0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht onder voorbehoud

Zevenblad 51

DE MEERN
€ 625.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 119 m2
  • Perceeloppervlakte 375 m2
  • Aantal slaapkamers 3
  • Bouwjaar 2001

Omschrijving

In één woord ge-wel-dig!

In deze hippe woonwijk Veldhuizen woon je letterlijk aan het park!

Op zoek naar een nieuw (t)huis? Dit huis heeft alles wat je zoekt! Een prachtige en riante hoekvilla (type twee-onder-één-kap) met een fantastisch vrij uitzicht, ruime aangelegde achtertuin met lounge overkapping, berging en jacuzzi, een eigen oprit (plaats voor meerdere auto’s) en een diepe, vrijstaande stenen garage. Deze woning kunnen we omschrijven als een heerlijk leefhuis en is gelegen in een ruim opgezette en kindvriendelijke woonwijk met aan de voorzijde vrij uitzicht over het park met waterpartij. Deze woning is klaar voor gezinsgeluk, comfortabel wonen en genieten van het goede leven. Kom snel bezichtigen en ervaar het zelf!

Hier kunnen kinderen aangenaam spelen in een rustige groene buurt.
Deze woning kenmerkt zich door een spectaculair hoog lessenaarsdak met 32 zonnepanelen. Het dak ligt als een warme deken over de woning met een veranda aan de voorzijde. Hier strijk je ’s zomers heerlijk beschut neer met uitzicht op het groene speelveld. Terwijl je in het zonnetje een kopje koffie drinkt, kunnen de kinderen heerlijk spelen voor het huis.

Highlights
•Bouwjaar 2001
•Woonoppervlakte 119m2
•Perceel 375m2
•Vrij uitzicht over het Veldhuizenpark en water
•Nabij winkelcentrum Veldhuizen en Vleuterweide
•Ruime oprit en garage
•Compleet geïsoleerd
•32 zonnepanelen
•Beschikt over 3 ruime slaapkamers (4 mogelijk) en een comfortabele badkamer (2022)
•2021 lounge overkapping + berging geplaatst
•Buiten schilderwerk uitgevoerd in 2022
•Momenteel is er een energielabel B aanwezig voor deze woning. Hierin is nog geen rekening gehouden met de recent aangebrachte zonnepanelen. Dit kan resulteren in een beter energielabel
• Oplevering in overleg

INDELING BEGANE GROND

Welkom!
Met een royale oprit voor de deur en de garage kun je hier 3 auto’s kwijt. Wanneer je de straat binnen komt rijden, word je omgeven door veel groen en ervaar je een serene rust. Via de voortuin met veranda, waar plek is voor een lekker zitje, kom je bij de voordeur. In het midden van de voorgevel bevindt zich de transparante entree met hal, toilet, meterkast en toegang tot de keuken en woonkamer.

Woonkamer
Op de begane grond is de sfeervolle leefruimte (49m²) ingericht met een ruime woonkamer en luxe moderne open keuken. De lichte woonkamer heeft grote raampartijen en 2x dubbele openslaande deuren aan de voor- en achterzijde. De woonkamer is licht en sfeervol met speelse kleuraccenten op de wanden, hier kan je naar hartenlust variëren met diverse meubelopstellingen. In de woonkamer is bergruimte aanwezig door middel van een kast en een handige trapkast. Richting de keuken is plek is voor een eettafel waar je gezellig met het hele gezin geniet! Op de gehele begane grond is er gekozen voor een grindvloer gecombineerd met comfortabele vloerverwarming.

Leefkeuken
Aan de voorzijde is de strakke keuken gesitueerd met veel lichtramen en voorzien van een recht keukenblok gecombineerd met een hoge apparaten wandkast, waar apparatuur en veel bergruimte in is verwerkt. Uiteraard is deze strakke keuken met witte kastfronten voorzien van alle gemakken o.a. een gascomfort, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasmachine, combi-oven en oven. Aan de tuinzijde is plaats voor een grote eettafel. Koken en tafelen gaan hier moeiteloos samen!

INDELING VERDIEPING

Heerlijk ontwaken
Op de verdieping bevinden zich 3 ruim bemeten slaapkamers van een goed formaat (2 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde) en een fijne badkamer. Van origine zijn het 4 slaapkamers, thans zijn er twee kamers samengevoegd tot een grote masterbedroom. De twee slaapkamers aan de voorzijde krijgen door het hoge dak een nog ruimere beleving. Deel ze in naar de perfecte kinderkamer, een gezellig puberdomein, de master bedroom, of je eigen handige werkplek aan huis. Zo bieden ze een perfect toevluchtsoord voor ieder gezinslid. Met het fantastische uitzicht aan de voorzijde over het water en de natuur in de omgeving kom je hier heerlijk tot rust.

Badkamer
De badkamer (2022) is in het midden gelegen en beschikt over een wastafelmeubel, zwevend toilet en een inloopdouche. Naast de badkamer ligt de separate wasruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger, opstelplaats van de CV-ketel (huurovereenkomst overname met warmte garantie) en de mechanische ventilatie.

Tuin, la dolce vita
Via de dubbele openslaande deuren in de woonkamer is de brede achtertuin bereikbaar. De tuin is van een goed formaat en gesitueerd op het noordoosten waar altijd wel een plekje in de zon is te vinden. De tuin is ook nog eens fraai aangelegd middels een perfecte combinatie met een zonneterras voorzien van een jacuzzi (overname), gazon en een vijverpartij.

Fijn loungen
En als kers op de taart is er in 2021 een heerlijke lounge overkapping geplaatst met aangrenzende berging van 10m2. De ruimte kan volledig dicht gezet worden en is voorzien van een sfeervolle houtkachel. Vraag familie en vrienden voor een gezellige barbecue en geniet onder het genot van een heerlijk koel drankje van zwoele zomeravonden. Daarnaast is het dus ook de uitgelezen ruimte om een feestje te geven. In de voortuin onder de overkapping kan je ook met een kop koffie genieten van het vrije uitzicht.

Garage
De garage (26m2) met dubbele openslaande deuren is ruim genoeg om 1 auto in te plaatsen en nog ruimte over te hebben.

Fijne woonomgeving
Wonen, omringd door water en natuur. Een prachtige plek waar grootstedelijk en landelijk wonen vloeiend samenkomen. De woning is gelegen in een aangename groene jonge woonomgeving, aan de rand van de wijk Veldhuizen. Met het Veldhuizerpark voor de deur kun je heerlijke wandelingen maken. In de buurt vind je scholen, kinderdagverblijven, gezondheidscentra en verschillende sportverenigingen. Het winkelcentrum ligt op slechts vijf minuten fietsafstand en het centrum van Leidsche Rijn is in ongeveer 15 minuten te bereiken. Bovendien biedt de nieuwe fietsbrug over het Amsterdam-Rijnkanaal een directe en snelle verbinding naar het centrum van Utrecht. Het station van Vleuten ligt op fietsafstand en van daaruit ben je binnen 10 minuten in het centrum van Utrecht. Ook is er een goede busverbinding vanuit de wijk naar diverse omliggende plaatsen en Utrecht Centraal Station. De nabijheid van de belangrijkste uitvalswegen, waaronder de A2 en A12, zorgt voor een gemakkelijke bereikbaarheid. Kortom, een bijzonder fijne locatie.

Grijp deze unieke kans en maak van deze woning aan de rand van de wijk Veldhuizen jouw eigen bruisende thuisbasis. Waar wacht je nog op?

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Twee onder één kapwoning
Bouwjaar 2001
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan water, aan een park, aan een rustige weg, in een woonwijk, vrij uitzicht

Indeling

Woonoppervlakte 119 m²
Perceeloppervlakte 375 m²
Inhoud 417 m³
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal woonlagen 2

Energie

Energieklasse B
Energie einddatum woensdag 29 juli 2026
Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk, houtkachel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 134 m²
Ligging hoofdtuin Noord-oost
Achterom Nee
Kwaliteit tuin Fraai aangelegd

Bergruimte

Garage Vrijstaand steen
Schuur / Berging Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Lessenaardak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, tv kabel, jacuzzi, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Veldhuizen
Sectie A
Perceelnummer 2960
Oppervlakte 375 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_3_PLFX3313
Interesse in deze woning?

Stefan helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op