0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht onder voorbehoud

Groeneweg 39

HOORNAAR
€ 650.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 135 m2
  • Perceeloppervlakte 400 m2
  • Aantal slaapkamers 3
  • Bouwjaar 1993

Omschrijving

Vrijstaande villa met inpandige garage en energielabel A

In één woord ge-wel-dig!
Ontdek de charme van de Groeneweg 39! Deze vrijstaande villa met een inpandige garage beschikt over riante leefruimtes die harmonieus in elkaar overlopen. Gebouwd in 1993 met toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen en sindsdien perfect onderhouden. Daarnaast is de woning voorzien van een zonnige tuin rondom de woning. Hier wacht een droomhuis op jou, met een vleugje klassieke charme en moderne luxe. Op de begane grond strekt de ruimte zich uit, terwijl de riante slaapkamers boven zorgen voor ultiem comfort. Ook duurzaamheid staat hier hoog in het vaandel met energielabel A en zonnepanelen. Droom je van een eigen werk-/hobbyruimte op de begane grond? Deze vrijstaande villa maakt het mogelijk. Een fantastische plek om te wonen, werken en ontspannen.

Wat dit geweldige vrijstaande huis zo bijzonder maakt:
• Vrijstaande villa met inpandige garage
• Bouwjaar 1993
• Gebruiksoppervlak 135 m²
• Inhoud 589 m³
• Kavel 400 m2
• Oprit met meerdere parkeerplaatsen
• Royale woonkamer met erker en gezellige gashaard
• Eetkamer met schuifpui en dubbele terrasdeuren naar de tuin
• Geweldige leefkeuken met fraaie keukeninrichting en apparatuur
• Werk-/hobbykamer begane grond
• 3 slaapkamers
• Moderne badkamer
• Zolderberging
• Screens en zonwering aanwezig
• Compleet geïsoleerd en HR+ beglazing
• 13 zonnepanelen
• Buitenom geschilderd in 2023
• Garage is voorzien van een volledig keukenblok
• Energielabel A

INDELING BEGANE GROND

NAAR BINNEN
Welkom! Aan de zijkant komen we binnen in een statige ruime hal afgewerkt met een parketvloer en voorzien van de meterkast, modern toilet en een open trap naar de verdieping. Er is hier voldoende ruimte voor een garderobe of een mooi dressoir. Ook is de garage vanuit de hal binnendoor bereikbaar.

HART VAN DE WONING, HEERLIJK RUIM EN LICHT
De ruime entree biedt toegang tot het hart van de woning, het woongedeelte. Hetgeen hier in het oog valt zijn de vele raampartijen en de wonderschone halfronde erker aan de tuinzijde als een geweldige eyecatcher van de woonkamer. De living is opgedeeld in een gezellige zithoek bij de sfeervolle Faber gashaard en een eethoek bij de schuifpui en de dubbele openslaande deuren naar de tuin. De oppervlakte van 55 m2 biedt vele mogelijkheden om de ruimte naar eigen wens in te richten. De begane grond wordt hier gekenmerkt door een nette afwerking, neutrale kleurencombinaties en een mooie parketvloer.

HALF OPEN EETKEUKEN
Een uniek gedeelte van deze benedenverdieping is de ruim opgezette keuken. Via het eetgedeelte aan de achterzijde is deze bereikbaar. Naast de overvloed aan kast- en opbergruimte is deze ruimte ook voorzien van voldoende inbouwapparatuur. Er is ruim plaats voor een eettafel met uitzicht over de prachtige tuin. De L-vormige keuken is afgewerkt met houtlook kastfronten gecombineerd met een donker hardstenen blad. Aan apparatuur is aanwezig een 5-pits gascomfort, een schouw-afzuigkap, een koelkast, een combi oven en een vaatwasmachine. De vloer is afgewerkt met hardstenen vloertegels.

WERK-/HOBBYKAMER
Een absolute meerwaarde van deze woning is de fijne extra werk-/hobbykamer op de begane grond die naast de keuken is gesitueerd. Met zicht op de voortuin een heerlijke inspirerende plek in huis of wellicht een speelkamer voor kleine kinderen of een relaxruimte voor tieners.

VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, een aparte berging met c.v. ruimte en een royale badkamer. Ook is er een luik met vlizotrap naar de bergzolder.

WELTERUSTEN
Er zijn twee comfortabele slaapkamers met kastruimte achter de knieschotten aan de achterzijde gesitueerd en een masterbedroom aan de voorzijde voorzien van kastruimte.

BADKAMER, DIT IS DE PLEK OM TE ONTSPANNEN
De keurige badkamer met dakkapel is van alle gemakken voorzien en beschikt over een wastafelmeubel, een ligbad, een douchecabine, een designradiator en een tweede zwevend toilet.

TUIN
De ruime tuin van deze woning geniet een gunstige zuidoostelijke ligging, zodat je volop kunt profiteren van de ochtend- en middagzon. De tuin is netjes verzorgd en aangelegd met diverse terrassen, grind en heerlijk privé door de geplaatste schuttingen. Wanneer je hier buiten zit en de vogels hoort fluiten, kan je zeker spreken over een zeer rustgevende en vrije ligging.

BERGING
De aparte houten berging met overkapping is ideaal voor tuinmeubilair of als schaduwrijke plek tijdens warme zomerdagen.

INPANDIGE GARAGE
De luxe van eigen parkeergelegenheid wordt hier werkelijkheid. De garage biedt niet alleen ruimte voor je auto, maar ook voor fietsen, gereedschap en opslag. De oprit is groot genoeg om meerdere auto's te herbergen, wat het gemak van parkeren verhoogt en bijdraagt aan de uitstraling van het huis. De garage van 30 m2 heeft dubbele deuren aan de voorzijde van de oprit, een deur naar de hal van het woongedeelte en een aparte loopdeur naar de tuin. Er is een volledige keuken geplaatst met een koel-/vriescombinatie, spoelbak met warm/koud water middels een close-in boiler en er is verwarming aanwezig.

GOED OM TE WETEN
De grond waarop de vrijstaande woning staat beslaat 480 m2.
400 m2 daarvan is eigendom en 80 m2 wordt gehuurd van de gemeente.
Een strook grond grenzend aan de openbare weg wordt gehuurd van de gemeente (i.v.m. nutsleidingen ter plaatse), betreft 80 m2 (20x4).

LOCATIE EN LIGGING
Hoornaar ligt langs het riviertje De Giessen in de gemeente Molenlanden en is een idyllisch dorp omringd door weelderige weilanden. De schilderachtige lintbebouwing, die het dorp kenmerkt, bevat veel oude boerderijen en woonhuizen. Van de vele poldermolens die de Alblasserwaard rijk is, vinden we een viertal rondom Hoornaar.

In het dorp vind je een compleet voorzieningenniveau met betrekking tot de eerste levensbehoeften, medische zorg, twee basisscholen, een supermarkt en uitgebreide sportfaciliteiten. Enerzijds heerlijk rustig gelegen in het dorp Hoornaar, maar anderzijds vlakbij alle gemak van Gorinchem. Op korte afstand vind je het uitgebreide en gezellige stadscentrum van Gorinchem (circa 6 - 7 km). De centrale geografische ligging van Hoornaar vlakbij het knooppunt van de A-15 en A-27 bij Gorinchem is zonder meer gunstig te noemen. Steden als Rotterdam, Breda, Utrecht en ’s-Hertogenbosch zijn in ongeveer 30 autominuten bereikbaar. Amsterdam is slechts 45 minuten verwijderd.

Werkelijk een droomhuis voor ieder gezin!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Villa
Type woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1993
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, landelijk gelegen

Indeling

Woonoppervlakte 135 m²
Perceeloppervlakte 400 m²
Inhoud 589 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse A
Energie einddatum woensdag 18 december 2030
Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd, hr glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel, gashaard

Buitenruimte

Tuin Tuin rondom
Achterom Nee
Kwaliteit tuin Verzorgd

Bergruimte

Garage Inpandig
Schuur / Berging Vrijstaand hout
Voorzieningen Verwarming, elektra, water

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, alarminstallatie, buitenzonwering, schuifpui, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Hoornaar
Sectie B
Perceelnummer 693
Oppervlakte 400 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_6_PLFX3361
Interesse in deze woning?

Leo helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen