0183 - 635011 Stel een vraag

Wonen in een prachtig transformatieproject?

26 april 2023

Binnenkort bij ons in verkoop: tweetal duurzame 2-onder-1-kap nieuwbouw woningen in Gorinchem!

Deze voormalige apotheek in de Haarwijk van Gorinchem is compleet verbouwd en in een nieuw jasje gestoken. De getransformeerde woningen hebben nu een prachtige moderne uitstraling. Ook zijn ze nu geheel gasloos, voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen ✅

Beide woningen hebben een prachtige lichte serre en zijn ruim van opzet, met woonoppervlaktes van maar liefst 180 en 191 m2! Beide woningen beschikken over een heerlijke achtertuin waar buiten kan worden genoten. Ook ligt er voldoende parkeergelegenheid om de woningen heen.

De ligging van dit kleinschalige project is ideaal: de supermarkt ligt aan het einde van de straat en het Piazza Center met verscheidene winkels is op steenworp afstand. Het gezellige historische centrum van Gorinchem is in slechts een paar minuutjes te bereiken, waar je heerlijk neerstrijkt op het terras of de stadswal rondwandelt.

Met een verwachte oplevering in het tweede kwartaal van dit jaar worden de woningen binnenkort aangeboden voor een koopsom vanaf € 599.000,- gedeeltelijk k.k.

Zie jij jezelf hier al wonen? Voor meer informatie klik op onderstaande knop, of neem contact op met Stefan Schreuder via 📞 06 270 458 04.

Wonen in een prachtig transformatieproject?
Marinus Spronklaan-2-BW
Meer nieuws? Ga naar het overzicht