0183 - 635011 Stel een vraag

De kracht van de eerste indruk!

10 maart 2020

UW HUIS SNEL VERKOPEN TEGEN DE BESTE PRIJS! Van der Brugge Makelaardij hecht veel waarde aan professionaliteit en heeft als extra service twee gecertificeerde verkoopstylistes in huis. Onze verkoopstylisten Tina du Burck en Erika den Breejen hebben beiden de opleiding vastgoedstyling via het House of KIKI succesvol afgerond en mogen dan ook “Gecertificeerd House of KIKI vastgoedstylisten” genoemd worden. Om dit te vieren krijgt u een gratis verkoopstyling advies cadeau als de woning via Van der Brugge Makelaardij te koop wordt gezet. Onze blik is positief kritisch en altijd vanuit het gezichtspunt van de potentiële koper. U krijgt professionele verkoophulp. Een enorme steun in de rug.

FB erika en tina

“90% VAN DE HUIZENKOPERS BESLIST BINNEN 1 MINUUT OF ZE EEN WONING WILLEN KOPEN OF NIET, PUUR GEVOEL”

HOUSE OF KIKI VASTGOEDSTYLING

Het doel van vastgoedstyling is om een woning aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers, ze moeten gemakkelijker door het interieur van een ander kunnen kijken. Hierdoor worden woningen sneller en voor een betere prijs, dus een beter resultaat door onze makelaars verkocht. House of KIKI® is marktleider op het gebied van vastgoedstyling tevens bekend van het RTL4 programma "Uitstel van Executie" en de "TV Makelaar" daarnaast een door het CRKBO geregistreerd opleidingscentrum erkend door de Nederlandse Vereniging van Makelaars.

WAT IS ONZE WERKWIJZE?

Wij werken volgens de "House of KIKI hands-on aanpak." De naam doet het al vermoeden, wij gaan zo snel mogelijk met uw woning aan de slag! We kijken met een kritische en objectieve blik naar uw woning en zorg met een hands-on werkwijze dat de woning aantrekkelijk wordt voor een zo groot mogelijke doelgroep. Zo vergroten wij de verkoopkansen door de woning te stylen zo dat de potentiële kopers de schoonheid van de ruimte goed gaan zien. De punten waarop u destijds ook gevallen bent, zet onze stylist weer in de spotlights. Dit is vaak al te realiseren met een paar eenvoudige aanpassingen. De eerste indruk van huizenzoekers is het meest belangrijk. In de meeste gevallen klikt iemand direct weg als de eerste indruk van de woning niet past bij de wensen. Het is dus extra belangrijk dat uw woning er op de foto's online al goed, ruimtelijk en neutraal uitziet.

OOK SUCCESVOL UW HUIS VERKOPEN MET VERKOOPSTYLING

Uw woning succesvol, snel en beter verkopen? Geef de verkoop een boost met vastgoedstyling en wij zorgen dat uw huis opvalt! Neem contact op voor een geheel vrijblijvend gesprek T: 0183-635011

FB erika en tina
Meer nieuws? Ga naar het overzicht