevens

Gemeente Gorinchem
Sectie F
Perceelnummer 5326
Oppervlakte 416 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_3_PLFX3313
Interesse in deze woning?

Stefan helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen