Wij gebruiken cookies. Akkoord
0183 - 635011 Stel een vraag

Engelenweide

Herwijnen Vraagprijs van € 249.000 tot € 525.000

  Omschrijving

  Project Engelenweide
  In Herwijnen worden 24 woningen ontwikkeld in het project Engelenweide

  WONEN IN ENGELENWEIDE
  Engelenweide, het nieuwste stukje Herwijnen, en misschien wel een van de mooiste plekjes. De Engelenweide bestaat uit 24 woningen, waarvan 12 rijwoningen, 6 tweekappers, 5 levensloopbestendige woningen en 1 vrijstaande woning. Herwijnen Oost is op dit moment al een prachtige wijk. Met afronden van de Engelenweide zal het geheel er alleen maar mooier op worden.

  De mooie en ruime woningen bevinden zich aan een gesloten gedeelte van de wijk en de woningen beschikken over een fijne tuin. De woningen worden afgewerkt met een fraaie badkamer en toilet. Een goede investering voor een fijne toekomst dus.

  Aan de Vervoornlaan treft u de tussen- en hoekwoningen aan met een populaire architectuur. De hoekwoningen met garages aan de buitenzijde vallen op door de frisse uitstraling (witte kleurstelling). De tweekappers, levensloopbestendige woningen en de vrijstaande woning hebben een gegarandeerd 'groen' uitzicht. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de privacy. Het is mogelijk om met de indeling van de tweekappers te variëren. Een woonkamer of juist een (woon)keuken aan de voorzijde van de woning met een 'groen' uitzicht.

  Grote steden binnen handbereik.
  Werkt u in de grote stad of komt u daar graag? Ook dan is Herwijnen een prima uitvalsbasis, want u zit binnen afzienbare tijd op de Rijksweg A15, A2 en A27. In de file staan? Niet nodig, want het openbaar vervoernetwerk is prima geregeld!

  Gasloos wonen!
  De woning wordt geheel gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepomp installatie inclusief verticalenbodemwisselaar en PV panelen. De installaties worden gehuurd met een huurprijs van €124,- tot €187,- per maand, via Klimaatgarant en vormen geen onderdeel van de VON prijs (prijspeil 2019). De installatie kan afgekocht worden bij Klimaatgarant voor een afkoopsom van € 11.615,- tot € 16.849,-. Deze prijs is incl. 5 jaar onderhoud na oplevering.

  EPC 0 woning:
  De woningen van het project worden opgeleverd met een EPC 0. Dit houdt in dat de woning energieneutraal is en alle gebouwgebonden energie zelf opwekt. Gebouw gebonden energiegebruik is het energiegebruik dat direct afhankelijk is van hoe de woning is gebouwd en welke installaties aanwezig zijn, bijvoorbeeld voor verwarming en ventilatie. De energierekening van deze woningen bestaat enkel uit het gebruiksgebonden energieverbruik, dit is enkel het energieverbruik van apparaten die bewoners zelf meenemen in het gebouw. Bijvoorbeeld wasmachines, koelkast en computers. Kortom, bij normaal energieverbruik bent u gegarandeerd van een lage energierekening!

  Lees de volledige omschrijving

  Kenmerken

  Status Verkocht
  Adres 4171 DA Herwijnen
  Heeft u een vraag?

  Wij helpen u graag

  Deel dit project

  Ligging

  Meer informatie over dit project? Neem contact met ons