0183 - 635011 Stel een vraag

De feiten liegen er niet om!

25 september 2020
stefan aan het woord1

makelaar aan het woord

De feiten liegen er niet om!

Het is druk, dat is het eerste dat al mijn collega’s binnen kantoor antwoorden wanneer ik vraag hoe het met ze gaat. Ongekend hoe snel het nieuwe aanbod wordt verkocht. Veel mensen die navraag doen over een nieuwe woning zijn verrast dat de woning al verkocht is. Ze stellen de vraag: hoe kan dat nou? De woning staat nog niet eens op Funda aangemeld.

Als volgt. Al jaren investeren wij in ons social media netwerk, met meer dan 5400 volgers beschikken wij veruit over het grootste netwerk onder alle makelaars. Tevens werken wij al lange tijd met een woonmatchmakelaar. Iedereen kan bij ons een gratis zoekprofiel aanmaken. Afgelopen 3 maanden ontvingen wij maar liefst 650 zoekprofielen. Interessant voor zowel de koper als verkoper!

Maar liefst 27% van ons aanbod verkopen wij door het actief vermarkten van de woning via o.a. sociale media en het woonmatchen. De woning wordt dus verkocht nog voordat de woning op Funda is aangemeld. Dit resulteert in snelle en voorspoedige verkoopresultaten.

Wij verkopen 37% boven de vraagprijs, 21% tegen de vraagprijs en het overige gedeelte slechts 0,2% onder de vraagprijs. De feiten liegen er niet om.


Bij Van der Brugge Makelaardij bent u verzekerd van het beste resultaat!

Wij helpen u graag, resultaat- en klantgericht!

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of zoekprofiel.
Vergeet ons niet te volgen op Facebook, zodat ook u als eerste op de hoogte blijft.

Met vriendelijke groet,

Stefan Schreuder

Van der Brugge Makelaardij

www.vanderbrugge.nl

stefan aan het woord1
Meer nieuws? Ga naar het overzicht