0183 - 635011 Stel een vraag

Wij mogen u voorstellen aan Hoog Dalem, Het Lint: De Populier!

22 mei 2021

Na het grote succes van Zilverlinde zijn we blij dat we weer een nieuw plan in Het Lint aan u mogen voorstellen. Na de zomer start de verkoop van De Populier. De woningen komen naast Zilverlinde. Fijn dat de variatie in aanbod zo groot is. Zo heeft u echt wat te kiezen. De 26 woningen zijn rijwoningen, (geschakelde) twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

De vaart zit er goed in bij deelgebied Het Lint. Want na de start verkoop van De Populier gaan we door met Els. Gelegen aan de rand van het groene Lint richting Dalem. Opnieuw een prachtig plan met rijwoningen voorzien van eigen parkeerplaats, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en levensloopbestendige bungalows. Zelfs als u een luxe appartement zoekt, slaagt u in Els. Op dit moment wordt er achter de schermen gewerkt aan de uitwerking van de plannen, zodat we in de zomer van 2021 kunnen starten met de pre-sale. De verkoop staat gepland voor najaar 2021.

Indien u verdere informatie wenst kunt u contact opnemen met Stefan Schreuder, 06-27045804 of mail naar stefan@vanderbrugge.nl

AM_Hoogdalem_Block_L_Bnr_131_HQ
Meer nieuws? Ga naar het overzicht