0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht onder voorbehoud

Folkertsstraat 5

ARKEL
€ 519.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 132 m2
  • Perceeloppervlakte 236 m2
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwjaar 2014

Omschrijving

Fijne hoekwoning met inpandige garage in het pittoreske Arkel!
Stel je voor dat je thuiskomt in een oase van ruimte en comfort, een woning die al je wensen vervult. Deze charmante hoekwoning uit 2014, energiezuinig en doordacht ontworpen, is een woning waar je blij van wordt.

Pluspunten van deze unieke hoekwoning:
•De woning is in december 2014 opgeleverd
•Woonoppervlakte 132m2
•Inpandige, goed geïsoleerde garage 16,5m2 met veel mogelijkheden (om te bouwen tot kantoor)
•Kavel 236m2
•Energielabel A
•Woonkamer met schuifpui
•Moderne eiland keuken
•3 slaapkamers en moderne complete badkamer op de eerste verdieping
•Ruime tweede verdieping met hoge kap, 4e slaap-/werkkamer
•Parkeren op eigen terrein, oprit met oplaadpunt elektrische auto
•De woning is uitstekend geïsoleerd, HR++ beglazing en heeft energielabel A
•Begane grond voorzien van vloerverwarming
•Draadloze thermostaat die de temperatuur voor zowel de boven- als benedenverdieping regelt

INDELING BEGANE GROND

Welkom!
Met een royale oprit voor de deur parkeer je eenvoudig op eigen terrein. De hal verleent toegang tot de woonkamer, de toiletruimte, de meterkast, een c.v.-kast en de trap naar de verdieping. De begane grond is voorzien van comfortabele vloerverwarming.

Royale leefruimte
Stap de gezellige woonkamer binnen, waar het licht via de grote schuifpui naar binnen stroomt. De woonkamer is perfect om te ontspannen en biedt direct toegang tot de op het zuidwesten gelegen achtertuin. Ideaal voor zonnige middagen en zwoele avonden buiten. De woonkamer heeft ook een handige trapkast en een deur naar de inpandige garage.

Sfeervolle keuken
Centraal in de keuken staat een modern kookeiland met een inductiekookplaat en afzuigkap. Hier heb je alle ruimte om te koken en te experimenteren met nieuwe recepten. De grote oven is perfect voor het bakken van brood, taarten en heerlijke ovenschotels. Daarnaast zorgt de eetbar met comfortabele barkrukken voor een gezellige plek waar vrienden en familie kunnen aanschuiven terwijl jij kookt en ook ideaal om aan te eten. Naast het kookeiland biedt de keuken nog meer handige voorzieningen. De vaatwasmachine neemt het werk van je over na een gezellig etentje, zodat jij meer tijd hebt om na te genieten. De ruime koel-vriescombinatie houdt al je verse producten en favoriete snacks binnen handbereik. En met de combi-oven heb je de veelzijdigheid om zowel te bakken als te grillen.

INDELING EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping vind je drie fijne slaapkamers, allemaal met veel lichtinval en ruimte. De moderne badkamer is ingericht met een wastafelmeubel, een inloopdouche, tweede toilet en een designradiator.

INDELING TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping (32m²) biedt volop mogelijkheden door de hoge kap en de prettige lichtinval via drie lichtramen in de voorgevel en een dakraam in de achtergevel. De mogelijkheden zijn eindeloos: een 4e slaapkamer, een gym of een werkruimte.

Tuin, jouw eigen stukje paradijs
Stel je voor: een ruime hoekkavel van 236m² met een voor-, zij- en achtertuin, volledig omheind voor optimale privacy. Dit is de tuin waar je van droomt, een perfecte plek voor zowel ontspanning als gezelligheid. De achtertuin is voorzien van sierbestrating, ideaal voor zomerse barbecues en ontspannen avonden met vrienden en familie. Met voldoende ruimte om een gezellige buitenruimte te creëren, wordt dit al snel je favoriete plek om te vertoeven.

Geniet van het gemak en de luxe van parkeren op eigen terrein met deze prachtige woning. De oprit biedt voldoende ruimte voor 1 auto en is voorzien van een oplaadpunt voor jouw elektrische auto, zodat je altijd verzekerd bent van een volle accu en klaar bent om te vertrekken.

Inpandige, goed geïsoleerde garage met veel mogelijkheden
Via de woonkamer heb je binnendoor toegang tot de garage, wat zorgt voor extra gemak en comfort. De garage biedt een uitstekende mogelijkheid om omgebouwd te worden tot een thuiswerkplek of kantoor. Of je nu vanuit huis werkt, extra opslagruimte nodig hebt, of een hobbyruimte wilt creëren, deze garage biedt de flexibiliteit die je zoekt.

Gezellig dorp
Arkel is een schilderachtig dorp aan de Linge, waar je kunt genieten van de rust en de natuur. Vanuit Arkel ben je in 30 minuten in Rotterdam, Breda en Utrecht. De centrale ligging tussen de A15 en A27 biedt een eenvoudige ontsluiting. Arkel heeft volop faciliteiten zoals een basisschool, treinstation, sporthal, tennisbaan, jachthaven, diverse winkels in het winkelcentrum ‘De Peperhof’, ijsbaan en zwembad. Het dorp heeft een actief verenigingsleven met iedere vijf jaar een groot dorpsfeest. De woning ligt op enkele minuten fietsen van het historische centrum van Gorinchem, waar je een keur aan middelbare scholen, zorginstellingen, restaurants en meer binnen handbereik hebt.

Dus waar wacht je nog op? Plan vandaag nog een bezichtiging en laat je betoveren door alles wat dit huis te bieden heeft.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Hoekwoning
Bouwjaar 2014
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, in een woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte 132 m²
Perceeloppervlakte 236 m²
Inhoud 470 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse A
Energie einddatum dinsdag 2 december 2025
Isolatie Volledig geïsoleerd, hr glas
Warmwater Cv ketel, geiser eigendom
Verwarming Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin
Achterom Nee

Bergruimte

Garage Aangebouwd steen
Voorzieningen Elektra

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Openbaar parkeren, op eigen terrein

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, tv kabel, schuifpui, dakraam, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Arkel
Sectie C
Perceelnummer 3220
Oppervlakte 236 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_9_PLFX3467
Interesse in deze woning?

Robert helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen