0183 - 635011 Stel een vraag

De Huiskamer: ons nieuwe concept in Sleeuwijk

02 december 2022

Vorige maand maakten wij trots bekend dat Van der Brugge samen met de HypotheekWeter een nieuw kantoor opent in Sleeuwijk. In deze blog vertellen we u graag waarom we juist op deze plek onze deuren openen.

Dionne-Bewerkt-klein

Maar eerst… Waar komt het nieuwe kantoor dan precies?
Onze nieuwe vestiging is gelegen op de hoek van het winkelcentrum ‘De Nieuwe Es’. Niet te missen dus! Vanuit dit gezellige kantoor op Nieuwe Es 11 zijn wij straks nóg toegankelijker voor onze klanten uit regio Land van Heusden en Altena.

Wij zijn er trots op dat we u vanuit ons regiokantoor kunnen helpen. Voor de aankoop- en verkoop van uw woning bent u bij ons van harte welkom. Maar ook voor uw hypotheek, verzekeringen en ander financieel advies zijn wij u graag van dienst vanuit onze gezellige ‘huiskamer’ in Sleeuwijk aan de Nieuwe Es.

De Huiskamer van Van der Brugge
Het nieuwe kantoor in Sleeuwijk heeft een nieuw concept, waarin we streven naar een warme, persoonsgerichte aanpak tijdens uw woonreis. Dit noemen we onze ‘Huiskamer’: waar we vanaf een comfortabele bank de plannen onder het gemak van een kopje thee of koffie met u doornemen. Is het een officieel moment? Dan schuiven we aan bij onze ronde tafel. En zodra er wat te vieren valt, maken we er natuurlijk een feestje van! De deur van De Huiskamer staat altijd voor u open, met of zonder afspraak. Zo kunt u na het boodschappen doen spontaan bij ons binnenlopen om uw vraag te stellen, advies in te winnen bij een van onze medewerkers of om gewoon even bij te kletsen.

Terug naar onze wortels
Naast dat er weinig dorpen zo gezellig zijn als Sleeuwijk, hebben we meerdere redenen om Sleeuwijk te kiezen als locatie voor onze nieuwe vestiging. Veel van onze teamleden wonen namelijk in Sleeuwijk en de omliggende regio. We kennen de regio dus goed. Pieter is zelfs opgegroeid in Sleeuwijk! Een kantoor openen in het hart van het dorp voelt voor ons als thuiskomen. We vinden het daarom belangrijk dat u het ook ervaart als prettige plek.

Warme, persoonlijke aanpak
Onze makelaar Dionne woont zelf al jarenlang in Sleeuwijk. Zij is dan ook een van de gezichten die u tegenkomt bij ons nieuwe kantoor. Onder andere met haar kennis van de regio gaat Van der Brugge uitbreiden in Land van Heusden en Altena. Met onze vernieuwde aanpak geloven we dat we veel mensen kunnen helpen hun droomwoning een stap dichterbij te brengen.

“Ik heb erg veel zin om u vanuit ons nieuwe kantoor in Sleeuwijk te helpen met al uw woonvragen,” vertelt Dionne. “Het is mijn doel om samen met u een mooie samenwerking aan te gaan. Ik vind het belangrijk dat we er samen voor zorgen dat we het beste resultaat behalen. Daarom moet het ‘gevoel’ van onze samenwerking goed zijn: zodat het aan twee kanten past.” Dionne gelooft hierbij in een warme, persoonlijke aanpak met de klanten die ze helpt. “Duurzame partnerschappen staan bij mij hoog in het vaandel. Dat u aan het einde van de rit zegt: ik ben goed geholpen, hier kom ik terug. Daar doe ik het voor!”

Dionne-verkoopbord-klein

Dienstverlening van deze tijd
We hebben al bijna 50 jaar ervaring als regionale makelaar: iets wat alleen lukt als je leert om mee te gaan met de tijd. Wij geloven namelijk dat dit een van de belangrijkste dingen is die wij als makelaar kunnen doen. Innovatie, ontwikkelen en vooruitstrevendheid zijn belangrijke kwaliteiten waarmee wij ons werk doen. Zo pakken we dingen anders aan dan andere traditionele makelaars die nu in Land van Heusden en Altena gevestigd zijn.

De deur staat voor u open
Wij proberen uw wensen zo goed mogelijk te leren kennen. Dat doen we door persoonlijk en servicegericht te werk te gaan wanneer we met u samenwerken. Alleen op die manier kunnen we zorgen voor de perfecte match. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We nodigen u uit om snel eens kennis te komen maken bij ons gezellige kantoor in Sleeuwijk. Hopelijk voelt u zich er net zo thuis als wij!

Wilt u meer weten over Van der Brugge Makelaardij in Sleeuwijk of afspreken om een kopje koffie te komen drinken? Neem dan contact op via 0183- 635011 of bel Dionne.

Meer nieuws? Ga naar het overzicht