0183 - 635011 Stel een vraag

Kijkochtend in Tuinhof Ameide op 13 mei

09 mei 2023

De bouw van Tuinhof Ameide vordert gestaag. Bent u nieuwsgierig naar dit nieuwbouwproject in Ameide, waar u comfortabel en duurzaam kunt wonen? Kom dan op zaterdag 13 mei a.s. tussen 10.30 en 12.00 uur langs tijdens de kijkochtend aan de Meidoornlaan.

Tijdens de kijkochtend is er alle ruimte om de sfeer te proeven op de locatie en samen met onze makelaar de voorgang van de bouw te bekijken. Daarnaast vertelt onze makelaar u alles wat u wilt weten over deze prachtige nul-op-de-meter woningen. Er zijn momenteel nog enkele woningen te koop, waarbij u nog kunt kiezen uit een tussenwoning, een hoekwoning of een royale vrijstaande woning. De verwachting is dat de eerste woningen nog voor de zomervakantie worden opgeleverd. U kunt hier dus al op korte termijn genieten van uw nieuwe thuis!

Maak kans op een lekkernijen-arrangement
Na de rondleiding op de bouwlocatie kunt u op 13 mei deelnemen aan een korte stadswandeling door historisch Ameide. Deze stadswandeling is inclusief een prijsvraag, waarmee u kans maakt op een heerlijk lekkernijen-arrangement voor twee bij Wat Bakt Marjolein van De Bakplaats in Ameide (Marjolein was finalist van Heel Holland Bakt 2017). Dat is nog eens lekker!

Bekijk Tuinhof Ameide
Screenshot 2023-05-09 at 11.00.21
Meer nieuws? Ga naar het overzicht