0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht

Emmastraat 27

HAAFTEN
€ 460.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 103 m2
  • Perceeloppervlakte 1187 m2
  • Aantal slaapkamers 2
  • Bouwjaar 1930

Omschrijving

Karakteristieke jaren '30 woning op ruime kavel met potentie!

Stap binnen en laat je verrassen door de tijdloze elegantie en authentieke details die deze vrijstaande woning met oprit te bieden heeft. Mooie glas in loodramen, zowel binnen als buiten mooie oude elementen en gelegen op een ruime kavel van 1.187m2. De woning heeft de juiste ingrediënten om er zeker wat moois van te maken! Door de woning te moderniseren en verduurzamen met behoud van de authentieke details kan er een uniek, warm plekje gecreëerd worden. De ligging, de originele indeling, de ruimte rondom het huis; veel om heel enthousiast van te worden. Het is een unieke kans om jouw woondromen waar te maken. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op om een bezichtiging te plannen.

Een huis met heel veel pluspunten
• Vrijstaande jaren’30 woning
• Bouwjaar 1930
• Woonoppervlakte 103m2
• Kavel 1.187m2
• Mooie authentieke details zoals glas in lood ramen, paneeldeuren, kraaldelen, en-suite en schouw
• Degelijk gebouwd en metselwerk met creatieve details
• Kamer en-suite met schuifdeuren
• Dichte keuken met toegang tot de kelder
• Twee praktische slaapkamers en badkamer op de verdieping
• Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein
• Rolluiken
• Rustige en privacyvolle plek
• Schitterende omgeving nabij de uiterwaarden en de Waal
• Centraal in Nederland en dichtbij de uitvalswegen A2 en A15

INDELING BEGANE GROND

Welkom!
Via een prachtige originele voordeur met een luifel, een stoep, bloembakken en glas-in-lood bovenlicht is de hal bereikbaar met meterkast, trapopgang en toegang tot de keuken.

Woonkamer en suite - 30m2
De woonkamer heeft door de indeling en de gebruikte materialen al direct een warme, geborgen uitstraling. De woonkamer is door de originele suitedeuren met glas in lood, verdeeld in een voorkamer van 16m2 met hardstenen schouw en elektrische kachel en een achterkamer van 14m2 met openslaande deuren naar de tuin. Ook in de woonkamer word je verrast door de mooie details van vroeger, zoals het plafond en de diverse ramen met glas-in-lood ramen danst het daglicht naar binnen. De schoonheid schittert in al zijn eenvoud door alle elementen in deze ruimte.

Keuken - 12m2
Wie de dichte keuken binnenloopt, krijgt het weelderige en warme huiselijke gevoel van vroeger. Onder het raam met glas-in-lood bovenlicht is een eenvoudig keukenblok geplaatst en voorzien van een kookplaat en afzuigkap. Ook is er een vaste kast en een aansluiting voor de wasmachine aanwezig. Vanuit de keuken is de kelder bereikbaar alsmede een aangebouwde achterhal met toiletruimte en deur naar de tuin.

Kelder - 8.2m2
Een praktische, ruime kelder met een stahoogte van circa 1.79 m. Ideaal voor opslag van provisie en de mooiste wijnen.

INDELING 1E VERDIEPING
Vanuit de hal is de trap naar de verdieping bereikbaar. Op de eerste verdieping zijn 2 comfortabele slaapkamers en een badkamer bereikbaar. De eerste slaapkamer van 18.7m2 is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en voorzien van een vaste kast en balkenplafond. De tweede slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en voorzien van een vaste kast, balkenplafond en een wastafel. Alle kamers zijn voorzien van originele paneeldeuren.
De badkamer is voorzien van een douchecabine. Ook is hier de opstelplaats van de c.v. combiketel.

Zolder
Via een luik met vlizotrap op de overloop is de bergzolder bereikbaar.

Tuin - kavel 1.187m2
Voor de tuin geldt dat er volop mogelijkheden zijn om deze naar eigen wens en smaak in te richten. In de tuin op het noordoosten ervaar je veel privacy. Door de grootte van de tuin is er altijd wel een plekje waar de zon schijnt, of waar je even de schaduw kunt opzoeken. Hoe heerlijk zou het zijn om hier een fijne veranda te bouwen waar je tot in de late uurtjes kunt vertoeven. Ook is er voldoende ruimte voor speeltoestellen of een trampoline voor de kinderen. Ideeën genoeg om hier een fijne en mooie tuin van te maken!

2x berging en overkapping
De eerste stenen berging met zadeldak heeft een oppervlakte van 11m2 en is voorzien van twee lichtramen en een loopdeur. Aangrenzend is tussen de achterhal en de berging een overkapping gebouwd. De tweede vrijstaande metalen berging heeft een oppervlakte van 13m2.

Gemoedelijk dorp Haaften
De woning vind je op een mooie locatie in Haaften. Dit betreft een fraai dijkdorp aan de Waal, in de stedendriehoek van Utrecht, Tiel en Gorinchem. Je loopt zo de rustige straat uit de Waaldijk op waar je met 5 minuutjes in een prachtig royaal struingebied bent met haar vergezichten over de rivier "de Waal", prachtige uiterwaarden als ook het natuurgebied "Crobsche Waard". Je kunt hier een heerlijke strandwandeling maken met de kinderen en/of een hond. Het dorp heeft een bovengemiddeld aantal voorzieningen, zoals een supermarkt, twee basisscholen, diverse sportclubs, een bibliotheek en huisartsenpraktijk. Haaften heeft een mooie, centrale ligging in Nederland, en steden als 's-Hertogenbosch, Utrecht, Tiel en Gorinchem zijn vanuit Haaften goed bereikbaar. Niet alleen via N-wegen, maar ook via de A2 en A15 die vanaf Haaften op enkele minuten afstand zijn gelegen.

Goed om te weten
• Een meetrapport op basis van de NEN 2580:2007 NL is beschikbaar. De opgegeven oppervlakten zijn gebaseerd op dit meetrapport
• Vanwege het bouwjaar (1930) wordt een ouderdoms- en asbestclausule opgenomen bij de verkoop
• Bij de verkoop zal er een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen en er is een beperkte vragenlijst en lijst van roerende zaken aanwezig
• Het afwerkingsniveau is eenvoudig en gedateerd

Dit is jouw kans om te wonen in een unieke woning op een bevoorrechte locatie. Grijp deze unieke gelegenheid en maak deze droom parel de jouwe!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1930
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg

Indeling

Woonoppervlakte 103 m²
Perceeloppervlakte 1187 m²
Inhoud 465 m³
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 2
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse G
Energie einddatum donderdag 12 januari 2034
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Tuin rondom
Achterom Nee
Kwaliteit tuin Normaal

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Redelijk
Onderhoud buiten Redelijk
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Rolluiken, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Haaften
Sectie K
Perceelnummer 1102
Oppervlakte 1187 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_9_PLFX3467
Interesse in deze woning?

Robert helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op