0183 - 635011 Stel een vraag

Binnenkort in verkoop fase 3.1 Eilanden

28 oktober 2019
Hoogdalem

Binnenkort start de verkoop van fase 3.1, de laatste fase van De Eilanden. Fase 3 bestaat uit totaal 65 woningen en zal in twee fases in verkoop gaan (fase 3.1 bestaat uit 49 woningen en fase 3.2 uit 16 woningen). Deze fase ligt in het noord oostelijke gedeelte van Hoog Dalem en volgt op de ontwikkeling en realisatie van het naast gelegen fase 2 van De Eilanden. Het nieuwe Centrum Hoog Dalem met zijn supermarkten en leuke winkels ligt op een steenworp afstand dus u kunt lopend of met de fiets uw dagelijkse boodschappen doen.

De Eilanden fase 3.1
Fase 3 van De Eilanden zal net als de andere eilanden speels worden opgezet in de kenmerkende sfeer van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De besloten buurtjes en de groene lanen geven de wijk een gezellige sfeer. Er komt ook een groen parkje met speelvoorzieningen zodat de kinderen zich ook kunnen vermaken in de wijk. Om het hele eiland komt water en het is alleen te bereiken via bruggetjes. Hiermee krijgt u ook echt het unieke gevoel van het wonen op een eiland.

Woningaanbod fase 3.1
Het woningprogramma bestaat uit een mix van 29 rijwoningen variërend van 124 m2 tot en met 152 m2 (van 5,40 meter, 5,70 meter of van 6,00 meter breed). Nieuw in het woningaanbod van De Eilanden zijn de woningen met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Daarnaast hebben deze woningen een grote vrij indeelbare zolder. De woningen hebben een oppervlakte van 128 m2. Alle woningen hebben diepe tuinen.

Verder komen er 6 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen van 156 m2 en 6 twee-onder-één-kapwoningen met garage van 175 m2. Tenslotte komen er nog 2 vrijstaande woningen met garage van 174 m2. De twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen hebben riante kavels en liggen op het zuid-westen met uitzicht op het water en/of het groen.

Geheel gasloos
Ook fase 3 zal geheel gasloos zijn. Hiermee bent u voorbereid op de toekomst. De hoge energieprestatie in dit project wordt onder andere bereikt door de woningen te voorzien van elektrische combiwarmtepompen. De combinatie van zo'n warmtepomp met een goede isolatie van de woning en opwekking van duurzame elektriciteit met behulp van zonnepanelen, zorgt voor een zeer energiezuinige woning. Dit is niet alleen gunstig voor het klimaat, maar ook voor uw portemonnee. Doordat de warmtepomp ook de mogelijkheid biedt de woning te koelen, heeft u niet alleen een zeer energiezuinige woning, maar ook een zeer comfortabele woning.

Bepaal uw eigen woonsmaak
Naast de unieke ligging en mooie en bijzondere architectuur, bieden de woningen van binnen volop mogelijkheden! Elke woning heeft namelijk een standaard indeling en is verder in te richten naar uw eigen woonsmaak met de woonconfigurator. Hier ziet u meteen het resultaat van de door uzelf samengestelde woning inclusief prijzen en tekening. Zo weet u gelijk hoe uw woning eruit gaat zien en wat de kosten zijn.

Inschrijven als belangstellende
In november van dit jaar start de online verkoop van fase 3.1. Op dat moment zal ook de online brochure en de woonconfigurator beschikbaar zijn. U kunt zich nu alvast inschrijven als belangstellende via https://www.hoogdalem.nl en uw voorkeur voor een specifiek woningtype aangeven en dan houden wij u op de hoogte over de start van de online verkoop.

Hoogdalem
Meer nieuws? Ga naar het overzicht