0183 - 635011 Stel een vraag

Helden van Gorkum, wat heeft uw voorkeur?

21 november 2019

We hebben veel nieuws voor je! De datum van de start verkoop is bekend, de prijsranges van de huizen worden gepubliceerd én je hebt de mogelijkheid om je voorkeur(en) aan te geven!

WONEN AAN DE VESTINGSWAL
De Helden van Gorkum vind je straks in de binnenstad van Gorinchem aan de Bagijnenwalstraat en de Lindeboom. Als je de locatie kent, weet je dat je hier zo de vestingwal oploopt. De bewoners van de herenhuizen kijken door het groen zelfs direct uit op het water achter de wal. Tegenover de herenhuizen komen 8 rijwoningen met heerlijk zonnige tuinen en aan de Lindeboom komen nog eens 5 woningen met zicht op het plein met sportveldje.

De ideale locatie, variatie aan woningtypes, de robuuste architectuur, grootte van de huizen met mogelijkheid voor veel kamers en de aandacht die is besteed aan mooie materialen, maken dit tot een heel aantrekkelijk nieuwbouwplan. De Helden van Gorkum bestaat uit 13 herenhuizen en 13 rijwoningen. Allemaal met één eigen parkeerplaats en een berging. Liever 2 eigen parkeerplaatsen? Dat kan! Je kunt namelijk een extra parkeerplaats kopen.

HERENHUIZEN – 186m² tot en met 192m² woonoppervlakte
De herenhuizen verschillen in uiterlijk op details van elkaar door de verschillende raampartijen, accenten in het metselwerk, dakpannen, dakkapellen en de kleur van het metselwerk. Op de begane grond heb je een keuken en tuinkamer en wonen doe je op de eerste verdieping, waar je fantastisch uitkijkt op de groene vestingwal. Er is natuurlijk een basisindeling bedacht, maar je krijgt in de optionele sfeer de mogelijkheid om hier je eigen draai aan te geven. Door de 4 woonlagen en de mogelijkheid voor een vide zal jouw huis weer heel anders zijn dan dat van de buren.

RIJWONINGEN – 131m² tot en met 153m² woonoppervlakte
Ook de rijwoningen zijn allemaal net even anders door de accenten in het metselwerk, dakkapellen, verschillende ramen en kleur steen. Deze variatie zet zich voort achter de gevels. Niet alleen de woonoppervlaktes verschillen, ook de tuinligging is anders. Verder zijn er twee speciale hoekwoningen en heb je de keuze uit een drielaags huis zonder schuin dak of een huis met drie lagen en afgeknot dak. De 5 woningen aan de Lindeboom hebben superleuk zicht op het pleintje voor de deur. Als je kinderen hebt, kunnen ze hier hun hart ophalen. Altijd wel iemand om mee te spelen.

LANGDURIG MOOI EN COMFORTABEL
Met deze woningen willen we je ook langdurig een comfortabele toekomst bieden, dus komt er overal vloerverwarming in de huizen. Alle woningen zijn duurzaam en gasloos. Sommige woningen hebben standaard zonnepanelen. Uitbreiden of het toevoegen van zonnepanelen is ook mogelijk, waardoor je huis met minimale inspanning nog duurzamer wordt. Met diverse opties, zoals een uitbouw en soms zelfs een dakterras, voeg je nog meer leefruimte toe.

PRIJSRANGES
Inmiddels zijn de bandbreedtes van de koopsom per huis bekend en willen wij je graag vragen naar welk bouwnummer jouw voorkeur uitgaat. Laat het ons weten via www.heldenvangorkum.nl en volg deze stappen:

Stap 1: Selecteer het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en klik op interesse

Stap 2: Login met jouw gebruikersnaam en jouw wachtwoord

Stap 3: Klik op het tabje 'mijn woning'

Stap 4: Heb je interesse in meerdere bouwnummers? Klik dan op terug naar interactieve kaart. Klik je woning van je 2e, 3e, 4e, etc voorkeur aan en klik op interesse om je voorkeur(en) toe te voegen aan je account.

Om je alvast een klein tipje van de sluier te geven... Het 'kleinste' eengezinshuis, een tussenhuis van maar liefst 131 m², wordt aangeboden in de prijsrange € 355.000,- tot € 392.500,- v.o.n. Ook zo benieuwd hoe de huizen eruit zien? We laten je niet langer in spanning:

View 3_LR
Meer nieuws? Ga naar het overzicht