0183 - 635011 Stel een vraag

Bouwupdate Linde, Hoog Dalem

20 november 2023
impressie 2 nieuw

De ontwikkelingen in Het Lint - Linde gaan als een speer! Fase 1 is in de bouwfase De verwachte oplevering van fase 1 staat gepland voor het tweede/derde kwartaal van 2024. Ook de bouw van fase 2 start binnenkort.. De aannemer bereidt zich momenteel intensief voor op de bouwwerkzaamheden. In januari staat het boren van bronnen voor bodemlussen voor de warmtepompinstallaties op de planning. De aannemer plant vervolgens om in maart 2024 te beginnen met grond- en heiwerkzaamheden.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar voor aankoop. Overweegt u om een nieuw huis in Linde te kopen met bouwzekerheid? Dit is hét moment om actie te ondernemen. In zowel fase 1 als fase 2 zijn nog maar enkele woningen beschikbaar. Geeft u de voorkeur aan een prachtige vrijstaande woning bij het park of juist een mooie (geschakelde) twee-onder-een-kapwoning of 2-kapper aan het water? Bij Linde kunt u slagen.

Nieuwbouwexpert Stefan Schreuder aan het woord: “Wat Hoog Dalem nu zo een leuke wijk? Wat dacht je van het park, het winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen, de omliggende natuur en basis en middelbare scholen in de nabijheid?“

Zodra de bouwwerkzaamheden verder gevorderd zijn, delen we weer een update. Voor vragen over de beschikbare woningen, neem contact op met onze nieuwbouwexpert en makelaar Stefan Schreuder.

Bekijk de video bouwupdate hier.

Meer nieuws? Ga naar het overzicht