Wij gebruiken cookies. Akkoord
0183 - 635011 Stel een vraag

Nieuwbouw Event 1 April 2023

Op zaterdag 1 april organiseren wij samen met de HypotheekWeter het Nieuwbouw Event bij ons kantoor in Gorinchem.

Artboard 24@3x-80

Op deze dag bent u van 11.00 tot 15.00 harte welkom voor een lekker bakje koffie en een praatje met een van onze nieuwbouw experts. U kunt hen alles vragen over de aankoop van een nieuwbouw woning, de voordelen en het actuele aanbod in de regio.

Ook kunt u op 1 april terecht voor een Quick Scan bij onze hypotheekadviseur Dico. Zo weet u binnen een mum van tijd wat uw financiële opties zijn voor de (nieuwbouw) woning die u op het oog heeft. Loop vooral even binnen.

De nieuwbouwprojecten en kavels

Kweldam Fase 2 in Tienhoven
Aan de sfeervolle Lekdijk in Tienhoven aan de Lek worden zes stijlvolle 2/1-kapwoningen ontwikkeld.

Hoog Dalem Linde in Gorinchem
Linde bestaat uit 74 woningen. U heeft de keuze uit rijwoningen in verschillende groottes, geschakelde tweekappers, tweekappers in twee breedtes en vrijstaande woningen.

Hoog Dalem De Els in Gorinchem
Nog enkele woningen van dit project beschikbaar. Comfortabel en vrij wonen in de comfortbungalow, prachtig uitzicht met het appartement of genieten in een heerlijk woonhuis behoren nog tot de opties.

De Tuinhof Ameide in Ameide
Duurzame nul-op-de-meter woningen voor gezinnen en comfortzoekers. De tussenwoningen, hoekwoningen, vrijstaande woningen en levensloop- geschikte woningen zijn gasloos, goed geïsoleerd, voorzien van triple glas en uitgerust met een warmtepomp en warmteterugwininstallatie.

Binnenveste in Gorinchem
In de Haarstraat, Arkelstraat en Nieuwe Walsteeg zullen 9 appartementen en 5 stadswoningen worden gerealiseerd. Er komen meerdere levensloopbestendige appartementen met tuin, prachtig gelegen tegen de stadswal.

De Fonkeling in Leerdam
In de Leerdamse wijk Broekgraaf wordt plaats gemaakt voor De Fonkeling; drie prachtige complexen met in totaal 69 appartementen. Gelegen aan de rand van het Groene Hart en omringd door alle denkbare voorzieningen en het gezellige centrum van de Glasstad

Stationsweg 3 - 5 in Arkel
Bouw hier uw eigen droomwoning op een grote kavel van 2503 m2

Haarweg 2 in Spijk
2 unieke grote bouwkavels in Spijk, aan golfbaan The Dutch! Dit is een unieke gelegenheid om uw droomwoning te bouwen geheel in eigen beheer.