0183 - 635011 Stel een vraag

Nieuwbouw update!

19 februari 2021

Ik ben Robert Wubben en ik geef jullie graag een korte impressie van onze lopende nieuwbouwprojecten. Van elk project heb ik foto’s gemaakt om jullie een indruk te geven wat de huidige stand is.

Wil je meer informatie? Klik op onderstaande knop of neem contact met ons op.

Bekijk onze nieuwbouwprojecten
robert

Het Lint Zilverlinde D1 - Hoog Dalem, Gorinchem

Het project “Het Lint Zilverlinde D1” gaat 25 februari in de verkoop en bestaat uit 2-onder-1-kap woningen, tussen- en hoekwoningen en vrijstaande woningen. Interesse? Schrijf je in op de website van Hoog Dalem of neem contact met ons op.

De Eilanden fase 3.1 & 3.2 - Hoog Dalem, Gorinchem

Fase 3.1 is inmiddels uitverkocht, maar in fase 3.2 zijn op dit moment nog enkele moderne, energiezuinige twee-onder-één kap en vrijstaande woningen beschikbaar. De start van de bouw van fase 3.2 staat gepland op eind 2021.
Klik hier voor meer informatie

Het Spoel - Hoog Dalem, Gorinchem

In het centrum van Hoog Dalem, vlak bij het winkelcentrum, bieden wij 48 luxe 3-kamerappartementen aan. Er zijn nog diverse appartementen beschikbaar en de bouw start medio september 2021.
Klik hier voor meer informatie

De Helden van Gorkum - Gorinchem

Midden in het gezellige centrum van Gorinchem worden prachtige herenhuizen en rijwoningen gerealiseerd. De bouw is reeds gestart en de oplevering zal rond de zomer 2021 zijn. Op dit moment zijn er nog 2 herenhuizen met maar liefst 4 woonlagen beschikbaar. Voorzien van een eigen parkeerplaats en alle voorzieningen binnen handbereik.
Klik hier voor meer informatie

Engelenweide - Herwijnen

Dit project wordt gebouwd op misschien wel het mooiste plekje in Herwijnen. Van de 24 zeer energiezuinige woningen zijn er op dit moment nog slechts 2 levensloopbestendige varianten beschikbaar. De bouw is reeds gestart en de oplevering zal medio augustus 2021 zijn.
Klik hier voor meer informatie

Modulinge - Gorinchem

De bouw is inmiddels gestart van deze 8 modulaire, gas-loze woningen. Gelegen aan de rand van Gorinchem in de kindvriendelijke wijk “Lingewijk”. Uitzicht op het Merwedekanaal, 2 eigen parkeerplaatsen voor de deur en op korte afstand van alle voorzieningen. Op dit moment zijn er nog 3 woningen beschikbaar.
Klik hier voor meer informatie

Meer nieuws? Ga naar het overzicht