0183 - 635011 Stel een vraag
Beschikbaar

Affuithof 35

GORINCHEM
€ 615.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 130 m2
  • Aantal slaapkamers 3
  • Bouwjaar 1997

Omschrijving

Ontdek het ultieme stadsleven in het prachtige 4-kamer penthouse, perfect en rustig gelegen aan de rand van het historische centrum. Met de groene stadswallen als je achtertuin geniet je van schilderachtige wandelingen en adembenemende uitzichten vanaf het royale dakterras van 56 m2 naar drie zijden, waardoor je elke zonsopgang én zonsondergang in volle glorie kunt bewonderen.

Welkom bij Affuithof 35, waar rustig wonen en het bruisende stadsleven hand in hand gaan. Genieten op hoog niveau van comfort, een prachtig uitzicht, 3 slaapkamers, lekker veel licht en een groot dakterras met uitzicht. Verwacht hier geen saaie blokkendoos maar een architectonisch kleinschalig gebouw ‘De Kop van het Arsenaal’ met een vriendelijke binnenhof.

Bijzonderheden:
•Gelijkvloers wonen
•130 m2 woonoppervlakte
•Dakterras 56 m2, 3 zijden panoramisch uitzicht over Gorinchem
•Rustig gesitueerd aan de rand van het centrum
•3 slaapkamers
•Keuken met schiereiland, mei 2022
•Energielabel B
•HR beglazing
•Lift aanwezig
•HR-combiketel Nefit TopLine (2011) en 2x airconditioning (2023)
•Screens en zon wering
•Actieve VVE, meerjarig onderhoudsplan is aanwezig
•Servicekosten € 326,- per maand
•(fietsen)berging op de begane grond
• Een plek met een rustige uitstraling en een duidelijke verbinding met buiten

Woonplezier
Het woonplezier kan meteen beginnen! Dit instapklare penthouse, gebouwd in 1996, betreed je via de gemeenschappelijke en moderne entree van dit complex met brievenbussen, bellentableau, video-intercom, toegang tot lift en het trappenhuis.

3E VERDIEPING - INDELING PENTHOUSE
Vanuit de lift en de trappenhal kom je in de hal die toegang biedt tot het penthouse. De hal is de spil van het appartement waardoor je van hieruit vrijwel alle vertrekken kunt bereiken.

Woonkamer - keuken
De woonkamer met veel lichtinval door de diverse raampartijen straalt warmte uit en heeft een speelse indeling met open keuken. De open keuken (mei 2022), een meesterwerk op zich, is perfect geïntegreerd in de woonruimte. De keuken is uitgerust met luxe apparatuur zoals een combisteamer, een oven, een quooker, een vaatwasser, een koelkast en een vriezer. Het culinaire pronkstuk is het kookschiereiland voorzien van een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en inbouwspots boven het schiereiland. Je gasten kunnen hier gezellig aanschuiven aan de bartafel voor een drankje terwijl jij een lekkere maaltijd aan het bereiden bent. Wedden dat dit één van jouw favoriete plekken in het appartement wordt?!

Groot dakterras
De kroon op dit prachtige appartement is ongetwijfeld het ruime zonnige terras van circa 56 m2 dat het appartement omringt aan 3 zijden en voorzien is van een berging. Gewoonweg adembenemend, met de zon die je tegemoet lacht. Zeg hallo tegen je eigen oase in de stad. Een privéruimte waar je kunt genieten van de zon en rust, midden in het bruisende centrum. Je hebt een prachtig uitzicht over de stadswallen en ziet zelfs de rivier ‘de Merwede’ liggen, een uitzicht dat nooit verveelt. Het dakterras is toegankelijk via een loopdeur en een schuifpui.

3 slaapkamers
In het appartement bevinden zich drie riante (slaap)kamers en een geheel betegelde moderne badkamer welke is ingericht met een inloopdouche, een dubbel wastafelmeubel en een design radiator. Voor extra gemak biedt het penthouse nog een separaat toilet en een praktische bergruimte met de aansluitingen voor voor de was-/droogapparatuur.

Berging
Bij de woning behoort een (fietsen)berging welke in de onderbouw gesitueerd is.

Toplocatie
Heerlijk wandelen over de stadswallen en genieten van groen en water. Met het stadsleven aan je voeten hoef je dan ook niet ver de deur uit voor gezelligheid of je boodschappen. Voor je boodschappen biedt de binnenstad een ruim winkelaanbod, maar op maandagochtend verruil je dat het liefste voor de markt. Heerlijk vers fruit of een mooi boeket om je appartement op te fleuren. De Grote Markt is een leuke plek met vele opties voor bijvoorbeeld een goede kop koffie, diner of avondje uit. Bovendien ben je vanaf deze locatie binnen no-time op de snelwegen A15 en A27.

Wordt dit jouw nieuwe thuis?
Plan een bezichtiging en ontdek de charme van Affuithof 35 zelf.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Appartement
Bouwjaar 1997
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging In het centrum, beschutte ligging

Indeling

Woonoppervlakte 130 m²
Inhoud 404 m³
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal woonlagen 1

Energie

Energieklasse B
Energie einddatum zondag 26 februari 2034
Isolatie Volledig geïsoleerd, hr glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Geen tuin
Achterom Nee

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Box

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Betaald parkeren, parkeergarage, parkeervergunningen

Dak

Dak Plat dak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, buitenzonwering, lift, airconditioning, schuifpui, glasvezel kabel, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Gorinchem
Sectie D
Perceelnummer 4123
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_9_PLFX3467
Interesse in deze woning?

Robert helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen