0183 - 635011 Stel een vraag

Open huis in Hoog Dalem | 31 augustus

23 augustus 2023
Open huis 31 aug

Uitnodiging open huis, laatste kans!

Voor de laatste keer zetten we de deuren open van een vrijstaande woning en geschakelde twee-onder-één-kapwoning. De woningen zijn gelegen in het project De Populier en de kopers ontvangen binnenkort de sleutel. Soortgelijke woningen zullen we ook realiseren in het project Linde, unieke kans om voor de laatste keer binnen te stappen. Overweegt u ook om in Hoog Dalem te gaan wonen, maar vindt u het lastig om u voor te stellen hoe het huis eruit zal zien? Kom dan op donderdag 31 augustus naar ons Open Huis. U bent van harte welkom bij Musket 9 tussen 14:00 en 15:30 uur (het beste kunt u navigeren naar Laag Dalemseweg 45).

Deze woningen kunt u bekijken
We zetten de deuren open van een vrijstaande woning en een geschakelde twee-onder-een-kapwoning. Deze woningen liggen in deelplan De Populier en geven u een goed beeld van hoe het is om tussen het water en het groen van park Het Lint te wonen. Uiteraard is ons team aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en u meer informatie te geven over de woningen die nog te koop zijn in Linde. De
koffie en thee staan klaar en we zorgen natuurlijk ook voor wat lekkers.

De voordelen van de woningen in deelplan Linde
• Energiezuinige, duurzame en comfortabele woningen
• Gasloos, dus lage energierekening
• Enkele woningen extra luxe uitgevoerd met uitbouw én een keukencheque!
• Keuzemogelijkheden voor uw eigen woonwensen
• Woonoppervlakten van circa 139 tot circa 187 m²
• Koopsommen van € 420.000,- tot € 880.644,- v.o.n.

Proef Hoog Dalem
Als u in Hoog Dalem bent, loop dan gelijk even een rondje door de wijk om de sfeer te proeven. Het winkelcentrum dat gebouwd is in de stijl van een fort heeft tal van leuke winkels, twee supermarkten en enkele horeca gelegenheden. Verder is er overal water en veel groen. Wie wil, is zo in hartje Gorinchem, op de snelweg of in de prachtige natuur die deze plek rijk is. In Hoog Dalem zijn ook zorgvoorzieningen en een school aanwezig. Laat u zich verleiden? En wist u dat Hoog Dalem in één van de mooiste vestingstadjes van Nederland ligt. Bijzonder aan de nieuwe, groene wijk is dat hij wordt gebouwd midden in het UNESCO Werelderfgoedgebied van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Door de grote hoeveelheid water, de stoere robuuste bouw en een langgerekt park zie je de geschiedenis een beetje terug, maar dan wel in een heel duurzaam jasje. Wie hier een huis koopt, is klaar voor de toekomst.

Meer nieuws? Ga naar het overzicht