Wij gebruiken cookies. Akkoord
0183 - 635011 Stel een vraag

Open Huizen Dag

Op zaterdag 1 april 2023 kunt u zonder afspraak de deelnemende woningen bezichtigen tussen 11.00 en 15.00. De bewoners laten u de woning graag zien. Benieuwd welke woningen er meedoen? Die vind u binnenkort op deze pagina.

poster 1 april

Gorinchem

Albert Verweystraat 15
Ruime, geschakelde twee-onder-één-kapwoning met carport en 15 zonnepanelen in Gorinchem-Oost. Vier slaapkamers, fijne badkamer en tuin op het (zuid)oosten, twee bergingen. Ook de auto heeft zijn eigen plaats onder de carport op eigen terrein.

Burgstraat 34
Sfeervolle dubbele karakteristieke bovenwoning met 2 dakterrassen op het zuiden en 3 slaapkamers! Jaren '20 appartement met recent vernieuwde badkamer midden in het centrum van Gorinchem.

Hendrik Hamelstraat 2
Karakteristieke vrijstaande jaren ‘30 woning met Energielabel A, 5 slaapkamers en tuin is gelegen in de Lingewijk en ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Gorinchem.

Kortendijk 52 a
Een karakteristiek herenhuis van maar liefst 206 m2 groot! Stijlvol historisch hoek-/werkpand met garage, 3 slaapkamers, heel veel berg en werkruimte, dakterras en een fraai stadstuintje aan de rivier de Linge.

Kwekelstraat 24
Compleet gerenoveerde stadswoning uit 1902, vol met prachtige authentieke details en heerlijke stadstuin midden in het gezellige centrum van Gorinchem.

Woelse Donk 20
Exclusieve en luxe afgewerkte moderne jaren '30 villa met veel woon- en leefruimte (6 slaapkamers!) en een fijne tuin rondom. Het huis is goed geïsoleerd, heeft energielabel A en is recent voorzien van diverse zonnepanelen.

Hoornaar

De Schans 57
Charmante twee-onder-één kapwoning van 128 m2 met grote tuin en 4 slaapkamers, moderne badkamer en nog een extra studeerkamer. De grote tuin is maar liefst 108m2 gesitueerd op het zuidwesten, heeft een heerlijk terras en twee bergingen.

Kinderdijk

Veerdam 11
Karakteristieke dijkwoning met twee slaapkamers op een schitterende locatie nabij de beroemde molens van Kinderdijk.

Leerdam

Vlietskant 21 a
Ruime bovenwoning van 104 m² mét zonnig dakterras in het centrum van Leerdam. Heerlijke living met gashaard, nette open keuken, keurige badkamer en maar liefst 3 slaapkamers.

Frans L. Blomlaan 15
Ruime twee-onder-een-kapwoning in een groene omgeving in Leerdam. Met geschakelde garage en prettige achtertuin, perfecte woning om nog naar smaak te maken!

Noordeloos

Noordzijde 31-1
Uniek grachtenpand in het centrum van Noordeloos aan 'de Giessen', met 141 m2 wonen, inpandige garage en werk/hobbyruimte, 4 royale slaapkamers en twee badkamers.

Sleeuwijk

Smalle Vliet 6
Charmante hoekwoning met 3 slaapkamers, eigen oprit en garage. De woning heeft een lichte woonkamer met een strakke halfopen keuken. De zonnige achtertuin is gelegen op het zuiden en is lekker diep.

Kerkeinde 66
Helemaal het einde aan het Kerkeinde! Rietgedekte woonboerderij met potentie en fantastisch uitzicht op de rivier de Merwede.

Werkendam

Vlet 3
Ruime, vrijstaande woning met garage, uitbouw en heerlijke tuin. Dit royale gezinshuis ligt op een perceel van 344 m. Parkeren kan comfortabel op de eigen oprit of in de garage.

Woudrichem

Goudenregenhof 12
Appartement van 132 m2, grote woonkamer met toegang tot zonnige balkonterras. Er is een moderne open keuken, 3 goede slaapkamers waarvan 2 met een eigen balkon! De badkamer is in 2020 vernieuwd.