0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht onder voorbehoud

Belle van Zuylenstraat 2

GORINCHEM
€ 492.500,- k.k.
  • Woonoppervlakte 137 m2
  • Perceeloppervlakte 206 m2
  • Aantal slaapkamers 3
  • Bouwjaar 1988

Omschrijving

Fors uitgebouwde twee-onder-één-kapwoning met garage en zonnige tuin.

Stap binnen in dit geweldige huis aan de Belle van Zuylenstraat 2!

Wat dit huis geweldig maakt, is de uitbouw aan de achterzijde. Hier kun je samen met het gezin genieten van extra leefruimte. De uitbouw zorgt namelijk voor een fijne woonkeuken met schuifpui naar de zonnige achtertuin. Op deze manier kan iedereen zich bezig houden met zijn eigen activiteiten, terwijl jullie toch bij elkaar zijn. Of het nu gaat om koken, huiswerk maken of simpelweg ontspannen, de extra leefruimte biedt vele voordelen voor jullie gezin.

Niet alleen de uitbouw, maar ook de zonnige tuin op het (zuid)westen maakt het huis leuk. Tijdens de warmere seizoenen kunnen jullie hier relaxen in de zon of kunnen de kinderen buiten spelen met vriendjes en vriendinnetjes. De avondzon zorgt voor een gezellige sfeer in de tuin en de perfecte gelegenheid om een barbecue voor familie of vrienden te organiseren.

Maar dit is nog niet alles; het huis beschikt over drie slaapkamers (waarvan een hele grote slaapkamer over de gehele breedte van de woning) met kastruimte en er is een complete badkamer. Iedereen heeft zijn of haar eigen plekje. Bovendien zijn er winkels om de hoek en ligt het centrum op slechts 5 minuten fietsafstand!

INDELING BEGANE GROND
Parkeren kan op eigen terrein, op de oprit, of in de garage. Via de zij-entree gaan we het huis binnen. De hal zorgt voor een fijne binnenkomst. Hier bevinden zich de toiletruimte, meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit deze hal is de sfeervolle woonkamer bereikbaar met ruim plaats voor een zithoek. De begane grond is afgewerkt met antraciet tegels gecombineerd met vloerverwarming.

Uitgebouwde woonkeuken
En zo sta je in de woonkeuken. Hoe speels! Het maakt dit huis net wat anders dan anders. Het huis is aan de achterzijde maar liefst 2,5 meter uitgebouwd over de gehele breedte van de woning met schuifpui naar de tuin. Als de temperatuur oploopt, doe je de schuifpui natuurlijk lekker open en betrek je de tuin bij het woongedeelte. De uitbouw aan de achterzijde zorgt ook voor flink wat ruimtewinst. Een grote eettafel kun je hier moeiteloos kwijt. Deze moderne hoek opgestelde keuken met lichte kastfronten is voorzien van apparatuur zoals een koel-/vriescombinatie, een gasfornuis met vijf branders en een oven, een rvs afzuigkap en een vaatwasmachine.

INDELING EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop en twee slaapkamers waarvan één riante (ouder)slaapkamer met een oppervlakte van maar liefst 23m² (voorheen 2 slaapkamers). Deze slaapkamer over de gehele breedte van de woning heeft twee grote ramen die voor een prettige lichtinval zorgen en een grote kledingkast. Er is nog een tweede slaapkamer van 10m² met raam in de achtergevel. De vloeren zijn keurig afgewerkt met laminaat. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, een tweede toilet, een fijn ligbad, een designradiator en een douche met douchedeur.

INDELING TWEEDE VERDIEPING
Overloop met zijraam, wastafel, aansluitingen voor de wasmachine en droger alsmede de opstelplaats van de c.v.-combiketel (vernieuwd 27-12-2023). Vanaf de overloop is de derde slaapkamer bereikbaar met dakraam en zijraam. Ook hier zijn de vloeren afgewerkt met laminaat.

GARAGE
De garage met zolderberging zit aan de woning vast. In de garage is het mogelijk om één auto te parkeren en je kan er fietsen in stallen. Aan de voorzijde zijn dubbele openslaande deuren naar de oprit en aan de achterzijde is een aparte loopdeur naar de tuin.

TUIN
De onderhoudsvriendelijke achtertuin is grotendeels voorzien van sierbestrating en gesitueerd op het zonnige zuidwesten. Van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar kan je heerlijk genieten van deze prachtige onderhoudsvrije tuin.

FIJNE WOONPLEK
De straat is zelf doodlopend, dus geen voorbij razend verkeer, alleen bestemmingsverkeer. De woonwijk Gorinchem-Oost is één van de meest fijne locaties binnen Gorinchem met alle voorzieningen in de buurt. De boodschappen doe je lopend of op de fiets bij een van de vele winkels in het winkelcentrum ‘Nieuw Dalem’. In Gorinchem-Oost zijn verschillende basisscholen en aan speelplekken voor de kinderen is hier geen gebrek. En heb je zin om een gezellige middag te shoppen of een terrasje te pakken? Dan pak je de fiets en sta je in no time in de allermooiste vestingstad van Gorinchem.

KENMERKEN
.Bouwjaar 1988
.Kavel 206 m2
.Woonoppervlakte 137 m2
.Overige inpandige ruimte, garage 17,28 m2
.Gebouwgebonden buitenruimte 3,61 m2
.Inhoud bruto 547 m3
.Energielabel B

Zijn jullie al nieuwsgierig geworden? Kom dan snel de voordelen van dit leuke huis ontdekken!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Twee onder één kapwoning
Bouwjaar 1988
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging In een woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte 137 m²
Perceeloppervlakte 206 m²
Inhoud 547 m³
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse B
Energie einddatum zondag 12 februari 2034
Isolatie Volledig geïsoleerd
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 54 m²
Ligging hoofdtuin Zuid-west
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Verzorgd

Bergruimte

Garage Aangebouwd steen
Voorzieningen Vliering

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, buitenzonwering, schuifpui, dakraam, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Gorinchem
Sectie F
Perceelnummer 1371
Oppervlakte 206 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_9_PLFX3467
Interesse in deze woning?

Robert helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen