Wij gebruiken cookies. Akkoord
0183 - 635011 Stel een vraag

De Fonkeling

Leerdam Vraagprijs van € 290.000 tot € 900.000

  Omschrijving

  Op de kop van de wijk Broekgraaf verrijst het uitzonderlijke project De Fonkeling. De drie authentieke gebouwen hebben een moderne uitstraling en worden gekenmerkt door de hoekige accenten. Opvallend aan De Fonkeling is de parkachtige setting, een echte eyecatcher!

  Verdeeld over de drie kwartsgebouwen, worden 69 unieke appartementen gerealiseerd. In de gebouwen genaamd Karel en Frank komen 22 appartementen en in het gebouw genaamd Hendrik komen 25 appartementen, verdeeld over vijf woonlagen waaronder een half verdiepte stallingsgarage komt.

  De appartementen zijn uiteenlopend van prijsklassen, betaalbaar tot penthouses, en grootte, variërend van 65 – 206 m2. Dit maakt De Fonkeling geschikt voor iedereen. Een plek waar jong en oud ontmoeten en rust en gezelligheid elkaar kruisen.

  Bij De Fonkeling staat duurzaamheid hoog in het vaandel om bij te dragen aan een duurzamere leefomgeving en het verminderen van de CO2 uitstoot. Zo worden de drie gebouwen voorzien van PV-panelen, die zonne-energie omzetten in elektriciteit. Deze panelen worden op het dak geplaatst en leveren een groot deel van de energiebehoefte van de gebouwen. Op deze manier wordt er op een duurzame manier energie opgewekt en wordt er minder gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen.

  Daarnaast zijn de gebouwen energieneutraal. Dit houdt in dat de energie die wordt verbruikt, gelijk staat aan de energie die wordt opgewekt. Dit wordt onder andere bereikt door middel van goede isolatie en efficiënte installaties. Op deze manier wordt er zo min mogelijk energie verspild en wordt er optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare energie. De appartementen bevinden zich in een parkachtige setting, waarbij het parkeren slim is geïntegreerd door het half verdiept op te lossen en te voorzien van een prachtig groen dek. Dit zorgt voor een perfecte harmonie met de natuurlijke omgeving en draagt bij aan de bevordering van de natuurinclusiviteit.

  Tot slot worden de daken van de gebouwen bedekt met mos-sedum. Dit is een soort begroeiing die bestaat uit mos, vetplantjes en kruiden. Deze begroeiing heeft meerdere voordelen. Zo zorgt het voor een betere isolatie en vermindert het de wateroverlast bij hevige regenval. Daarnaast heeft het een positief effect op de luchtkwaliteit en draagt het bij aan de biodiversiteit in de omgeving.
  Al met al is De Fonkeling een duurzaam nieuwbouwproject dat op verschillende manieren bijdraagt aan een beter milieu en een gezondere leefomgeving. Door middel van de PV-panelen, de energieneutraliteit en het mos-sedumdak wordt er op een innovatieve manier gewerkt aan een duurzamere toekomst.

  Planning start verkoop: oktober/november 2023

  Interesse? Schrijf u nu alvast in via wonenindefonkeling.nl

  Lees de volledige omschrijving

  Kenmerken

  Status Beschikbaar
  Adres 4142 BL Leerdam
  1_3_PLFX3313
  Interesse in deze woning?

  Stefan helpt u graag

  Deel dit project

  Ligging

  Meer informatie over dit project? Neem contact met ons