0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht

Sportlaan 92

ALMKERK
€ 895.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 198 m2
  • Aantal slaapkamers 3
  • Bouwjaar 2016

Omschrijving

Wonen in een uniek penthouse van kasteel “Slot Almzicht” met super view!
Het uitzicht vanuit dit penthouse is echt fenomenaal! In het welbekende nieuw gebouwde kasteel met de torens en zelfs een slotgracht vindt u dit ruime en zeer lichte penthouse van maar liefst 198m² met gegarandeerd volledige privacy doordat dit gelegen is op de bovenste verdieping. Het appartement heeft een terras op het zuidwesten waardoor u altijd heerlijk kunt genieten van het panoramische uitzicht over de omliggende landerijen en de zon in een beschutte omgeving. Gelijkvloers wonen zonder zowel binnen als buiten concessies te doen aan leefruimte. Wandel rond en laat u verrassen. Dit is echt nergens mee te vergelijken. Rust, rust, rust, dat is hier namelijk het motto. Lekker buiten avondeten met een prachtig uitzicht, wat wenst u als kasteelheer en/of -dame nog meer....

Highlights
• Een penthouse van hoog niveau met stijlvolle elegantie
• Bouwjaar 2016
• Woonoppervlak: 198m²
• 2 woonlagen, gelijkvloers wonen
• Energielabel A, HR+++ beglazing, volledig geïsoleerd
• Indrukwekkend dakterras van 48m²
• Door de grote glazen puien doet de buitenruimte mee in de ruimtelijke beleving
• Fabelachtig weids uitzicht over het uitgestrekte polderlandschap
• Moderne, exclusieve inrichting met warme tinten
• Gashaard
• 3 slaapkamers en 2 badkamers
• Luxe masterbedroom met walk-in-closet en een en-suite badkamer
• Cv-ketel, gedeeltelijke vloerverwarming en warmte terugwininstallatie
• Eigen privé-garage
• Aanvaarding in overleg

Uniek ontwerp
De bijzondere vormgeving van het appartement maakt het uniek in zijn soort. Oude tijden herleven bij het zicht op Slot Almkerk aan de rand van het dorpje Almkerk. Maar niets is minder waar. Wel de authentieke uitstraling (ambachtelijk gemaakte kloostermoppen, balkons op een bestorming stelling, kozijnen in de schotwonden etc..) maar aan de binnenzijde het comfort van nu met HR+++ dubbele beglazing en aluminium gevelkozijnen. Het penthouse is verdeeld in een woon- en slaap vleugel en voorzien van alle denkbare luxe o.a. een luxe woonkeuken en 2 badkamers, 3 slaapkamers, gedeeltelijke vloerverwarming, videofoon, veel raampartijen en schuifpuien, draai/kiepramen etc. Alle ruimtes etaleren de luxe die het penthouse typeert; hier zijn de allerbeste materialen gebruikt. In de 'kerkers van het kasteel' heeft u een eigen privé-garage en af te sluiten met een elektrisch bedienbare garagedeur. Het slot is gesitueerd aan de rand van Almkerk, uitkijkend over de landerijen maar ook op korte afstand van alle dagelijkse voorzieningen. Het is onmogelijk niet verliefd te worden op dit unieke penthouse.

We nemen u graag mee op een virtuele rondleiding door dit penthouse:

Centrale ontvangsthal:
Aan de voorzijde van het complex bevindt zich de centrale entree. Via deze ruimte is er toegang tot het trappenhuis en de lift. Tevens hangen hier ook de brievenbussen. Via een videofoon is vanuit het appartement de buitendeur te openen.

Indeling penthouse:
Woonvleugel (met vloerverwarming):
Entree met garderobe nis, toilet voorzien van een zwevend closet en een fonteintje, praktische berging met separate washoek, luxe woonkeuken ingericht met een kook/spoeleiland en apparatuur o.a. een 5-pits gascomfort, eiland afzuigkap, combi oven, 2x koelkast, vriezer, vaatwasmachine en Quooker, vaste kastenwand, technische ruimte en schuifpui naar het dakterras, trapopgang naar de verdieping en super lichte living uitkijkend over de landerijen en voorzien van een sfeervolle gashaard.

Slaapvleugel:
Heel ruime slaapkamer met walk-in-closet en badkamer ensuite. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche (met hand- en stortdouche), wastafelmeubel met dubbele wastafel en bijpassende spiegel (voorzien van spiegelverwarming) en een zwevend closet. De ruimte van de walk-in-closet heeft een schuifpui naar het dakterras.

Verdieping/appartement:
Via de vaste trap bereikt u de overloop met toegang tot twee fijne slaapkamers met vaste kastruimte achter schuifwanden en de tweede badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel met lades en spiegel en een zwevend closet.

Dakterras:
Ook de buitenruimte bij het penthouse is riant. Een heerlijk terras van 48m² omgeven door kantelen en gesitueerd op de zonzijde. En een prachtig uitzicht over de omgeving, water en landerijen. Het dakterras is bereikbaar via de keuken en de slaapkamer.

Garage (36m²):
In het souterrain heeft u een eigen afgesloten garage. Fijn ruim van opzet met voldoende parkeermogelijkheid voor een auto. Daarnaast is er genoeg bergruimte in de vorm van de vaste kast met schuifwanden.

Omgeving:
Almkerk is gelegen in het land van Heusden en Altena. Een fijn dorp met een eigen winkelcentrum met alle dagelijkse voorzieningen. Vanuit het dorp zijn steden zoals Gorinchem, Breda, Den Bosch en de Randstad gemakkelijk te bereiken. Verder kenmerkt de omgeving zich door de aanwezigheid van veel groen en water. Het is een mooie leefomgeving voor jong en oud.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Appartement
Bouwjaar 2016
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Vrij uitzicht, open ligging

Indeling

Woonoppervlakte 198 m²
Inhoud 672 m³
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal woonlagen 2

Energie

Energieklasse A
Energie einddatum maandag 29 juni 2026
Isolatie Dubbel glas, volledig geïsoleerd, hr glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp terugwininstallatie

Buitenruimte

Tuin Geen tuin
Achterom Nee

Bergruimte

Garage Garagebox, parkeerkelder

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Openbaar parkeren

Dak

Dak Samengesteld dak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Lift, dakraam

Kadastrale gegevens

Gemeente Almkerk
Sectie E
Perceelnummer 2605
Eigendomssituatie Volle eigendom
PLR55485
Interesse in deze woning?

Dionne helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op