Wij gebruiken cookies. Akkoord
0183 - 635011 Stel een vraag

Vacature Hypotheekadviseur

Ben jij een ervaren hypotheekadviseur met hart voor de zaak en écht persoonlijk advies voor je klanten? Dan zoeken wij jou.

Wij zoeken een Fulltime Hypotheekadviseur voor écht persoonlijk advies
De HypotheekWeter is op zoek naar een collega hypotheekadviseur om het HypotheekWeter team te versterken vanuit het kantoor op de Walstraat 4 in Gorinchem, maar soms ook in Sleeuwijk en Leerdam. De functie is fulltime, maar parttime werken met een minimum van 24 uur behoort ook tot de mogelijkheden.

Jouw werk als hypotheekadviseur
De telefoon gaat. Het is de klant van vorige week, waarmee je een uitgebreid adviesgesprek hebt gehad over haar hypotheekmogelijkheden. Nu belt ze voor advies over een bod wat ze wil uitbrengen. Natuurlijk kijk je even mee. Twee dagen later belt ze enthousiast op: het is gelukt! Je deelt haar enthousiasme en gaat met de hypotheekaanvraag beginnen. Je zorgt voor de beste prijs van de hypotheek, gaat slim om met rentes en puzzelt over een overbruggingsperiode en bankgaranties met elkaar. Af en toe neemt ze nog contact op met vragen over haar hypotheek, waar je gerust nog even de tijd voor neemt. Jij kent je klant immers door en door!

Echt persoonlijk advies
Bij de HypotheekWeter vinden we onze klanten echt belangrijk. Het klinkt misschien cliché, maar het is echt waar. We nemen graag de tijd om hen persoonlijk te adviseren. Wat vinden zij belangrijk? Hoe ziet hun ideale levensstijl eruit? Door zo veel mogelijk te weten te komen zorgen we ervoor dat ons advies ook echt aansluit bij ieders persoonlijke situatie. Dit doen we al jaren en daarom worden we vertrouwd.

De perfecte match is…
Voor de rol Hypotheekadviseur zijn we op zoek naar iemand die net een stapje verder gaat om het beste voor zijn klanten eruit te halen. Jij bent servicegericht, schrikt niet van een telefoontje en je houdt mails bij. Je brengt je klanten goed in kaart en bent een goede puzzelaar en verbinder. Jij geeft inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies en bent iemand die de persoon voor zich écht ziet. De klant is voor jou geen nummertje, bij jou komen ze terug. We vinden het wel handig als je een opleiding in de financiële dienstverlening hebt gedaan en in het bezit bent van de Wft-vakbekwaamheid (of bereid bent deze te halen).

Waar kom je te werken?
Bij de HypotheekWeter is altijd ruimte voor initiatief, nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Je komt te werken op ons kantoor in Gorinchem aan de Walstraat 4. Het is een regionaal kantoor dat genoeg uitdaging heeft om echt contact te leggen met onze klanten. Onze collega’s van Van der Brugge Makelaardij bevinden zich een paar straten verderop. Hier zitten de marketingafdeling en makelaars. Een gezellige boel! En gezellig, dat menen we: we lachen wat af met z’n allen en borrelen met veel liefde samen op vrijdagmiddag. Jaarlijks hebben we meerdere teamuitjes op de kalender waar we graag uitpakken.

Niet onbelangrijk… Wat bieden we jou?

Hypotheekadviseur is een afwisselende functie. Je kunt rekenen op een marktconform salaris, genoeg koffie/thee/gezelligheid tijdens je werk, toffe collega’s, leuke teamuitjes, én de ondersteuning die jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Of dat een nieuwe opleiding, korte cursus of vakgerelateerd boek is: dat is aan jou.

Wil je eerst nog even contact voordat je gaat solliciteren? Neem dan contact op met ons kantoor via 0183 – 632930. Bij interesse kun je je sollicitatie versturen naar dico@dehypotheekweter.com.

Meer informatie over de HypotheekWeter vind je op de website van de HypotheekWeter: www.dehypotheekweter.com