menu ?

Van der Brugge Verzekeringen

Van der Brugge, ook voor een passende verzekering.

De beste voorwaarden, een goede premie en snelle afhandeling. We zijn er als makelaar via het aanbieden van een woonhuis- en inboedelverzekering logischerwijs mee gestart. Met de aanvulling van onder andere motorrijtuigen- en levensverzekeringen zijn we vandaag de dag een allround specialist. Goed verzekerd zijn is belangrijk. U komt zo nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Welke verzekering heeft u echt nodig? Bent u niet onderverzekerd? Of juist onnodig of dubbel verzekerd? Onze medewerkers helpen u graag een goede keuze te maken.

U kunt hier het contactformulier invullen of ons via 0183-689407 bellen. Op de downloadpagina zijn schadeformulieren beschikbaar.
Van der Brugge Verzekeringen

Woonpakket

Uw woning en uw woonomgeving zijn de plek waar u onbezorgd wilt leven. Schade aan uw eigendommen of aan die van anderen is vaak kostbaar, daarvoor kunt u zich bij Van der Brugge verzekeren.
Door verzekeringen te combineren in een pakket krijgt u een aantrekkelijke premie en voorkomt u onnodige kosten.

U kunt hierbij denken aan de volgende verzekeringen:
  • Woonhuis
  • Inboedel
  • Aansprakelijkheid
  • Rechtsbijstand
  • Ongevallen
  • Vakantie


Motorrijtuigen

Mobiliteit is vanzelfsprekend. Bijna iedereen maakt er gebruik van via één of meerdere auto's, een motor of een brommer. Als er iets gebeurt, ook door toedoen van een ander, wilt u dat de schade snel en vakkundig wordt verholpen.

Niet alle verzekeringen zijn hetzelfde en daarom werkt Van der Brugge samen met veel verschillende verzekeraars. Wij kunnen u zo altijd een passende verzekering met goede dekking bieden.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]