0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht

Buitendijk 4

NIEUWENDIJK
€ 995.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 209 m2
  • Perceeloppervlakte 896 m2
  • Aantal slaapkamers 5
  • Bouwjaar 2015

Omschrijving

Ruimte, kwaliteit, vrijheid en modern, maar wel met een klassiek-landelijke vibe!

Ultiem woongeluk achter een spectaculaire gevel! Ontdek deze prachtige, onder architectuur gebouwde, vrijstaande villa op een wonderschone kavel van 896m2 direct grenzend aan de landerijen. Een oase van luxe en comfort, nieuw gebouwd in 2015 met de hoogste kwaliteit en traditioneel vakmanschap.

Stap binnen in deze smaakvolle villa, waar perfectie tot leven komt in elk detail. Bewonder de fraai gemetselde gevels, imposante gepotdekselde entree en charmante luiken. Deze woning straalt kwaliteit uit vanaf de eerste oogopslag.

Highlights:
•Energielabel A+
•Bouwjaar 2015
•Woonoppervlakte 209m2
•Perceel 896m2
•Garage binnendoor bereikbaar + parkeermogelijkheid op eigen terrein
•4 slaapkamers + werkkamer
•Leefruimte 80m2 verdeeld in woonkamer, tv-kamer, eetkamer en luxe maatwerk keuken
•Bijkeuken
•Garage 18m2 en oprit
•2x terrasoverkapping
•Wonderschone tuin
•Vloerverwarming gehele begane grond incl. garage + badkamer verdieping
•20 zonnepanelen
•Vrij polderzicht
•Dichtbij uitvalswegen en voorzieningen

INDELING BEGANE GROND

Welkom in een warm familiehuis!
De entree met sierlijke trappartij geeft toegang tot het leefgedeelte, gastentoilet, de meterkast en de trapopgang naar de verdieping.

Uitzicht, zichtlijnen en gezelligheid
Van het binnen- en buitenleven genieten! Bij een bijzonder familiehuis hoort ook een bijzondere indeling. Dubbele deuren vanuit de hal geven toegang tot de leefruimtes.

Warm, classy en aantrekkelijk
De leefruimte van 80m2 valt uiteen in vier delen en zijn onderling verbonden. Er is een zitgedeelte voor de volwassenen bij de gezellige open haard en een aparte kamer voor het televisie kijken of voor in de toekomst een prima slaapkamer op de begane grond. De populairste ruimte van de woning ligt aan de tuinzijde: de combinatie van eetkamer en woonkeuken voorzien van doorkijk gashaard als roomdivider.

De maatwerk keuken is een echte eyecatcher en voorzien van een eeteiland met fijne zitkrukken en apparatuur o.a. een schouw met 100cm breed rvs Stoves fornuis met 4 ovens met diverse functies en gaskookplaat met 7 branders, vaatwasmachine en koelkast. Over daglicht gesproken: in deze woonkeuken komt dit ruimschoots binnen via de dubbele terrasdeuren naar de tuin.

Bijkeuken en garage
Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar met keukenblok en aansluitingen voor de was-/droogapparatuur. Vanuit de bijkeuken is de garage met bergzolder binnendoor bereikbaar en er is een deur die uitkomt in de tuin en terrasoverkapping.

Stijlvolle afwerking
De gehele begane grond is voorzien van een chique leisteen vloer gecombineerd met vloerverwarming. Ook de garage heeft vloerverwarming.

INDELING EERSTE VERDIEPING

4 slaapkamers
Vanuit de hal met vide bereik je via de fraaie trap de overloop, waar zich een separaat 2e toilet bevindt, 4 comfortabele slaapkamers en een badkamer. De masterbedroom is voorzien van kastruimte en airconditioning, 1 slaapkamer heeft een eigen wastafel en de kinderkamers zijn voorzien van een leuke bedstee.

Moderne badkamer en separaat toilet
De badkamer is een waar relax-paradijs en voorzien van mooie tegels gecombineerd met vloerverwarming en ingericht met een dubbel wastafelmeubel met spiegel, inloopdouche en een design radiator. Het separate toilet is op de overloop gesitueerd.

INDELING TWEEDE VERDIEPING
Deze top etage zit vol mogelijkheden! De tweede verdieping is vanaf de ruime overloop bereikbaar en voorzien van een dakraam. Hier bevindt zich een vierde slaapkamer met dakraam, thans ingericht als werkkamer en een technische multifunctionele ruimte met cv-opstelling.

TUIN, RUIMTELIJK, GROEN EN EINDELOOS MOOI ZICHT
Overal is over nagedacht in deze prachtige villa. De enorme tuin ligt rondom de woning. De tuin is een waar paradijs, met een royale lengte en vrij uitzicht over de landerijen. Een uitzicht waar je simpelweg geen genoeg van kunt krijgen. De zon schijnt hier altijd op de juiste plek, waardoor er talloze mogelijkheden zijn om samen te genieten. Hier kunnen kinderen vrij rondrennen en spelen terwijl ze genieten van de frisse lucht en de warme zonnestralen. Het is de perfecte manier om plezier te maken met elkaar.

Fijn loungen
En als kers op de taart is er achter in de tuin een heerlijke lounge overkapping geplaatst met aangrenzende schuur. De ruimte kan volledig dicht gezet worden. Vraag familie en vrienden voor een gezellige barbecue en geniet onder het genot van een heerlijk koel drankje van zwoele zomeravonden. Daarnaast is het dus ook de uitgelezen ruimte om een feestje te geven.

Omgeving
Nieuwendijk NB is gelegen in het land van Heusden en Altena. Een fijn rustig dorp dichtbij natuurgebied de Biesbosch. Lekker landelijk wonen, dat is voor veel mensen een droom maar het is dan natuurlijk wel prettig als voorzieningen niet te ver zijn. Dat is hier zeker het geval. De woning is gelegen op een rustige en tegelijkertijd zeer centrale locatie op steenworp afstand van de uitgestrekte natuur. De supermarkt, basisschool, huisartsenpraktijk en voetbalvereniging liggen op enkele minuten fietsafstand in Nieuwendijk. Of je fietst 12 minuten naar de nabijgelegen plaatsen Hank, Sleeuwijk en Almkerk, waar eveneens diverse scholen, supermarkten, horecagelegenheden, sportverenigingen en de bioscoop gesitueerd zijn. Voor een uitgebreide wandeling in de natuur is het uitgestrekte Nationaal Park de Biesbosch binnen enkele minuten te bereiken. Hier kun je eindeloos struinen door de bijzondere natuur met haar unieke flora en fauna. Ofwel: in de omgeving is genoeg te doen voor zowel jong als oud! De bushalte is 4 minuten fietsen en de woning is gunstig gelegen ten opzichte van de A27. Binnen 10 minuten rijden bereik je de A59 en A15, zodat je in minder dan 30 minuten al in Rotterdam, Utrecht, Dordrecht, Breda, Tilburg en ’s-Hertogenbosch bent!

Kortom
Een warm en imposant familiehuis waar het grote genieten direct begint. Mis deze kans niet!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Villa
Type woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2015
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Vrij uitzicht, landelijk gelegen

Indeling

Woonoppervlakte 209 m²
Perceeloppervlakte 896 m²
Inhoud 829 m³
Aantal kamers 9
Aantal slaapkamers 5
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse A+
Energie einddatum maandag 8 mei 2034
Isolatie Volledig geïsoleerd, hr glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel, open haard, vloerverwarming gedeeltelijk, gashaard

Buitenruimte

Tuin Tuin rondom
Hoofdtuin Tuin rondom
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Aangelegd onder architectuur

Bergruimte

Garage Inpandig
Schuur / Berging Vrijstaand hout
Voorzieningen Elektra, vliering

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Samengesteld dak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, airconditioning, rookkanaal, dakraam, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Werkendam
Sectie T
Perceelnummer 2872
Oppervlakte 896 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
PLR55485
Interesse in deze woning?

Dionne helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen