0183 - 635011 Stel een vraag

Hoog Dalem De Eilanden Fase 2.1

20 december 2018
0123578246

Fase 2 van De Eilanden zal net als fase 1 worden opgezet in de kenmerkende sfeer van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het heeft dezelfde architectuur en wordt gekenmerkt door besloten buurtjes met veel ruimte en speelvoorzieningen. Door de vele groene hofjes en bomen ervaart u ook echt het unieke gevoel van het wonen op een eiland met mooi uitzicht op het water of het groen.

De woningen
Het woningprogramma van fase 2.1 bestaat uit een mix van 34 rijwoningen variërend van 115 m2 tot en met 165 m2 (van 5,40 meter, 5,70 meter of van 6,00 meter breed waarvan een enkele woning met garage). De woningen hebben diepe tuinen gelegen op het noorden, oosten, westen of zuidwesten. Voor ieder wat wils dus. Daarnaast komen er vier geschakelde twee-onder-één-kapwoningen en vier twee-onder-één-kapwoningen met garage variërend van 156 m2 tot en met 177 m2. Tenslotte komt er nog één vrijstaande woning met garage. De twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woning hebben riante kavels en liggen op het oosten of zuiden met uitzicht op het water en/of het groen.

Geheel gasloos
Fase 2 van De Eilanden zal geheel gasloos zijn. Hiermee bent u voorbereid op de toekomst. De hoge energieprestatie in dit project wordt onder andere bereikt door de woningen te voorzien van elektrische combiwarmtepompen. De combinatie van zo’n warmtepomp, een goede isolatie van de woning en opwekking van duurzame elektriciteit met behulp van zonnepanelen zorgt voor een zeer energiezuinige woning. Dit is niet alleen gunstig voor het klimaat, maar ook voor uw portemonnee. Doordat de warmtepomp ook de mogelijkheid biedt de woning te koelen, heeft u niet alleen een zeer energiezuinige woning maar ook een zeer comfortabele woning.

Bepaal uw eigen woonsmaak
Naast de unieke ligging en mooie en bijzondere architectuur bieden de woningen van binnen volop mogelijkheden! Elke woning heeft namelijk een standaard indeling en is verder in te richten naar uw eigen woonsmaak met de woonconfigurator. Het resultaat van de door uzelf samengestelde woning ziet u meteen inclusief prijzen en tekening. Zo weet u gelijk hoe uw woning eruit gaat zien en wat de kosten zijn, ideaal toch?

Inschrijven als belangstellende
Binnenkort start de online verkoop van fase 2.1. U kunt zich nu alvast via de woonconfigurator en de online brochure orienteren voor uw droomwoning die geheel voldoet aan uw woonwensen. Ook kunt u zich nu alvast inschrijven als belangstellende en aangeven welk woningtype uw voorkeur heeft. Wij houden u dan op de hoogte over de start van de verkoop en u ontvangt als eerste een nieuwsbrief met een persoonlijke link voor de online verkoop.

Woningen De Eilanden fase 1
Wilt u niet wachten op fase 2? In fase 1 van De Eilanden zijn nog enkele woningen beschikbaar en worden nu woonklaar opgeleverd met een vtwonen-sfeerpakket. Dit vtwonen-sfeerpakket bestaat uit een luxe keuken met inbouwapparatuur en vloer- en wandafwerking op de begane grond en eerste verdieping. Total Home Concept zorgt voor de volledige afbouw van uw huis in vtwonen-sfeer. Na oplevering is uw woning compleet woonklaar en u heeft geen extra kosten

Meer nieuws? Ga naar het overzicht