0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht

Jip en Janneke 87

GORINCHEM
€ 469.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 132 m2
  • Perceeloppervlakte 220 m2
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwjaar 1996

Omschrijving

In korte Jip-en-Janneketaal, wat een geweldig fijn (t)huis!

Deze absolute parel van een A+ hoekwoning met speelse raampartijen grenst aan de voorzijde aan een autoluwe straat met uitzicht op groen en een waterpartij. De woning onderscheidt zich van de andere eengezinswoningen met net dat beetje extra's. Doordat de uitgebouwde inkomhal aan de zijkant is gesitueerd is er extra woonruimte gecreëerd met een uitbouw/tuinkamer aan de achterzijde. Het zitgedeelte aan de voorzijde kijkt uit over de groene woonomgeving en het eetgedeelte met fijne keuken en tuinkamer ligt rustig aan de tuinzijde. Met 4 slaap-/werkkamers, een extra tuinkamer, een zo goed als nieuwe badkamer en een zonnige achtertuin is er meer dan genoeg ruimte om te genieten van comfortabel wonen. Voor je auto is trouwens ook plek. Die parkeer je voor het huis op eigen terrein. Deze woning is zonder twijfel een waar pareltje en wacht erop om jouw nieuwe thuis te worden.

Duurzaam wonen, Energielabel A+
Duurzaam wonen is hier geen toekomstmuziek, maar realiteit. Met energielabel A+, vloerverwarming op de begane grond en badkamer, goede isolatie en 24 zonnepanelen is deze woning niet alleen comfortabel, maar ook bijzonder energiezuinig. Deze duurzame kenmerken zorgen voor een lage energierekening en dragen bij aan een beter milieu.

Boordevol pluspunten:
•Bouwjaar 1996
•Kavel 220 m2
•Volledig geïsoleerd, Energielabel A+
•Woonoppervlakte 132 m2
•Inhoud 460 m3
•24 zonnepanelen
•Parkeren op eigen terrein
•Royale leefruimte + extra tuinkamer begane grond
•Complete keuken
•Vloerverwarming begane grond + badkamer
•4 slaapkamers
•Badkamer vernieuwd in 2022
•Zonnige en goed aangelegde achtertuin
•Berging 9 m2
•Dichtbij voorzieningen in gewilde woonwijk

INDELING BEGANE GROND
Via de oprit is de uitgebouwde inkomhal bereikbaar met meterkast en toegang tot de leefruimte.
Op de begane grond is de leefruimte van 49 m2 ingericht met een ruime woonkamer aan de voorzijde en een moderne half open keuken aan de achterzijde van de woning. In de woonkamer is een handige trapkast gerealiseerd, hier heb je voldoende bergruimte. Richting de keuken is plek is voor een grote eettafel waar je gezellig met het hele gezin geniet! De moderne U-vormige keuken met neutrale lichte kastfronten en veel berg- en werkruimte is voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur o.a. een vaatwasmachine, een combi oven-magnetron, een koelkast, een vriezer, een inductie kookplaat en een rvs afzuigkap. Vanuit de keuken is een deur naar de tuin. Zeer verrassend is de uitgebouwde tuinkamer direct grenzend aan de eetkamer en in te richten is als extra (thuis)werkplek, speelkamer of chillruimte voor de kinderen. De begane grondvloer is afgewerkt met een nette tegelvloer gecombineerd met comfortabele vloerverwarming. Dan is er nog een apart portaal met modern toilet en trapopgang naar de verdieping.

INDELING EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping bevinden zich twee goed bemeten slaapkamers (1 woningbrede slaapkamer aan de voorzijde en 1 slaapkamer aan de achterzijde) en een fijne badkamer. De moderne badkamer (bouwjaar 2022!) is een waar relax-paradijs en voorzien van mooie tegels gecombineerd met vloerverwarming, een dubbel wastafelmeubel met spiegel, douchecabine met messing regendouche en handdouche, een tweede toilet en een design radiator.

INDELING TWEEDE VERDIEPING
Deze top etage zit vol mogelijkheden! Op de overloop met twee dakramen zijn de aansluitingen voor de was-/droogapparatuur aanwezig alsmede de opstelplaats van de c.v.-combiketel, kombi Kompakt HReco 36, 2018. Een geweldige eyecatcher is de royale slaapkamer van een XXL-formaat voorzien van 2 Velux dakramen en zijramen, deze kamer heeft een doorgang en zijn eigenlijk twee slaapkamers. Degene die hier mag gaan slapen is een bofkont.

Heerlijke tuin, fijne buitenruimte
Kavel 220 m2. Met zowel een voor- als achtertuin waar je kunt zitten, vind jij altijd een plekje in of uit de zon. In de voortuin geniet je juist weer van het vrije uitzicht over het groen en het water. De achtertuin is wonderschoon aangelegd, gericht naar het oosten met een afmeting van circa 10 x 10 m, is een heerlijke buitenplek. Terwijl de zon opkomt, kun je hier spelen en lachen, en 's middags is het de perfecte plek voor gezellige momenten. Misschien zelfs wel voor een leuke barbecue of een avond met vrienden en familie. Er is ook een ruime stenen berging met elektra, waar je fietsen of tuingereedschap kan bergen of lekker kan klussen.

Fijne gewilde woonomgeving
Deze locatie is perfect als je op zoek bent naar een kindvriendelijke, groene, sportieve en uiterst centrale woonomgeving in de kindvriendelijke woonwijk Gorinchem Oost, in de volksmond de ‘Annie M.G. Schmidtwijk’. Binnen de wijk zijn meerdere speeltuinen te vinden maar ook voor huisdieren hond ‘Takkie’ of poes ‘Siepie’ is het een fijne woonomgeving. Er zijn twee winkelgebieden met vooral supermarkten en (vers)speciaalzaken, maar ook openbaar vervoer en verschillende scholen zijn in de buurt te vinden. En weet je wat nog cooler is? In 10 minuten fiets je naar het sfeervolle oude centrum van de mooiste vestingstad van Nederland. Ook grote steden zoals Rotterdam en Utrecht zijn niet ver weg.

Zien we je snel?

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Hoekwoning
Bouwjaar 1996
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging In een woonwijk, vrij uitzicht, open ligging

Indeling

Woonoppervlakte 132 m²
Perceeloppervlakte 220 m²
Inhoud 460 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse A+
Energie einddatum zondag 26 februari 2034
Isolatie Dubbel glas, volledig geïsoleerd
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 105 m²
Ligging hoofdtuin Oost
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Verzorgd

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Openbaar parkeren, op eigen terrein

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Rolluiken, buitenzonwering, dakraam, zonnepanelen

Kadastrale gegevens

Gemeente Gorinchem
Sectie P
Perceelnummer 1061
Oppervlakte 220 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_12_PLFX3508-3
Interesse in deze woning?

Chanel helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen