0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht

Graaf Reinaldweg 3

VUREN
€ 599.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 130 m2
  • Perceeloppervlakte 1390 m2
  • Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Wauw! Stap binnen in een betoverend tafereel waar romantiek tot leven komt

Dit charmante vrijstaande huis met (klus)garage en jaloersmakende vrije tuin smelten samen tot een perfecte harmonie. Hier geniet je in alle privacy en vrijheid.

Na een dag hard werken is er niets fijner dan thuiskomen, écht thuiskomen….
Ben jij op zoek naar een karakteristieke vrijstaande woning mét een tuin van jewelste en wil je het hele jaar het gevoel hebben op vakantie te zijn? Dan is deze woning perfect voor jou! Deze woning heeft het allemaal... van serre tot vrijstaande (klus)garage met verdieping. Het wonderschone perceel van 1.390m2 biedt optimale privacy en is een plek om iedere dag voor 100% te genieten van het buitenleven. De oorspronkelijke woning stamt uit circa 1950 en is in de loop van de jaren flink vergroot en uitgebouwd. Het resultaat is een karaktervol huis met zonnepanelen op een uniek plekje waar je vrij kan wonen zonder afgesneden te zijn van de wereld. Woon je dus graag vrij, met lekker veel privacy en vrij uitzicht over de Hollandse polders en uitgestrekte akkers? Dan heb je hier de juiste plek gevonden.

Pluspunten van de woning
+Bouwjaar 1945 - 1959
+Rustige landelijke locatie aan de rand van het dorp met veel privacy
+Compleet gerenoveerd en uitgebouwd
+Woonoppervlakte: 130m²
+Riante kavel 1.390m²
+Fijne woonkamer met houtkachel en open keuken
+Woonserre met glazen wanden geplaatst in 2019
+Speel-/eetkamer, bijkeuken en badkamer
+3 slaap-/werkkamers, kastruimte en 2 dakkapellen van kunststof
+Royale (klus)garage met autobrug en verdieping + twee bergingen
+Geheel dubbele beglazing, gedeeltelijk HR+ en openslaande deuren HR++ glas
+c.v.-installatie + hybride warmtepomp van Remeha, 2022
+Vloerverwarming aanwezig in de woonkamer en badkamer
+Airconditioning
+22 zonnepanelen
+Kunststof raamkozijnen
+PVC-vloeren en laminaat vloeren
+Centraal in Nederland, dichtbij voorzieningen en uitvalswegen
+Parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein
+Oplaadpaal voor elektrische auto
+Dit mooie plekje heeft elk seizoen zijn charme

INDELING BEGANE GROND
Via de zijentree gaan we de woning binnen. Links in de aanbouw zijn de bijkeuken met witgoedaansluitingen, de MV-opstelling en de CV-opstelling geplaatst met loopdeur naar de tuin. Ook is hier een separaat toilet met fonteintje en een fijne badkamer aanwezig. De badkamer met comfortabele vloerverwarming is voorzien van een hoek ligbad, een wastafelmeubel met waskom, een design radiator en een inloop douche.

De woonkamer (41 m2) met open keuken is zeer sfeervol. Het zitgedeelte met gezellige houtkachel is voorzien van dubbele terrasdeuren naar de serre/tuinkamer. De serre (34m2) kan geheel dicht gezet worden met glazen panelen en heeft zicht op de tuin, waardoor het een extra verlengstuk is van de woonkamer.

De open keuken is voorzien van houten kastfronten gecombineerd met een stenen aanrechtblad, een praktisch eetbar met barkrukken en diverse inbouwapparatuur, onder andere een inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasmachine.

De aangrenzende eet-/speelkamer (16m2) aan de voorzijde heeft net als de woonkamer een sfeervolle houtkachel en een inbouwkast. Vanuit deze ruimte is de hal aan de voorzijde bereikbaar met trapopgang naar de verdieping.

INDELING VERDIEPING
Overloop met dakvenster, berging achter de knieschotten en toegang tot 3 slaapkamers. De ouderslaapkamer ligt aan de achterzijde en is voorzien van een kunststof dakkapel, airconditioning en een vaste kastenwand, de tweede slaapkamer is voorzien van een dakvenster en de derde slaapkamer is aan de voorzijde gesitueerd met kunststof dakkapel en berging achter de knieschotten. Dan is er nog een tweede toilet aanwezig op de overloop.

BUITENSITUATIE
De grote, eigen kavel tegen de rand van het dorp biedt veel privacy. In deze goed aangelegde tuin droom je heerlijk weg bij de vrolijke noten van de vogels en het meerstemmige gezoem van de insecten. De fijne sfeer die je binnen ervaart werd naar buiten gehaald en komt overeen met het gevoel dat de tuin oproept. De tuin is speels aangelegd met diverse terrassen en zitjes, frisgroen gazon, gezellige overkapping, BBQ plaats, waterput en moestuin. Een plek waar de kinderen eindeloos kunnen ontdekken en spelen en waar volwassenen ook hun eigen stilteplekken hebben. Je kunt hier zowel overdag als ’s avonds genieten van het waanzinnige uitzicht. De tuin wordt omsloten door beukenhagen en de voortuin heeft statige leibomen.

Garage en bijgebouwen, heerlijk klussen
Voor de autoliefhebbers is er een ruime garage van 40m2 aanwezig, waarin je jouw voertuigen kunt stallen en klussen De ruimte is voorzien van een vaste trap naar de zolderverdieping, een autobrug, werkbank, elektra, vriezer en een werkende houtkachel. Aangrenzend zijn er twee bergingen geplaatst met daarnaast een oprit geschikt voor diverse auto’s met oplaadpunt voor een elektrische auto.

2x berging
Er zijn twee praktische bergingen: 18m2 en 23m2.

Fijn wonen in Vuren
Vuren is een gezellig dorp dat goed bereikbaar is via de snelwegen A15, A2 en A27. De steden als Den Bosch, Utrecht, Rotterdam en Breda zijn binnen 30 minuten te bereiken. In Gorinchem ben je in ca. 10 minuten met de auto. Reis je liever met de bus, dan is er ook een goede busverbinding met Gorinchem en Geldermalsen.

Het dorp ligt in het prachtige rivierengebied tussen de Linge en de Waal. Vuren is met circa 2000 inwoners een rustig, gemoedelijk dorp. In het centrum op loopafstand van de woning kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen, kinderopvang en basisonderwijs. Er is een rijk verenigingsleven en er zijn verschillende sportverenigingen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Vrijstaande woning
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Landelijk gelegen

Indeling

Woonoppervlakte 130 m²
Perceeloppervlakte 1390 m²
Inhoud 450 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal woonlagen 2

Energie

Energieklasse C
Energie einddatum donderdag 26 januari 2034
Isolatie Dakisolatie, dubbel glas, hr glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp, houtkachel

Buitenruimte

Tuin Tuin rondom
Achterom Nee
Kwaliteit tuin Fraai aangelegd

Bergruimte

Garage Vrijstaand steen
Schuur / Berging Aangebouwd hout
Voorzieningen Elektra, vliering

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, airconditioning, dakraam, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Vuren
Sectie S
Perceelnummer 82
Oppervlakte 580 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
PLR55485
Interesse in deze woning?

Dionne helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op