0183 - 635011 Stel een vraag

Kom langs bij het Open huis in Hoog Dalem

05 mei 2023

Droomt u van een nieuwbouwwoning in de populaire wijk Hoog Dalem? Tijdens het Open Huis heeft u de unieke kans om een kijkje te nemen bij de prachtige nieuwbouwwoningen die de wijk te bieden heeft. Kom op vrijdag 12 mei naar het Open Huis, u bent van harte welkom bij Laag Dalemseweg 39 tussen 15:00 en 17:00 uur.

unnamed

Deze woningen kunt u bekijken

De deuren staan open van een mooie tussenwoning van 5,70 meter breed en een twee-onder-een-kapwoning. Deze woningen worden bijna opgeleverd aan de kopers. Deze woningen liggen in deelplan De Populier en geven u een goed beeld van hoe het is om tussen het water en het groen van park Het Lint te wonen. Uiteraard is dit hét moment om al uw vragen te stellen en krijgt u meer informatie over de woningen die nog te koop zijn in Linde. De koffie en thee staan klaar en we zorgen natuurlijk ook voor wat lekkers!

De voordelen van de woningen in deelplan Linde

  • Energiezuinige, duurzame en comfortabele woningen;
  • Gasloos, dus lage energierekening;
  • Keuzemogelijkheden voor uw eigen woonwensen;
  • Woonoppervlakten van circa 139 tot circa 187 m²
  • Koopsommen van € 420.000,- tot € 880.644,- v.o.n.;
  • Enkele woningen extra luxe uitgevoerd met uitbouw én een keukencheque!

Proef Hoog Dalem
Als u in Hoog Dalem bent, loop dan gelijk even een rondje door de wijk om de sfeer te proeven. Het winkelcentrum dat gebouwd is in de stijl van een fort heeft tal van leuke winkels, en twee supermarkten en enkele horeca gelegenheden. Verder is er overal water en veel groen. Wie wil, is zo in hartje Gorinchem, op de snelweg of in de prachtige natuur die deze plek rijk is. In Hoog Dalem zijn ook zorgvoorzieningen en een school aanwezig. Laat u zich verleiden?

Meer nieuws? Ga naar het overzicht