0183 - 635011 Stel een vraag

Courtage actie wegens succes verlengd!

01 mei 2023

Dus bent u 1 van onze 15 nieuwe klanten in Land van Heusden en Altena? Dan maakt u kans op korting wanneer u bij ons uw woning verkoopt.

Van der Brugge Makelaardij geeft maar liefst 3 prijzen weg: 100%, 50% en 25% korting op de courtage! De HypotheekWeter geeft ook 3 prijzen weg: €750, €500 en €250 korting op de hypotheek bemiddelingskosten.

Bekijk de actievoorwaarden!
8G0A4828-BW

Vrijdag 21 april 2023 was de eerste loting van onze openingsactie ter ere van ons nieuwe kantoor in Sleeuwijk, 'de Huiskamer'.

Het was een drukke boel met kKlanten van Van der Brugge Makelaardij en de HypotheekWeter. Iedereen wachtte onder gezonde spanning af wie er in de prijzen zou vallen. Onder begeleiding van notaris Ruben Tromp van Arkelstad Notarissen gaven wij samen met De HypotheekWeter prijzen weg!

Na een spannende loting werden de winnaars bekend gemaakt en werden de waardecheques in ontvangst genomen. Vervolgens kreeg iedere deelnemer een prachtig bosje bloemen zodat niemand met lege handen naar huis ging. Er werd nog gezellig nagenoten met een hapje en drankje. Een geslaagde middag!

Benieuwd hoe het ging? Bekijk de vlog hieronder!

Meer nieuws? Ga naar het overzicht