0183 - 635011 Stel een vraag

PRESALE - verkoop start voorjaar 2019

22 januari 2019
0137245843

De Generaal. Exclusief wonen op uw eigen eiland! Op een exclusief eiland in Hoog Dalem worden u in het voorjaar van 2019 twee-onder-één-kap en vrijstaande woningen te koop aangeboden. Zij bieden u aan de voorzijde uitzicht op een fraaie groene brink, waardoor groen, ruimte en privacy gewaarborgd worden. Het merendeel van de woningen grenst met de achterzijde (de tuin) aan het water. U kunt hier heerlijk ontspannen in uw tuin, turend over het water, genieten van ruimte, groen en rust.

De architectuur is bijzonder fraai met veel spraakmakende beeldbepalende details. Door de diversiteit in gevelstenen, de roedeverdeling in de ramen, de luiken her en der en wisselende kapvormen waan je je in een historisch hofje in het oude centrum van Gorinchem. Uiteraard krijgen deze gasloze woningen het comfort en de onderhoudsarme materialen van een woning in 2019! Ook hier zullen zonnepanelen de energielasten aanzienlijk beperken.

Iedere woning krijgt een naastgelegen berging (circa 3 x 6 m) met de mogelijkheid/optie om deze bij de woning te betrekken en er zodoende een andere invulling aan te geven. De woningen worden gebouwd volgens het Heijmans concept ‘Wenswonen’. Met dit bewezen concept, wordt de werkelijke bouwtijd van de woningen beperkt, waardoor u snel in uw mooie nieuwe huis kunt wonen.

Koopsommen vanaf € 500.000,= v.o.n.

Voor meer informatie én een streepje voor bij start verkoop kijk (en schrijf in) op https://www.hoogdalem.nl/de-generaal/

Meer nieuws? Ga naar het overzicht