0183 - 635011 Stel een vraag

De Huiskamer: ook verzekerd van goed en eerlijk hypotheek- en verzekeringsadvies

28 december 2022

In onze vorige blog deelden we onze visie voor het nieuwe kantoor in Sleeuwijk. Een warme, huiselijke setting waarin u welkom bent om binnen te lopen. En niet alleen als u vragen heeft rondom het aankopen of verkopen van een woning, maar ook voor hypotheekadvies en al uw verzekeringen staan we in Sleeuwijk voor u klaar.

DSC01765-bewerkt

Passend advies in elke situatie
Overweegt u te verhuizen, maar weet u nog niet waar u financieel aan toe bent? Of heeft u recent een aankoop gedaan en is uw situatie veranderd? Van der Brugge Verzekeringen en de HypotheekWeter ondersteunen u graag. Samen met u inventariseren wij uw woonwensen en kijken met u naar passend advies bij belangrijke financiële zaken rondom wonen.

De financiële kant van het kopen of verkopen van een woning kan soms wat onzekerheid of onduidelijkheid met zich meebrengen. Een hypotheek afsluiten of oversluiten, er komt veel bij kijken. Wat is nu uiteindelijk de beste keuze voor uw situatie? We kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft. Ook bij het verzekeren van uw woning kan het een ander komen kijken. Met onze jarenlange ervaring als tussenpersoon helpen we u er zo doorheen. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst!

De Huiskamer in Sleeuwijk
Wanneer u bij ons langskomt in Sleeuwijk, bespreken we alles onder het gemak van een kopje thee nog eens door. Wij zijn onbevooroordeeld, onafhankelijk en een vertrouwenspartner. Dat betekent dat wat u met ons bespreekt, wij niet delen met derden zonder uw toestemming. Pas wanneer u er klaar voor bent doen wij een aanvraag bij de bank of sluiten een verzekering af. Voor het financiële advies rondom uw woning kunnen wij bij bij vele banken en verzekeraars vergelijking maken om tot uw persoonlijke advies te komen.

Persoonlijk en betrokken
In de vorige blog stelden we u al voor aan Dionne, die vanuit Van der Brugge Makelaardij kantoor Sleeuwijk voor u klaar in Land van Heusden en Altena. U treft echter nog een ander bekend Sleeuwijks gezicht in De Huiskamer, namelijk dat van Mirella! Voor Van der Brugge Verzekeringen en de HypotheekWeter staat zij voor u klaar als betrokken tussenpersoon, zoals ze dat zelf noemt.

Mirella: “Onze kracht ligt in onze persoonlijke aanpak en grote betrokkenheid bij elke klant. We kijken oprecht naar wat de mogelijkheden zijn, ongeacht iemands situatie.” Dat het vakgebied rondom financiën en verzekeringen gepaard gaat met discretie, is volgens Mirella een hoofdzaak. “Wanneer het op geld aankomt, zijn we als Nederlanders toch vaak wat bescheidener. Het hoeft niet aan de grote klok te hangen. Daarom vind ik het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij ons en weet dat wij discreet omgaan met wat u met ons deelt. U krijgt van ons altijd eerlijk advies, daar kunt u van op aan. Vanaf 2023 helpen we graag vanuit een mooi nieuw kantoor in Sleeuwijk waar wij u op allerlei woongebied van dienst kunnen zijn!”

Jarenlange samenwerking
Al jarenlang werken de HypotheekWeter en Van der Brugge Verzekeringen samen met Van der Brugge Makelaardij rondom regio Gorinchem en Leerdam. We zijn al jaren actief in Land van Heusden en Altena, maar vanaf januari 2023 breiden we officieel uit naar de andere kant van de Merwede. Met een lokaal kantoor kunnen we u namelijk nog beter van dienst zijn!

Komt u bij ons langs?
Wilt u een verzekeringscheck voor uw nieuw aangekochte woning, of bent u benieuwd of u goed verzekerd bent voor de risico’s die u belangrijk vindt? Mirella helpt u graag met ons enthousiaste team. U bent van harte welkom! De koffie en thee staan voor u klaar.

Meer nieuws? Ga naar het overzicht