0183 - 635011 Stel een vraag

Opening kantoor Hardinxveld-Giessendam

27 juli 2023

Weet u dat roze pand nog aan de Peulenstraat 208 in Hardinxveld-Giessendam? Precies dáár opent Van der Brugge Makelaardij haar nieuwe kantoor voor de regio. Het idee voor dit kantoor is vergelijkbaar met wat we hebben gedaan in Sleeuwijk: een huiskamergevoel creëren. En dat is deze keer extra uniek aangezien het kantoor nota bene aan huis is, namelijk die van onze makelaar Leo van Velzen.

Leo-15-BW-klein

Locatie in het centrum van Hardinxveld-Giessendam
Inmiddels heeft het pand een ander kleurtje, maar de woning heeft jarenlang een opvallende roze kleur gehad. Leo en zijn vrouw hebben de woning de afgelopen jaren intensief gerenoveerd, waarbij niet alleen de gevel is aangepakt, maar echt elke vierkante meter. Zo is de achterzijde van de woning er helemaal uitgesloopt, uitgebouwd en zijn er prachtige raampartijen geplaatst waardoor de achterzijde van de woning een uniek uitzicht heeft op Het Wiel. Wist u dat ze bijna alles zelf hebben gedaan tijdens de renovatie? Van klussen heeft Leo dus wel verstand.

Van der Brugge Makelaardij Hardinxveld-Giessendam
Een kantoor in Hardinxveld was voor Van der Brugge Makelaardij en Leo al langere tijd een wens. Nu de verbouwing wordt afgerond, kan het eindelijk worden opgestart. Via de voordeur aan de Peulenstraat loopt u straks gemakkelijk naar binnen, helemaal in huiselijke sfeer. Als geboren en getogen Hardinxvelder past er niemand beter op deze locatie. “Ik heb een echte passie voor vastgoed,” vertelt Leo. “Ik ben graag bezig met mijn werk omdat ik er echt enthousiast van word. Zeker in mijn eigen dorp en de omgeving Sliedrecht, Giessenburg en zelfs tot aan Kinderdijk. Daarom voelt het ook goed en natuurlijk om dit grotendeels vanuit mijn eigen woning te gaan doen. "Het staat dicht bij mij, net als het vak.”

Leo staat voor u klaar met advies over alle woonzaken als het gaat om het (ver)kopen of (ver)huren en taxaties, kan met u meedenken over kluswoningen, verduurzaming, transformaties en is gespecialiseerd in nieuwbouw. Wie hem kent, weet dat het meer iemand is van daden dan van woorden. “Ik word vaak recht door zee genoemd. Waar het op neerkomt is dat mensen vaak precies weten wat ze aan mij hebben.” Het kantoor is iedere ochtend geopend tussen 9 uur en 10 uur en zal verder geopend zijn op afspraak.

Dienstverlening van deze tijd
Van der Brugge Makelaardij heeft al 50 jaar ervaring als regionale makelaar: iets wat alleen lukt als je leert om mee te gaan met de tijd. Wij geloven namelijk dat dit een van de belangrijkste dingen is die wij als makelaar kunnen doen. Innovatie, ontwikkelen en vooruitstrevendheid zijn belangrijke kwaliteiten waarmee wij ons werk doen. Zo pakken we dingen anders aan dan andere traditionele makelaars die nu in Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Geldermalsen gevestigd zijn.

Feestelijke opening op 23 september
Benieuwd naar het kantoor in Hardinxveld? Tijdens de braderie op 23 september opent ‘de Huiskamer van Hardinxveld’ officieel haar deuren, waarbij onder andere Leo aanwezig is met een stand waarbij u direct de waarde van uw eigen woning kunt bepalen. Hier kunt u ook even langs voor een praatje en gezelligheid, en ook is een hypotheekadviseur aanwezig voor uw financiële vragen. Als kers op de taart verzorgt Henk Vlot straattheater als Frolik en staat er een barista met een (gratis) heerlijk bakje koffie voor u klaar.

Meer nieuws? Ga naar het overzicht